- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам бързо
Незнам дали вече има такава тема.И ако има моля извинете ме и не бьрзаите да ми триете темата плс.
На 16 сьм и лятото го направих за 1ви пьт на морето.И сварших няколко пьти всеки пьт много бьрзо.Незнам това проблем ли е?Момчета моля помогнете за пьрвите пати и на вас ли ви бе6е така?Да не е някакав проблем и да трябва да ходя на лекар?По колко трябва да даржа нормално?
И моля извинете ме ако ви се вижда абсурдна темата.ПЛС хелп
Мисля 4е и на други мом4ета 6те им баде полезна информацията
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Няма нищо лошо, нищо ненормално в това. При повечето момчета е така. Колкото повече правиш секс, съзряваш, биеш си чекии - малко по малко ще се забавя еякулацията. Ако толкова те притеснява - ако ще правиш секс, бий си чекия или две преди секса.
Добрият е*ач няма да клати мадамата 1 час, а ще може за 5 мин да я накара да свърши.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
идва ти бързо защото си девствен![]()
всички мъже са така (изключение за тези които лъскат надениците)
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
И на мен са ми казвали че първия път около 10 -15 мин момчетата издържат
Хахаха, иска ти се! Била съм с трима девствени. Единия свърши буквално 1 мин след като почнахме, втория минута и половина, третия не помня.. Заспах по време на сексаПървоначално написано от EzeozaL
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
а ако ви призная че и на чекиите свьршвам барзо?
и излагах правих го наскоро пак след морето,ама ме бе6е срам да го напиша.и пак бьрзо свьршвах.тва е пове4е нямам кво да крия.плс кажете нормално ли е ?![]()
![]()
![]()
Не се притеснявай за това, нормално е. Притеснявай се затова, че има шанс да си патологичен лъжец.. Пускаш тема във форум, нуждаейки се от сериозен съвет, абсолютно си анонимен, но лъжеш..Първоначално написано от Анонимко
![]()
ето 1вия които да се заяде.
ако знаех 4е ще прозвучи като лажа щтях да се изразя по друг начин.
незная кое ти се струва анонимно,нямам какво да крия.
аз сам сериозен плс не ме нари4аите льжец![]()
Под анонимен, имаше предвид, че никой не знае, кой сиПървоначално написано от Анонимко
, следователно, можеш всичко да си кажеш без да се притесняваш. Спокойно, мисля, че е нормално първите пъти да е тъка, ако искаш можеш, да използваш средства за забавяне на еякулацията (спрейове, кремове или презервативи), или да мастурбираш, преди акта.
![]()
кастрация само... е спасението![]()
абе нема се плашиш ако ли не ше ти викат бързия педро само
Под анонимност, разбирай - ”гост”. И просто ми стана тъпо, че все пак има тук хора, които отделиха от времето си, с идеята да ти помогнат. А ти си лъгал. Тъпо е такова :/ Ама щом си решил, че е повече ”объркване” отколкото ”лъжа” - добре. Просто не толерирам лъжците. И не се заяждам. Изразявам аргументирано мнение. Има разликаПървоначално написано от Анонимко
![]()
100% normal е.Малко тренинг и ше се научиш![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Zavisi si ot 4oveka,situaciata i o6te edin milion gluposti.Ob6to zeto strogo individualno pri vseki.Az na moq purvi uti klatih blizo 4as i 4ak togava svur6ih prosot 6tot beh pritesnen i 6ef4eto ot dolu si gube6e vduhnovenieto ot vreme na vreme!!
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
Това е нещо напълно нормално. С опита нещата ще се променят.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Пич драпни една черта и 200 водка и ще пляскаш далго време ако това искаш \Първоначално написано от Анонимко
/
Първоначално написано от Анонимко
![]()
1-вия пьт пясках една мома некаде 4ас и нешто ама бех пиян !!! другите пьти като е*а и аз свьршвам братлепиенето му е маиката
![]()
според мен зависи има хора който държат повече зависи от човека и от др работи
Т'ва не е проблем. Спираш, започваш орална, сменяш позата... Такива работи![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Споко,бе.Опит ти трябва.Нормално е,ако си по-неопитен,да е така.С времето и натрупването на опит,ще се оправят нещата.
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
sq shta svetna - reji i fyrlqi ... ako imash nqkoi izlishen lev - kupuvai nov ... s toq atribut izglejda ne mojesh da boravish![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ползвай по-дебели презервативи![]()
Нек'ва много добра ИДЕЯ!!!!!Първоначално написано от malko_pros
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!