e kvo mislite za ooVoo? Neka da se razprostrani. Moito ooVoo e sehmet
A va6te
Testis unus,testis nullus...
стига с това овоима супер мн такива теми вече,според мен е тъп нещастен опит да се взаимства от скайп
![]()
suglasen !!!Първоначално написано от TheNightRider
az sum polu4aval suo6teniq 4e skype 6te spre na 23 posle na 27 i sq poslednoto be6e 4e 6te spre na 31 .........![]()
ma toi naistina sprq na 16 i 17
kak taka miri6e
oovoo e basi tupnqtaaa ne struva....skype e istinata stiga s tva oovoo![]()
.!.
ooVoo e adski tupo spored men![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
бравоооооо =D>Първоначално написано от Laura_inlove13
.!.
Мислите ли че ако скаип беше спрял немаше да пишат в офицялният им сайт близко е до акъла
Скайп Завинаги \/
пфхахаПървоначално написано от vladuha haili
не ме кефи..няма емотиконки и някво мн сложно и черно![]()
i men ne6to ne me radva.... :/
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Ае който има oovoo да му изсъхнат ушите ... бахти тъпата програма . мирише на копиране
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Писна ми от това ooVoo, на ден ме вкарват в поне 10 конферентни чата, че скайп щял да бъде спиран и нз си кво..и всичко това с цел да се разпространи тая тъпа програма дето даже и емотиконки няма...![]()
И скайпа мирише по отношение на чата и си мисля, че е толкова разпространен само заради добрите му възможности за интернет телефония. OOVOO според мен е нещо напълно излишно. Искате онлайн телефонни разговори? Skype. Искате да чатите, но ви дразни липсата на елементарни настройки в Skype (която много хора не забелязват, защото не са пробвали други програми)? Windows Live Messenger (a.k.a. MSN Messenger) + Messenger Plus! плъгин.Първоначално написано от woshia_style
ooVoo е боза не го ли разбрахте това най-накрая?!
Копиране и смърдене = ово
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Недей да ми разсъждаваш кой описвам ти шибано деграденце. И как го измисли т'ва УВУ да ти наувне некои..2дена немахте скайп и сега неква пропагадна на крадени работи.Хвани си го заври УВУТО в гъза и стига разсъждавал.Първоначално написано от _Joreto_
![]()
Според мен,овото е смотано и повечето го използват,защото искат да видят какво е ... "Всички имат ово и исках и аз." Когато някое момиче ми каже,че няма скайп,а има ово (хубаво момиче),тогава ще си го сваля,подяволите.
_Joreto_ ,![]()
Incomplete..........
Аре стига бе ... уву или ово е пълна глупост и ако не бяха тези съобщения за спирането на скайпа никой нямаше да знае кво е това.... Skype Forever !!!
Така е ... овото е толкова тъпо,колкото е _Joreto_ ...
Incomplete..........
Абе т'ва УВУще си остане завинаги на дъното на софтуерния бизнес.Защо мислите,че скайп е най-полярния? Защото скайп осигури безпланите разговори и беше пръв.Всичко друго дойде след скайпа.Т'ва му се вика монопол.
УВУ го то хел.
Първоначално написано от _Joreto_
![]()
УвУ SuXxXxXx