- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли с родителите си?
Ами да.
Ако те не ми дадат добър съвет,
кой ще го направи?!!
Все пак не им казвам абсолютно всичко.
Но се убедих, че рано или късно всичко излиза наяве,
така, че избягвам да крия нещо.
По-добре да го научат от мен,
отколкото от някой друг.
Не..![]()
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
Преди споделях и с двамата, сега не, сестра ми си споделя всичко с майка ми, даже понякога казва и неща, които сме се разбрали да не казва![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Не.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Твърдо не.
Едно, майка ми няма как да ми влезе в положението. Второ, че аз не съм човек, който ще тръгне да си излива душата на когото и да било или да иска съвет. Трето - това си е моя живот и аз си взимам решенията.
На майка ми бих казала нещо сериозно и то вероятно отнасящо се до физическото ми здраве, а не до емоционалното ми състояние.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
С майка ми споделям абсолютно всичко случващо се с мен, и вътре в мен. Винаги ще ми помогне, минала е вече по моя път и знае как стоят нещата. С баща ми някак не мога да споделям супер лични работи, за които например с мама си говорим.. все пак той е мъж, но естествено, че ако има нещо той няма да ми откаже помощА вечно приятелство няма, за това и не споделям кой знае колко с приятели и приятелки.. чудно ми е как може да имате по-голямо доверие на "приятели", от колкото на родителите си
![]()
Само с майка ми,но не всичко![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Много малко.
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Ами понякога когато съм на кеф и съм преценила,че трябва да знае й споделям иначе ако е нещо по лично си го споделям с приятелки въпреки,че и майка ми ми е един вид приятелка,но при нея е друго..![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
с майка ми споделям,почти всичко![]()
Не!![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
ХАХА никога никога никога никога никога! Кажа ли нещо, на другия ден цялата рода знае .Явно те смятат моите тайни за маловажни и незначителни.![]()
абсурд![]()
нем...последно време прая опити ама не ми се получава нещо![]()
не особено...с майка ми само за училище,с баща ми-нищо...но майка ми му казва всичко![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Майка ми последно време само ме критикува и ако имам нужда да споделя нещо говоря с леля или баба.![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Споделям с майка ми само, ако ме пита иначе на НИКОЙ нищо не споделям![]()
не![]()
Попринцип споделям, ама по-повърхностни работи!! Обаче чак пък такива работи!!![]()
![]()
![]()
Само не6та които не са важни за мен![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Споделям с майка ми всичко
а на баща ми нищо не споделям,защото пред мен се прави ,че ме разбира,а после се оплаква на мама....![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Mii..ne smis samo takiva ob6ti ne6ta(s maika mi) Am ni6ty li4ny ne spodleqm
![]()
![]()