- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с по-голямо момче
s moq priqtel imame 5 godini razlika,no si4ko si e ok.pak za sexa nqma ko da govorq neveroqten e ..teiche sam za![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
\Първоначално написано от krem4et0
/ \
/
сагласна![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Аз съм на 16 и приятелят ми е на 21.При тези обстоятелства би трябвало да съм твърдо "ЗА" връзките с по-голямо момче,но аз не съм.Причината е,че повечето (не всички,но поне 95%) момичета не са достатъчно зрели за връзка с голямо момче.Единственото,което те търсят,е закрила, чувството,че по-голям те харесва,това че той е "напред с материала" а и ти покрай него и най-вече да се фукат пред приятелките си.Всичко това са пълни глупости и само едно лигаво недорасло хлапе би търсило връзка с по-голямо момче по тези причини.Съвсем друго е ако се влюбиш в някое момче заради самия него и в последствие той се окаже по-голям или от началото да е ясно,че е по-голям,но да го харесваш заради него самия,а не заради възрастта му или защото приятелките ти си падат по него.А при тези обстоятелства няма значение колко по-голямо (или по-малко) е момчето.
А за половия живот,при нас няма никакво значение кой на колко години е.