.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 141
    Мега фен Аватара на machoka
    Ако имаш воля и държиш истински на приятелството, ще е завинаги

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Най-здравото приятелство е между момче и момиче! Ако се намерят правилните ест
    разбира се че е така винаги има изключения... видяли сте 1 2 случая и аиде вече сички са така.... мога да кажа че понякога ми е ммного по приятно да разговарям с някои приятел отколкото с приятелка.....въпреки че приятелките ми за сега са ми по верни..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    наистина ли го вярваш това?

Абе, то все, че единият ще хлътне - ще хлътне... ама ако успее да се пребори със себе си и да запази приятелството - рай!

2мата ми най-добри приятели са момчета... и си имат приятелки и всичко точно...

Но в интерес на истината по-лесно би било с приятел-гей
    маааму...така и не можах да намеря такъв...

за сметка на т'ва...след една приятелка..гаджетата й винаги стават обратни... обаче пък започват да отричат всичко женско
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Най-здравото приятелство е между момче и момиче! Ако се намерят правилните ест
    разбира се че е така винаги има изключения... видяли сте 1 2 случая и аиде вече сички са така.... мога да кажа че понякога ми е ммного по приятно да разговарям с някои приятел отколкото с приятелка.....въпреки че приятелките ми за сега са ми по верни..
    Виж, има разлика от това понякога да разговаряш с някой, с това той да ти е приятел.

Да, може да има приятелство между момиче и момче. В момента имам такова с едно момиче, към което неслучайно се обръщам със "сестриче", "сестро" и тн. И никога нито тя, нито аз сме мислели за нещо друго освен приятелство, и съм сигурен, че няма и да го помислим. А и сме доста близки, може би един от най-близките ми хора въобще
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    И от колко време е така ? 2-3 години ?

Ми, всъщност, малко - само 1, но усещам , когато видя човек, с който ще се разбирам през цялото време, и който ще ме подкрепя през живота ми.
    И е абсурд да се влюбим един в друг, казвам ти го. Просто това мога да се закълна, че няма да стане, принципно не се изхвърлям в изказванията си
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мамка му, колко пъти ще питам ако няма, бисексуалните въобще ли нямат приятели?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на quench
    кво приятелство с жена бе? те всичките са змии, мамка им!

вие бихте ли си сожили усойница в пазвата???

бахти глупавите мъже сте...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Lestat357
    Guest
    Според мен е възможно, но се случва много рядко. Поне на мен вече ми се е случвало веднъж. Споделяхме си всичко, излизахме навън понякога по-често, отколкото излизаше с гаджето си (той беше студент тогава и много зает, ние бяхме на 17) и не съм имал желание нещата да преминават на друго ниво. Не съм казвал, че никога не сме били на прага да прекрачим бариерата на приятелството (хаха, така ми хрумна в момента), но това е било инцидентно и няма как да не се случи нито веднъж, според мен. При положение, че тя никак не беше грозна. Ъм и още не е. Няма да напиша спрямо моите критерии, защото те са твърде общи не обичам да поставям нещата в рамки. Зa съжаление по стечение на обстоятелствата това приятелство вече не съществува. Говорим си понякога, контактуваме чрез Skype ще се видим веднага след връщането й от лятната бригада, на която е в момента, но нещата не са същите. Това не е важно - случвало ми се е веднъж, значи е възможно. Случвало ми се е и "другото", де. Двупосочно - и аз да съм бил този, който усеща, че му става все по-трудно да я възприема просто като приятелка, пък било то най-добра и съответно моя много близка приятелка да започне да ме възприема по друг начин. И в двата случая нещата не завършиха много добре.

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    наистина ли го вярваш това?
    Това го вярва не само той. С уточнение "завинаги" не бих употребил. Когато приятелството е истинско и този човек значи много за теб би могъл да подтиснеш доста трайно някои пориви и желания. Дори и да е трудно. Защото си задаваш въпроса "и след като знам, че с нея не е така какво? всичко ще приключи - но тя има нужда от мен и това е по-важно" с мен е така. Проблемът е че от момента, в който си й признал за чувствата си, а те не са взаимни - нещата вече няма как да бъдат същите. Отново зависи от много неща и от възрастта ви включително.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Абе, то все, че единият ще хлътне - ще хлътне... ама ако успее да се пребори със себе си и да запази приятелството - рай!

2мата ми най-добри приятели са момчета... и си имат приятелки и всичко точно...

Но в интерес на истината по-лесно би било с приятел-гей
    маааму...така и не можах да намеря такъв...

за сметка на т'ва...след една приятелка..гаджетата й винаги стават обратни... обаче пък започват да отричат всичко женско
    Рай, но "Този рай води в ада".

Това, че си имат приятелки не е гаранция, че някой от тях не е запчонал да изпитва малко по-различни чувства към теб. Дано не е така, де, щом не го желаеш. Просто няма как да бъдеш сигурна, поне е по-малко вероятно да премине към действие скоро.

Хаха, приятел-гей. Мога да те запозная с един такъв, ако държиш много, но не притежава необходимите качества, за да ти бъде добър приятел.

И аз съм бил част от подобна връзка/илюзия след която съм се замислял колко по-лесно би ми било, ако бях гей. Не съм, обаче и не възнамерявам да ставам такъв. Все същият непоправим оптимист съм си и все така всеотдайно чакам птиченцето на щастието да кацне и на моето рамо. Дано да го дочакам, а и какво друго ми остава? Аз не се шегувам, но това за приятелката ти беше шега, нали?

Не ми е ясно какво би попречило физическото привличане на едно приятелство. Е баси. Една моя приятелка е много красива, но ми е приятелка.

Аз от сума ти време се опитвам да имам приятел мъж...ама са педераси и се дърпат...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Lestat357,
    каза, че ти се е случило - значи е възможно..
    но виж как е свършило?
    тук говорим за истинско приятелство(поне аз така си мисля), а ми се струва, че това не значи да има с кой да си пиеш кафето и да се шляеш по улиците..

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не ми е ясно какво би попречило физическото привличане на едно приятелство. Е баси. Една моя приятелка е много красива, но ми е приятелка.

Аз от сума ти време се опитвам да имам приятел мъж...ама са педераси и се дърпат...
    хаха, единственото притеснение, което изпитвам, коагто съм с теб е, че мога внезапно и без да се усетя да ти дръпна обицата на носа....

АдърДименшън впрочем е напълно прав
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Lestat357,
    каза, че ти се е случило - значи е възможно..
    но виж как е свършило?
    тук говорим за истинско приятелство(поне аз така си мисля), а ми се струва, че това не значи да има с кой да си пиеш кафето и да се шляеш по улиците..
    Не си ме разбрал правилно, защото явно примерът ми с излизанията навън не беше подходящ, особено изваден от контекст. Ние бяхме много, много близки. Причина нещата да приключат бе това, че след завършването пътищата ни се разделиха. По начин, по който просто нямаше как да се виждаме и да контактуваме често мноого дълго време и естевствено след това нещата не бяха същите. "Стечение на обстоятелствата", както вече отбелязах макар и това да звучи повече като оправдание. Вината е повече моя, не отричам и неведнъж съм съжалявал за това. Част от миналото, но в момента имам нужда точно от такова приятелство и вярвам че ще ми се случи отново. А едно приятелство по принцип трябва да се поддържа, така че пиенето на кафе или шляеенето по улиците (примерно, както си го нарекъл ти) също е част от него.

Град
    Far Away .. :>
    Най-доброто приятелство

Любовта няма граници .. :>

Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Рай, но "Този рай води в ада".

Това, че си имат приятелки не е гаранция, че някой от тях не е запчонал да изпитва малко по-различни чувства към теб. Дано не е така, де, щом не го желаеш. Просто няма как да бъдеш сигурна, поне е по-малко вероятно да премине към действие скоро.
    изпитвали са симпатии към мен и аз съм го знаела, но тези 'симпатии' никога не са прераствали в нещо по-силно... запазихме приятелските си взаимоотношения въпреки всичко. никога не сме прекрачвали границата, а сме имали мн възможности... приятелството ни оцеля...

А пък т'ва за приятелката ми... хм... 'почти' беше шега... за 2ма съм сигурна, че обърнаха резбата... ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: Може ли да съществува приятелство между момиче и момче?

Цитирай Първоначално написано от VaNicHkaa
    Не видях такава тема , но ако има нека тази бъде заключена

Та искам да разбера как мислите вие ..дали наистина може да съществува приятелство между момиче и момече? Аз доста пъти вече се убеждавам че не може ..в най-честия случей момчето хлътва по момичето..тя не го харесва и хубавите им до тогава приятелски отношения се разпадат..незнам дали само при мен е така но просто вече ме е страх да се сближа с някое момче като приятел защото накрая все едно и също става ..пък и при една моя приятелка същото..тя все ми говори за някои си че и бил много добър приятел и нищо повече и след 1 седмица той и казва че иска нещо повече и че я чувства по близка..немога да разбера защо все така се получава
    И при мен става така Вече ми писна и искам истински приятел,а не момче,което се прави на такъв,а мисли за нещо друго
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Разбира се, че може. За мен един мъж, който ми е приятел, е безполов (както искате го разбирайте).. не мога да го възприема по друг начин освен като приятел.
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от quench
    хаха, единственото притеснение, което изпитвам, коагто съм с теб е, че мога внезапно и без да се усетя да ти дръпна обицата на носа....

АдърДименшън впрочем е напълно прав
    Като се оправи, ще ти дам да я дръпнеш лекичко

Ама аз наистина искам да имам приятел мъж...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Естествено, че може. Повечето ми приятели са мъже. Приемам си ги просто като приятели и нищо повече. Както каза малко по-нагоре _Cuddly_, когато един мъж ми е приятел, той за мен е безполов...

Град
    Ямболъ
    Такива сме зверове ,че с жена неможем да бъдем приятели а само да се възползваме от тях хахах . Може само ако няма привличане
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Повече от фен
    Еми моя най-добър приятел е момче ....Той в началото ме харесваше...но нищо не се получи между нас...и си останахме много добри приятели...познаваме се от 2 или 3 години...Нз точно Но си се обичаме и си се разбираме

ест че може то това е наи доброто приятелство

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според зависи от много неща. Някой път може, друг път не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си