- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли с родителите си?
spodelqte li s maika si i bashta si be hora???shtoto az gledah edin film v koito dashterqta obqsnava na bashta si za parviq si pat koeto mi se stori stranno.az ako kaja neshto podobno sha me hvarlqt prez terasat...ta spodelqte li??
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Не, не споделям с наще нищо по-лично...
Те не ме и питат, такаче![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами не само об6ти не6та ина4е по ли4ните сам с фр![]()
Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...
Да споделям с родителите си особено с майка ми - имам и огромно доверие . С нея мога да си говоря вси4ко.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Ми не-и като по-малка,никога.Винаги съм смятала ,че това е най-малко пък тяхна работа.Доверие,доврие,но каквото се случва с мен в личен план няма общо.Та така.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Да!Общо взето нямам тайни от тях, знаят какво ме вълнува, какво се случва в живота ми, за какво мечтая...
Не..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
И аз съм така,кажи как се казва филма да го гледамПървоначално написано от swords1010
![]()
С майка ми говоря зя всичко, но с баща ми... за нищо на света![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не, с тях говоря само за пари, храна, график... такива работи.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Споделяне мисля че не може да се каже,по скоро си говорим с майка ми кой какво е правил през деня и такива общи неща(клюки),но за личния ми живот думичка не съм обелила,въпреки че се е опитвала да разбере
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Първоначално написано от namina
![]()
![]()
И аз не споделям много с нашите... е нарпимер разказвам къде съм била с приятели тфа онова..ноо ... [-o<
![]()
![]()
miii samo s maika mi i to ne mn li4ni ne6ta...
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Еми кой каквото иска да си мисли за мен обаче аз си споделям с баща ми,както и той с мен де.
И аз мисля че е много по-добре сама да му казвам "някои" неща отколкото да ги научи от някой друг.
Все пак за това са ни дадени тези родители-да ни изслушват.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
spodelqm pove4e s maika si otkolkoto s tatko..prosto mi e neudobno da si govorim s nego za mom4eta i pro4ie,no kato cqlo (po4ti)nqmam taini ot tqh
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
споделям само с мама![]()
~cLose t0 yoU~
Нямам тайни от наще. Просто понякога премълчавам някои факти.Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
i az ne govorq mn mn s na6te
ne trqbva oba4e da e taka
a i sled kato gi opuznae6 se okazvat mn qki hora
a i tova da govorqt s decata si gi pravi 6tastlivi-a go zaslujavat-pve4eto pone![]()
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
az poprinci ne spodelqm mnogo s na6ite
Аз споделям с баба си,тя е човек който се разбира с всяко поколение.С баща си говоря на всякакви теми и това мн ми помага да разбирам сложните неща,който ме вълнуват![]()
нееееееееееееееее