Цитирай Първоначално написано от Самотен
Аз съм момче на 19 г. и мисля, че от 3-4 години съм напълно зависим от компютъра, интернета и телевизията. Нямам собствен живот извън интернет пространството, нямам приятели, нямам познати, не излизам никъде, когато съм на училище искам да свърши по-бързо и като се прибера си пускам компютъра. Надебелях значително от това постоянно седене на стола, кожата ми е бяла, очите ми са червени и ме болят Ето например не съм излизал от 12 дни вече(тогава бях навън да купя някои продукти само), просто си стоя заключен в стаята.
Не играя никакви игри, ако това си мислите. Просто се ровя в безграничното интернет пространство или стоя по форуми(например тук във тийнпроблем имам над 30 профила и над 10 000 мнения общо, но няма да си кажа името щото... )
Кажете някакви идеи, не знам откъде да почна, какво да правя
Много съм срамежлив пък и външния ми вид не е много приличен.
i az sum dosta zavisima ot kompa si i neta,ako mi spre neta za 1 h daje po4vam da reva izpadam v panika... luda sum na tema komp.. ama ne sum zavisima 4ak do tolkova,ako sedq cql den mi pisva prosto ne moga da ne izlqza nikade,a ina4e na o4ite mi nqma ni6to,ama ti sedi6 dosta pove4e,i az pulneq ot obezdvijvane kat seda na stola,i az ne igraq igri a se rovq iz forumite i saitovete za zapoznanstva i az 4akam da svur6i po burzo daskalo za da sedna na kompa,i az nqmam mn priqteli i .. taka ama se pak.. ako iska6 na4ia ti na jivot da e po razli4en,hvani se zanimavai s nqkaf sport,stegni si vun6niq vid,po internet primenro si nameri priqteli ako nqma6,zapo4ni da xodi6 po klubove i diskote izlizai i si prai kefa,ako li puk ne visi si v vas,nqma lo6o,samo kofti za o4ite i zdraveto ti kato cqlo...