- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да съществува приятелство между момиче и момче?
Не видях такава тема , но ако има нека тази бъде заключена
Та искам да разбера как мислите вие ..дали наистина може да съществува приятелство между момиче и момече? Аз доста пъти вече се убеждавам че не може ..в най-честия случей момчето хлътва по момичето..тя не го харесва и хубавите им до тогава приятелски отношения се разпадат..незнам дали само при мен е така но просто вече ме е страх да се сближа с някое момче като приятел защото накрая все едно и също става ..пък и при една моя приятелка същото..тя все ми говори за някои си че и бил много добър приятел и нищо повече и след 1 седмица той и казва че иска нещо повече и че я чувства по близка..немога да разбера защо все така се получава
Най-здравото приятелство е между момче и момиче! Ако се намерят правилните ест![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
леле мила не говори така гаджето ми си има наи добра фр..възможно е да но са редки случаите аз имах.. но се скарахме.. не е заради тва щото тои ми е казал че ме харесва или аз него.. нем нищо такова просто явно не се получиха нещата..
как да е ще ти заключат темата защото такива теми има много...
![]()
хохохохоПървоначално написано от ^Sam90^
най-смешното нещо, което съм чел от мнооого време насам
стара китайска поговорка гласи, че при едно такова приятелство рано ил късно единият от двамата се влюбва..
дори и да не стане, не е възможно.. или поне става много рядко
П.С. ако единият е обратен е по-нормално де, могат да си ходят по магазинчетата, на козметиче, да си викат муцка и т.н.![]()
невъзможно е. винаги идва онова "и още нещо". дали след 3 месеца или 3 години, "то" идва. единственото условие е, ако единия от двамата е грозен и няма привличане.
П.П.
мухахахахахахахахахаха....Най-здравото приятелство е между момче и момиче!![]()
Според мен може да съществува, стига да попаднеш на точния човек. Едва ли всяко момче би се влюбило в най-добрата си приятелка, не е изключено като възможност, но не става винаги така.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
хаха еми да![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Имах си най-добър приятел 5 години. Още си го обичам и то много, но.... Всъщност в началото като се запознахме малко се сваляхме по детски 6-ти класАма то беше за кратко и нито целувки, нито нищо. А и просто си бяхме интересни, а не защото сме се харесвали. Цял ден седяхме в един хотел сами една ваканция и нямаше какво да правим и затовА ни идваха лошите мисли
Ама това бързо премина.
тА... беше хубаво![]()
вече не знам, преди бях убедена, че може, сега сигурността ми започва да се размива...и все пак ако няма физическо привличане и от двете страни, може май![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами то аз говоря например че все така става ако приятеля е от скоро..не сме най-добри приятели от малки или нещо подобно, защото виждам че тези които пишат че имат най-добри приятели момчета или момичета те са от по дълго време ..възможно е явно и наистина такова приятелство да съществува..но просто в моя град момчетата някак си са само на момчешки компании и ако се опитам да се държа по приятелски с някой ,той го разбира по друг начин и така
това е странно,защото бях чела доста смислена статия,кяото развиваше теорията че мъжете не могат да имат за най-добра приятелка или приятелка изобщо момиче,което да ни ги привлича сексуалноПървоначално написано от Болшевик
![]()
от моя опит..мога да кажа,че не може да има такова приятелство,и винаги е мнгоо тежко да игнорираш интимните стремежи на най-добрият си приятел и да запазите приятелство като по буквар![]()
RAWRR, отново ме подкрепябраво!!
![]()
Ми за това трябва да си сложиш сам граница между приятелство и връзка. Искаш да си имаш приятел... супер. А какво става, ако примерно най-добрия ти приятел тръгне с теб... след връзката вече няма толкова силно приятелство. Тъпо. Предпочитам да съм си приятел с приятелката миПървоначално написано от alice sw
Има на кой да си кажеш всичко \
/ Отделно е момиче и ти помага... е защо да губя такъв коз
![]()
MajeStic, в техните случаи те не са го искали нарочно да се влюбат, просто така се случва...
Majestic, ако хората можеха толкова лесно да си контролират чувствата, нямаше раздел Любов да е толкова пълен..
Аз винаги ще ти дишам във вратаПървоначално написано от OtherDimension
скайп ми бъгва съжалявам,ако си писал и не ти отговарям![]()
При всеки мой опит за приятелство с момче стават гафове.
При това не от моя странаНа мнение съм,че не може.
Мисля,че перфектно разбираш за какво става дума,м? :P
А аз му казах да седи близко :PПървоначално написано от machoka
...многооо близко :P
ATAKABG
Това е естествено.. добрите приятели се познават по това, че се въздържат и не си посягат.. .. все пак не става въпрос за момче гей или момиче лесбо.. нормлано е да има флуиди, в реда на нещата.. това не те прави по-лош приятел.