.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Вкусутийки..!!!

Коя ви е лубимата вкусутийка която ви готви мама или тате..Или кое е яденето което приготвяте най-добре..На мен любимото ядене ми пиле с габи и сметана с паржени картофки..а дисерта са на мама еклерите..МмМ сУпЕр Са.. ся сТи ВиЙ
    Мечтите са безкрайни..

Guest
    pile s kartofki zape4eno vyv furnata malko kalori4no no mn vkusno ina4e ;] a za desert - smetanova torta ! ;]

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Обичам китайска и италианска кухня... Но определено си предпочитам китайската... обичам най-много ориз със зеленчуци, пиле в сладко-кисел сос, бамбук със зеленчуци... и такива работи... определено не съм много по храната...
    ПП: и се пише вкусОтийки, а не както там ти си го написала...

mama pravi edno strahotno qdene pile sas sos ot sinio sirene koeto obojavam.obi4am tati da mi prai sirene pod kapak.osven tova obi4am baba da mi prai edin yngarski sladki6-kula4
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

хейййййййй
    Обичам китайска и италианска кухня... Но определено си предпочитам китайската... обичам най-много ориз със зеленчуци, пиле в сладко-кисел сос, бамбук със зеленчуци... и такива работи...
    и аз съм същата
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Майка ми много рядко го прави едно ястие, но ми е любимо
    Пълнено пиле с ориз и разни други неща и острани картофи. Нямммммм.
    Обожавам пиле с картофи, нобаба ми гледа животни и трябва да се изяжда агнешкото, телешкото и свинското от фризера, така че пилешко рядко купуваме.
    То и аз мога да го правя, естествено, ама мразя да беля картофи...

Град
    Асеновград, България
    Фен съм на италианската кухня. Спагети и пица, са любимите ми храни, а и тези, които аз приготвям на-добре.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Мн обичам мама да прави едно ястие-пилешко филе, с картофи и сос от топено сирене и гъбки...
    Иначе също мн обичам пица и спагети.

1.Картофи огретен
    2.Мусака
    3.Спагети
    4.Пица

За друго не се сещам

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Аз като че ли много готвено не ям.. повече съм по сухите храни и бързите закуски..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обожавам макаронена лазаня, спагети, печено пиле с картофи, гръцка мусака.........почти всичко из дома готвя аз. Иначе мога с дни да нагъвам кюфтета, ама пържени с картофена салата. Просто обожавам!

Мама прави вкусно гювече.. ..а тати пица

Ами най-много обичам като мама ми направи спагети.Обожавам гръцката кухня и тате много хубаво готви точно тази кухня.

От сладкишите обичам каридопита

spagetite na mama

много са

То много са обаче обожавам пица , пиле със картофки и спагети.. а за десерт имам си любим кекс който си правя сама хах не се получава много добре обаче само аз си го ям ..казвам му поливан шоколадов кекс

Град
    40 Miles from the Sun
    Пицата на бащата! Мога с дни да ям само това, че даже и месеци! Уникално яка е и даже се научих как да си я правя сама, но става много бавно и ме мързи. А на майка .. оу, прекалено много са.

Guest
    гъбки и броколи със синьо сирене

От ястията на мама най-много обичам печено пиле с картофи и мусака(но без заливка), а от ястията на тате(макар, че той готви изключително рядко) обичам принцески. От десертите най-много ми харесват кекс, крем ''Ден и нощ'', ''Баварски крем'', ''Шоколадов мус'' и шоколадови еклери. От ястията, които не приготвя мама, а ям навън обичам пица и ноазети. А от ястията, които си приготвям сама...сандвичи, ако може да се нарече ястие, но това е най-смисленото, което мога да приготвя сама.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен Аватара на Devilka
    Няма други като спагетите на татко!Обожавам ги!
    Огромна фенка съм на италианската кухня.
    За десерт мнооооого обичам шоколадов мус!

Ами мама прави много вкусни макарони с топено сирене сметака шунка кашкавал и гъби..ау страхотни са а баща ми прави много вкусно пилешко с топено сирене сметана и гъби :P

ох толкова много неща са...спагети,пица,мусака,пил е с ориз,бисквитена торта (одобено ако я правя аз),разни сладкиши,пържени картовки,салати,печени тиквички,пилешка пържола,палачинки,супа топчета....и още мноооггоо ох яшно дете сам аз

Град
    Бургас
    Пържени картофки и Спагетки
    OnLy God CaN Judge Me !

ми Картофено пюре,пица,пържени картофи,пилешки крилца.....какво ли не сладкооооо

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Мама не ми готви Вече уж съм голяма и трябва аз да готвя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си