.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 141
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Най-здравото приятелство е между момче и момиче! Ако се намерят правилните ест

П.С. ако единият е обратен е по-нормално де, могат да си ходят по магазинчетата, на козметиче, да си викат муцка и т.н.

ахахахаха тфа е яко най-добия ти фр да е гей...тре го проам..... ама...за ся неам нужда...мъжо ми си ми е най добросто фр :Р [<3 него]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Има приятелство и приятелство. Много зависи от хората и обстоятелствата. Аз имам приятел,с когото сме заедно от бебета(нашите са адски близки приятели) и с него сме в една компания,почти сме неразделни вече 17 години (като се има предвид че и двамата сме на по 1.Имало е моменти,в които е можело да се забием,но никога не е ставало това,защото и той мене си ме чувства като сестра и аз него като брат. В този случай нищо не може да стане между нас,НИКОГА. Казвам никога,защото аз не мога да гледам на него по такъв начин,както и той на мене. Знаеме си,че сме братче и сестричка Друг е моментът,че съм имала приятели момчета,с които в един момент просто нещата си стават от самосебе си.При първият удобен случай се забиваме. За това ви казвам,че има приятелство и приятелство. Зависи от това до колко сте близки,от колко време се познавате и тн.....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ако и двамата са грозни няма да има сексуално привличане

:>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Аз от сума ти време се опитвам да имам приятел мъж...ама са педераси и се дърпат...
    И при мен е така
    is my religion

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    ако и двамата са грозни няма да има сексуално привличане

:>
    Хаха.. глупости всеки с вкуса си
    is my religion

Град
    Изгубено
    може да има само ако момчето е с други сексуални наклоности
    иначе не може

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Изключително трудно! При определени обстоятелства и само ако наистина няма физическо привличане може да се получи. Един от 10000 случая е такъв.

Може,имах съм такъв приятел,ама в един момент сичко прецаках

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от music_pirate
    може да има само ако момчето е с други сексуални наклоности
    иначе не може
    това не е вярно
    защото ако момчето е хомо,момичето хетеро или би,може да харесва "по-инак" момчето..
    на мен ми се е случвало и знам
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    Изключително трудно! При определени обстоятелства и само ако наистина няма физическо привличане може да се получи. Един от 10000 случая е такъв.
    Не е така,защото физическо привличане има винаги,обаче тези неща се превъзмогват в името на приятелството. Както казах по-нагоре,имам приятел,скогото 17 год сме неразделни,имало е физическо привличане,обаче никога не е ставало нищо,защото се настройваме психически,че ние сме като брат и сестра и една евентуална забивка може да прецака всичко. Така физическо привличане винаги има,но е важно как психически приемаш приятелят или приятелката си

П.С Не знам дали нещо разбра,защото малко се омотах,амаааа важното е че аз се разбрах

[B]a[N]D[i]T[k]a
    нари заключи темата кво стана щото аз я виждам отключена

Град
    40 Miles from the Sun
    Нем, не може да има такова приятелство.

Btw винаги съм искала да имам най-добър приятел - гей.

Guest
    АБЕ ЕЙ СМЕШНИЦИ
    що говорите наизуст...
    моята най-добра приятелка е момиче....
    Обаче изобщо, ама изобщо не ми харесва...бих повърнал отколкото да я целуна

РАЪРРР*
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АБЕ ЕЙ СМЕШНИЦИ
    що говорите наизуст...
    моята най-добра приятелка е момиче....
    Обаче изобщо, ама изобщо не ми харесва...бих повърнал отколкото да я целуна
    да бе,егати приятелството..
    с такова отношение към най-добрата ти приятелка ........

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Според не може!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Абсолютно е възможно! Аз съм пример за това, а и не виждам нищо странно в приятелство между момче и момиче.

Аз съшто мисля че приятелството между момиче и момче е напълно възможно дори мисля че е по добре да имаш приятел от другия пол отколкото от съштия като твоя при момичетата има много завист за дреха или гадже а при момчетата много често се карат или бият заради момиче което според мен е много глупаво за това недейте да говорите глупости 4е приятелството между момиче и момче е невъзможно това са пълни глупости

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Дам, може естествено. Имам мн приятели момчета, за които съм убедена, че нямат чувства към мен, а заедно просто се забавляваме. И това е. С едно момче едва ли може да се скараш за нещо, за което би се скарал с момиче и въобще никога не съм се карала с приятелите си момчета... Абсолютно съм сигурна, че наистина приятелството между момиче и момче е много здраво!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    Не е така,защото физическо привличане има винаги,обаче тези неща се превъзмогват в името на приятелството. Както казах по-нагоре,имам приятел,скогото 17 год сме неразделни,имало е физическо привличане,обаче никога не е ставало нищо,защото се настройваме психически,че ние сме като брат и сестра и една евентуална забивка може да прецака всичко. Така физическо привличане винаги има,но е важно как психически приемаш приятелят или приятелката си

П.С Не знам дали нещо разбра,защото малко се омотах,амаааа важното е че аз се разбрах
    Пренебрегват се до един момент.....

Супер фен
    Рядко има приятелство между момиче и момче, което да не прерастне в любов... било то от страната на единия или другия... А едно момче би бил много по-добър приятел, от колкото една девойка... защото просто истинско приятелство между две момичета няма... за жалост неизбежно се появява завистта, лицемерието и много други неща... а с момче нещата стоят по съвсем друг начин...

Голям фен
    Град
    :)
    Мисля,че истинско приятелство съществува. Имам много добри приятели момчета, но при тях момента е,че се познаваме от мноого време и е тругно да ги възприема по друг начин. Такова приятелство с момиче също имам и няма злоба...макар,че повечето случаи не е така.
    Според мен всичко зависи оот нагласата, с която гледаш на някой.Ако знаеш,че сте само приятели и го възприемаш като такъв (и той теб) няма да стане гаф или нещо подобно.
    Естествено и другия случай не липсва - с приятел да си увъртаме думите и да си правим намеци...Но по-скоро е за заигравката

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Интересно как някои идват и заявяват толкова авторитетно "Не, не може да бъде" само защото не са го изпитали или са залетяли по приятелите/ приятелите си...

Град
    Асеновград, България
    Аз пък съм на мнение, че е възможно такова приятелство, някои от най-добрите ми приятели са момичета. Естествен, обаче влюбени не трябва да има, иначе малко или много се развалят нещата.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Да, но това са изключително редки случаи. Дасега съм имала само 1 такъв приятел, дето бяхме неразделни и не се е стигало до любов.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

естествено,че може аз си имам най-добър приятел!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си