- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто да си излея мъката
Ето сега някои може и да го прочете...
ами то мн дългу и широку и ако на некои му се чете да чете .. ше с епостарая да гу напиша в най кратък вид можи да е малку неграмотну но покрай тоя скъпе съвсем луду почнах да пиша от ся се извинявам и теи да почвам по сушество ..
така сичку почна преди мн месеци и теи ... запознахме се с 1 момче и почнахми да си пишем да се виждаме абе голям смях ви казвам мн си приличахме ама по абсулутно сичку характер хобита лоши навици абе ако можи да се кажи кату 2 капки вода .. и сичку нормалну ала бала .. и аз почнах да гу хаесфам но не му казвах .. и най накрая некои му каза тогавани беши мн неудобну и на 2 но нишу не стана приживяхми гу .. и продължихми да сме си пак сушите гокеми приятели да си помагаме и да се подкрепяме .. но един ден той спря да ми говори ей теи без причина или по скору аз не я знаех писах му и той каза че некои на коиту той държал му казал че съм говорила ужасни неша за негу но а здосега не съм казвала нишу лошу за негу .. и теи и това мина след много плач и управдания ... продължихми на нофу ... сичку пак ок .. и 1 ден пак спряхми да си говорим да не се поздравваме да се праим на непознати .. и след мн уговорки да му пиша аз пак му писах пак гу питах кфо е станало зашо .. и той каза че просту си мисли че гу пренебрегвам и че не гу поздравявам а му се прая на голяма френдка и уж съм гу уважавала .. оказа се че и аз сушоту си мисла и пак какту сякога се упраихми и решихми да си говорим но не нишу не стана продължихми да се подминаваме и да се праим на непознати ...и се оказа че той е тръгнал с ена уж фр но нзз зашо и тя спря да ми говори да ме гледа на криво и теи .. и на мени ми е страшну гадну де и сега ходихми на 1 лагер и бяхми цяла седмица заедну .. без нея първите 5 дена ниту си говорихми ниту нишу само погледи и тн ... и нзз кфо стана последните 2 дена си беши какту преди говорихм си смеехме си се беши супер и сега кату се върнахме никoй нишу пак не казва на другия просту не мога да разбера зашо мн ми липсва смеха с негу и базиците а нзз как да си върна всичку това мерси предварителну ако има некои коиту ше гу прочете че то стана цяла сага ...
Просто вече сте си казали всичко насмяли сте се наволя-Няма нищо вечно дори и приятелството.
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!