- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли с родителите си?
казвам някой неща,но по-скоро някви общи,пък и като тръгна да говоря имам чуството,че те много много не ме слушат и затова и не го правя много много,пък и като им казвам истината те не ми вярват и мисля,че ги лъжа![]()
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Ми, не, не споделям с родителите ми. Само разни неща от ежедневието понякога, но това е защото каквото и да им кажа, те си знаят тяхното. Все едно да говоря с прабаба ми и неините разбирания.Примерно им кажа къде и с кой отивам някъде и те почват да ме разпитват какво сме щяли да правим и още хиляди подробности, все едно съм врачка.
Та, не споделям с тях, а с приятелките си (предимно само с една).
![]()
да споделям,те са единствените хорана които напълно мога да имам доверие...споделих им даже когато за 1 път се целунах
Не!Ваопще не обичам да споделям с родителите,с добра приятелка или гаджето да ама с тех твърдо НЕ
OnLy God CaN Judge Me !
Ами да.... споделям си с родителите...
Разказвам им какво мисля по различни теми, разказваме си вицове, смеем си се, и още какво ли не...
And I wear all your old clothes
Your polo sweater
I dream of another you
One who would never, never
Leave me alone to pick up the pieces
Daddy to hold me
That's what I needed
Само някои безобидни нещица споделям с тях и проблеми,които или засягат и тях или според мен те могат да ми помогнат в разрешаването им и иначе другите неща споделям с приятелки.
<3 ^^
vinagi spodelqm s maika si i ba6ta si...no sus vseki po razli4en vupors
mn qsno nqma da razkaja na ba6ta si za purviq mi put![]()
na momi4etata s maikite im e po lesno kakto i na mom4etata s ba6ti te
![]()
po princip ne..no kogato se otnasq za neshto mn lichno ili nqkakuv po seriozen problem govorq s maika mi..
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
аз си споделям най-често с майка ми. С нея мога да си приказвам за всичко, но естествено има и някои неща, които пазя за себе си
Да споделям с родителите си и най-вече с майка си,но не всичко,разбира се.Тя ме разбира,но не винаги и понякога нахалства с въпросите си.Баща ми пък е много точен човек,много дискретен и разбран,но някакси просто не мога да говоря с него за личния си живот.Като цяло е хубаво да се споделя,още повече,ако имаш разбрани родители.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами споделям но само неща който аз искам да споделя
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Da spodelqm s roditelite si ,no nai-veche s maika mi ..e razbira se ima neshta koito ne i kazvam
Не споделям с тях, както се казва "ако искаш да направиш нещо, най-добре си го направи сам" същото е и с проблемите ми, предпочитам сам да си ги решавам ... в повечето случаи действа
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
Рядко
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
ммне, то тях не ги интересува, де..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
не!
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Че защо да споделям с тях? Аз имам ли някакво право на глас в това семейство, че и да рапортувам какво ми се случва?? Имам си приятели за тая работа и те имат мен!
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
i az sam taakaПървоначално написано от Sweet__baby
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Ако кажа нещо на майка ми или баща ми после съжалявам хиляди пъти ... ТъЪ моя отговор е НЕ-НЕ СПОДЕЛЯМ...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Spodelqm vsi4ko s maika si.Za6toto znam,4e tq vinagi 6e me posavetva pravilno kak da postapq v opredelena situaciq...![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
нееееникога никога ама никога! и дори и да ме питат за нещо аз или се измъквам с някой от въпросите: "аааа,ти как прекара днес на работа?"
... или се правя на ударена с мокър парцал...(ако ме разбрахте,какво имам предвид)...![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...