- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да съществува приятелство между момиче и момче?
естестжено з ли4но си имам мом4ета приятели
Няма невъзможни неща, но понеже аз съм си патила не веднъж от такова приятелство, казвам, че не може да има истинско такова между момче и момиче...
Иска ми се да е възможно такова приятелство,защото определено има доста предимства пред това между момичета,но опитът ми в това отношение ме кара мноого да се съмнявам.Винаги при единият се пораждат чувства.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Ее не това не може да бъде вече ..днес ми беше последния опит да завържда приятелство с едно момче и преди малко ми каза че ме чувства по-близка и т.н ..охх незнам вече ..за кой ли път се убеждавам..аз нямаше какво друго да кажа освен че при мен не е така и стана много кофти ..точно поради тази причина че винаги е ставало така направих темата ..незнам как повечето пишат че е възможно и се получава
Явно не им показваш достатъчно ясно, че сте само приятели.След като се стига дотам, че те не го знаят.
spored men edno mom4e moje da ti e mn po goliam fr ot kolkoto edno momi4e (za sajalenie ISTINSKA priatelka trudno se namira pone pri men)
Малеееее приятелство между момче и момиче : ЗАБРАВЕТЕ преди два дена си изпатих мн здраво от такова приятелство мн е кофти след товаПървоначално написано от OtherDimension
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
1. Ти само с красиви хора ли общуваш? Когато започнеш да гледаш на мъжете не само като на потенциални гаджета, ще можеш да даваш мнения.Първоначално написано от Chr!sSie
2. Не е нужно на приятеля да казваш всичко. И не е нужно - всеки има неща, които са за него.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ти си ми много интереснаПървоначално написано от `Death`Whore``
това е неин начин на мислене, това е нейно мнение
защо да не го дава ?!
виж какво пише : СПОРЕД МЕН няма да се получи
на каква се правиш ?![]()
Но каза, че веднага ще се влюби, което означава, че от самото начало тя ще гледа да си подбере потенциалния приятел да бъде добре изглеждащ.
Незнам...Не съм имала приятел момче...става въпрос за приятел на кого да споделям всичко...не...според мен при мен няма да се получи...аз веднага щеПървоначално написано от `Death`Whore``
къде го прочете?
просто признава, че като станат близки веднага ще се влюби..
Да, и аз това казах. Ако го приема като човек от самото начало, няма голяма вероятност да се влюби. А ако го харесва, за какво приятелство говорим?
Ами, ако се влюби в последствие от разговорите и сближаването им като приятели?
да ?Първоначално написано от malka_sladuranka
тя има предвид, че като се сближи с момче рано или късно ще хлътне..
Е, да, ама не е вярно... човекът, с когото съм най-близък и на когото казвам всичко е момиче. Не се опитвайте да го изкарате от това, че съм би, защото след нея най-добрия ми приятел е момче и също е Би... но аз го приеам като приятел и нищо повече.
Не е нужно да приемаш всички хора като сексуални обекти - има момент, когато човек ти е толкова близо, че го чувастваш като роднина... е бихте ли спали с роднина? Не. По същия начин е и с приятелите.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
изобщо не е същотоПървоначално написано от ^Sam90^
Защо мислиш така? Момичето и момчето, които дадох за пример наистина ги чувствам като роднини, даже и по-близки, защото нямам роднини, с които да съм в такива отношения. На тях 2мата мога да разчитам за абсолютно всичко, както и те на мен...Първоначално написано от OtherDimension
Е, предполагам, че си зависи от човека все пак де...
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
може да са ти безкрайно близки, да сте неразделни
но абсолютно по различен начин ще гледаш на сестра си, ако имаш такава, вярвай ми!
Е, може и да си прав - нямам сестра. Но знам, че не искам да спя с въпросното момиче... просто не искам, макар да е адски секси.
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
За приятелство са нужни двама. Вие може и да твърдите че не бихте посегнали, но не можете да гарантирате за другия ?![]()
в 95% от случаите НЕ!!!![]()
Това, че ти си си изпатила не означава, че при всички ще е така.Първоначално написано от 100%angel
Аз например имам страшно много приятели момчета и съм си "патила" само един единствен път...
Според мен всичко си е до подход.....
Добре де ами ако си имаш най-добър приятел 3-4 год. обаче той през цялото време те е смятал за нещо повече от това и ти го разбереш късно ще продължаваш ли да си НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ С НЕГО?
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Оф при мене виаги така се получава, че момчето хлътва. С единия тръгнах и после като се скарахме всичко свърши. 2-я го отрязах и спряхме да сме толкова близки. 3-я също го отрязах, спряхме да поддържаме контакт и сега от няколко месеца сме дори по-гъсти от преди и той пак се пробва, но аз се правя на ударена. Кофти ситуации. Има и 4-ти, но там историята е по-сложна. И всичките тия са ми били най-добри приятелиЕ с 2-ма от тях още сме, ама...
Let The BEAT Control Your Body