.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 179
    само с мама

казвам някой неща,но по-скоро някви общи,пък и като тръгна да говоря имам чуството,че те много много не ме слушат и затова и не го правя много много,пък и като им казвам истината те не ми вярват и мисля,че ги лъжа
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Град
    40 Miles from the Sun
    Ми, не, не споделям с родителите ми. Само разни неща от ежедневието понякога, но това е защото каквото и да им кажа, те си знаят тяхното. Все едно да говоря с прабаба ми и неините разбирания. Примерно им кажа къде и с кой отивам някъде и те почват да ме разпитват какво сме щяли да правим и още хиляди подробности, все едно съм врачка. Та, не споделям с тях, а с приятелките си (предимно само с една).

Не

Walk go home boy...

да споделям,те са единствените хорана които напълно мога да имам доверие...споделих им даже когато за 1 път се целунах

Град
    Бургас
    Не!Ваопще не обичам да споделям с родителите,с добра приятелка или гаджето да ама с тех твърдо НЕ
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Полис
    Ами да.... споделям си с родителите...
    Разказвам им какво мисля по различни теми, разказваме си вицове, смеем си се, и още какво ли не...
    And I wear all your old clothes
    Your polo sweater
    I dream of another you
    One who would never, never
    Leave me alone to pick up the pieces
    Daddy to hold me
    That's what I needed

Само някои безобидни нещица споделям с тях и проблеми,които или засягат и тях или според мен те могат да ми помогнат в разрешаването им и иначе другите неща споделям с приятелки.
    <3 ^^

Град
    Sofia
    vinagi spodelqm s maika si i ba6ta si...no sus vseki po razli4en vupors
    mn qsno nqma da razkaja na ba6ta si za purviq mi put na momi4etata s maikite im e po lesno kakto i na mom4etata s ba6ti te

po princip ne..no kogato se otnasq za neshto mn lichno ili nqkakuv po seriozen problem govorq s maika mi..
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

аз си споделям най-често с майка ми. С нея мога да си приказвам за всичко, но естествено има и някои неща, които пазя за себе си

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да споделям с родителите си и най-вече с майка си,но не всичко,разбира се. Тя ме разбира,но не винаги и понякога нахалства с въпросите си.Баща ми пък е много точен човек,много дискретен и разбран,но някакси просто не мога да говоря с него за личния си живот.Като цяло е хубаво да се споделя,още повече,ако имаш разбрани родители.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    плд
    ами споделям но само неща който аз искам да споделя
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Da spodelqm s roditelite si ,no nai-veche s maika mi ..e razbira se ima neshta koito ne i kazvam

Не споделям с тях, както се казва "ако искаш да направиш нещо, най-добре си го направи сам" същото е и с проблемите ми, предпочитам сам да си ги решавам ... в повечето случаи действа
    Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Рядко

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    spodelqm im no ne vsichku naprimer seksualnite si prejivqvaniq si gi premalchavam

0biChkam SlyNcEt0 :}

ммне, то тях не ги интересува, де..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

не!
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Амиии да споделям си и с мама и с тати и с баба....хахах...е, зависи какво де. Все пак някои по-интимни неща-НЕ!
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Че защо да споделям с тях? Аз имам ли някакво право на глас в това семейство, че и да рапортувам какво ми се случва?? Имам си приятели за тая работа и те имат мен!

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Цитирай Първоначално написано от namina
    ТВЪРДО НЕ!
    И аз не споделям много с нашите... е нарпимер разказвам къде съм била с приятели тфа онова..ноо ... [-o<
    i az sam taaka
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ако кажа нещо на майка ми или баща ми после съжалявам хиляди пъти ... ТъЪ моя отговор е НЕ-НЕ СПОДЕЛЯМ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    ПрИ Теб
    Spodelqm vsi4ko s maika si.Za6toto znam,4e tq vinagi 6e me posavetva pravilno kak da postapq v opredelena situaciq...
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

нееее никога никога ама никога! и дори и да ме питат за нещо аз или се измъквам с някой от въпросите: "аааа,ти как прекара днес на работа?"
    ... или се правя на ударена с мокър парцал...(ако ме разбрахте,какво имам предвид)...
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си