.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Невидимка
    Guest

Просто искам да споделя

Съжелявам,че точно към вас се обръщам,но просто няма къде да излея мъката си в този момент.
    Значи,преди месец почина милата ми мама..моята любима мама
    Бях съсипана,съкрушена и т.н. (това не е от значение)
    Това се случи на рожденият и ден . На същият ден е родена най-добрата ми приятелка.
    Дори не можах да й се обадя да й кажа колко много я обичам... колко държа на нея ..
    Та да си дойдем на думата..искам съвет.
    Напоследък не говоря с баща си изобщо, с него никога не съм се разбирала ,никога не съм му искала съвети дори,а сега положението е най-зле. Разговорите ни се състоят в "Имаш ли пари? -Имам. -Добре,чао."
    Та кажете ми как да го спечеля . Много ви благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Поговори с него и му кажи как се чустваш че неискаш да разговорите ви да са само аз пари предполагам на него също нему е лесно след смърта на майка ти но..вече не можете да варнете нещата на зад тай че...поговори с него

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей,миличка.Искам да знаеш,че най-искрено ти съчувствам за загубата. Не казвай, че това,че страдаш няма значение,защото точно в този момент,може би едно от най-лошите неща които може да направиш за себе си е да се затвориш в черупката си.Питаш,как да спечелиш баща си-това някакси глупаво ми звучи или пък просто не мога да го разбера.Поговори с него,кажи му,че се чувстваш самотна и че имаш нужда от него,още повече,сега,когато си изгубила майка си.Той,също страда за нея,но може би изживява мъката си вътрешно и умело я прикрива от околните и от теб. Дано да се прамени към по-добро и да промени отношението си спрямо теб. успех,миличка.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    V mechtite si
    Доверието се гради мн трудно,и аз мн не се разбирам с баща си но понякога сме добра комбина..съгласявай се с него,слушай го и лека полека ще успееш...Убедена съм че бащати също би искал да може да разговаря с теб.
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Град
    София
    А защо трябва да се сближаваш с него, щом никога не сте се разбирали? За да сте били в такива отношения, трябва да е имало някаква причина... каква е тя?
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    А защо трябва да се сближаваш с него, щом никога не сте се разбирали? За да сте били в такива отношения, трябва да е имало някаква причина... каква е тя?
    Сам,до някъде си прав. Същевременно,обаче,момичет о не е казала на колко години е.Още повече,че сега е уязвима и има нужда от близък човек до себе си.Дори и да не е в добри отношения с баща си и двамата трябва да положат усилия и да се подкрепят,просто да са в добри отношения и т.н. Може би авторката преди загубата на майка и,не и е правело впечатление,това,че почти не общува с баща си.Сега,обаче обстоятелствата са се променили и тя търси,обяснима близост от негова страна.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Защото не е хубаво да държи всичко в себе си и да се измъчва все повече и повече...Аз съм на мнение, че човек трябва да е близък с родителите си.

Искрено съжалявам за майка ти, но това на дали ще помогне с нещо.
    Помисли...баща ти също е изгубил близък човек, нормално е да е тъжен, вглъбен...отдалечен....В такива моменти хората изпитват гняв и са в повече егоисти(казвам го от личен опит)...мислят само какво са загубили те.
    Прегърни го, покажи му че си там за него и той ще разбере, без думи дори.
    Бъди силна!Желая ти усмивки!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей,миличка.Искам да знаеш,че най-искрено ти съчувствам за загубата. Не казвай, че това,че страдаш няма значение,защото точно в този момент,може би едно от най-лошите неща които може да направиш за себе си е да се затвориш в черупката си.Питаш,как да спечелиш баща си-това някакси глупаво ми звучи или пък просто не мога да го разбера.Поговори с него,кажи му,че се чувстваш самотна и че имаш нужда от него,още повече,сега,когато си изгубила майка си.Той,също страда за нея,но може би изживява мъката си вътрешно и умело я прикрива от околните и от теб. Дано да се прамени към по-добро и да промени отношението си спрямо теб. успех,миличка.
    Съгласен съм с ЦвЕтИт0. Моите съболезнования. Искам само да допълня, че винаги можете, да потърсите помощ от психлог, дори и само за един разговор.

Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

sujelqvam mnogo za tova koeto ti se e slu4ilo ami prosto sednete i si pogovorete

Мега фен
    Град
    София

Re: Просто искам да споделя

Цитирай Първоначално написано от Невидимка
    Та кажете ми как да го спечеля
    Така эададен,въпросът эвучи доста глупаво.Все пак става дума эа собствения ти баща.Съмнявам се да трябва да го `спечелиш`.ТОй ти е баща и при всяко положение ,ако имаш нужда от съвет или някаква помощ би ти съдействал.Може би проблема е в теб,може би не си направила крачката.А той се държи на дистанция,эа да не те притеснява (преди време аэ и баща ми бяхме в подобно положение,но напоследък раэчупихме леда)!Някой път,когато сте на маса например,просто отвори някаква тема-эа училище,эа эдравето ти,или просто му раэкажи нещо от ежедневието ти.А пък ако найстина имаш нужда от съвет,пойскай му го-няма нищо лошо,баща ти е !!!Надали ще ти откаже...!!
    А и не эабравяй нещо МНОГО важно-той също е эагубил скъп човек.Не энам какви са били отношенията му с майка ти,но е сигурно ,че и той преживява эагубата.Може и на това да се дължи мълчанието...!Трябва време.Ако е нужно,поговорете и эа това,което ви се е случило.Все пак ,когато усетите че се подкрепяте нещата ще се променят..!Абе раэговори,раэговори и пак раэговори-това е.Направи крачка към него.
    Ох говоря малко несвърэано,на порции,но имам още нещо да ти кажа.Не пренебрегвай мъката си и чувствата си.По-добре сподели с някого как точно се чувстваш.Може на някоя приятелка.Сподели всичко,иэлей душата си,беэ да се ограничаваш.Може би ще ти олекне..!Ако пък не ти е комфортно да говориш эа това с приятел,потърси психолог.Доста хора ,когато се спомене таэи дума реагират с `Неее`,но все пак ще ти окаже помощ.Така,че иэлей мъката си,не я пренебрегвай,както тук...!Ще бъде много добре ,ако поговориш эа това е с баща ти,въпреки че може би ще ти е трудно да се отпуснеш..!Все пак не эабравяй че эа момента ,той е най-блиэкия ти човек...

П.С:Съболеэнования эа майка ти.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    edno mn hubavo mqsto
    mnogo mi e poznato vs14ko tova
    radvam se 4e ne se e slu4ilo li4no na men no znam kakvo e ot mn bliz1k 4ovek
    na4ina e da ne misli6 za tova i da jivee6 na max kolkoto i da e trudno v na4aloto i da ne pravi6 gluposti
    vremeto lekuv-tova e
    Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си