.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Като се замисля са много.. Пиците на мама, спагетите на бати, мусаката на баба, а тати....той не готви Други които обичам...пиле с ориз и соев сос, пилешки филенца със сос от майонеза, панирани чушки,...А от десертите на мама...крем "Дипломат" \/

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Aз любимо ядене нямам, иначе съм фен на нестандартната кухня, сладко със солено, сладко с кисело, сладко с люто и такива щуризми

А как готвя лелее...
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Вкусутийки..!!!

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Коя ви е лубимата вкусутийка която ви готви мама или тате..Или кое е яденето което приготвяте най-добре..На мен любимото ядене ми пиле с габи и сметана с паржени картофки..а дисерта са на мама еклерите..МмМ сУпЕр Са.. ся сТи ВиЙ
    не съм яла такоз.. ние готвим по обикновенни не6тица,оби4ам пиленце пе4ено с картофки.. ина4е не съм мн капризна,оби4ам пълнени 4у6ки,мусака,таратор,супи мн не.. и така... ина4е ако пита6 за изоб6то най оби4ам 4ипс и 6околад,за пиене кола... амм.. ина4е от закуските пици,мекици,дюнер..мм... сандви4ите и картофките от макдоналдс охх..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ами сега се сещам за баницата на баба Баща ми готви много вкусно бъркани яйца, колкото и смешно да звучи.Който и да било ако ми ги направи няма да ги изям.На баща ми са просто много вкусни Майка ми прави много вкусни пици, кюфтенца и кви ли не супи \/

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Обожавам мусаката на баба, също така и нейният крем-карамел. А от нещата, които мога да приготвям - правя вълшебни спагети с два вида сос (на доматена основа и на сметанова). Също и правя най-вкусните руски пелмени Имам си и пелменица

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

миднайт
    Guest
    пилешка паржола с билки...леле това е просто уау
    също и спагетите на мама с 3 соса, кашкавал, царевица и кайма
    офф това си е боламач ама е толкова вкуснооо!
    и най-любимото ми на баба - яхнийка без месо с млади картофкиии

Аз обожавам италианската кухня.Мама прави перфектни спагети,а тати пица.
    <3 ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си