.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    естестжено з ли4но си имам мом4ета приятели

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Няма невъзможни неща, но понеже аз съм си патила не веднъж от такова приятелство, казвам, че не може да има истинско такова между момче и момиче...

Иска ми се да е възможно такова приятелство,защото определено има доста предимства пред това между момичета,но опитът ми в това отношение ме кара мноого да се съмнявам.Винаги при единият се пораждат чувства.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Ее не това не може да бъде вече ..днес ми беше последния опит да завържда приятелство с едно момче и преди малко ми каза че ме чувства по-близка и т.н ..охх незнам вече ..за кой ли път се убеждавам..аз нямаше какво друго да кажа освен че при мен не е така и стана много кофти ..точно поради тази причина че винаги е ставало така направих темата ..незнам как повечето пишат че е възможно и се получава

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Явно не им показваш достатъчно ясно, че сте само приятели. След като се стига дотам, че те не го знаят.

spored men edno mom4e moje da ti e mn po goliam fr ot kolkoto edno momi4e (za sajalenie ISTINSKA priatelka trudno se namira pone pri men )

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Най-здравото приятелство е между момче и момиче! Ако се намерят правилните ест
    хохохохо
    най-смешното нещо, което съм чел от мнооого време насам
    стара китайска поговорка гласи, че при едно такова приятелство рано ил късно единият от двамата се влюбва..
    дори и да не стане, не е възможно.. или поне става много рядко

П.С. ако единият е обратен е по-нормално де, могат да си ходят по магазинчетата, на козметиче, да си викат муцка и т.н.
    Малеееее приятелство между момче и момиче : ЗАБРАВЕТЕ преди два дена си изпатих мн здраво от такова приятелство мн е кофти след това
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Незнам...Не съм имала приятел момче...става въпрос за приятел на кого да споделям всичко...не...според мен при мен няма да се получи...аз веднага ще

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Незнам...Не съм имала приятел момче...става въпрос за приятел на кого да споделям всичко...не...според мен при мен няма да се получи...аз веднага ще
    1. Ти само с красиви хора ли общуваш? Когато започнеш да гледаш на мъжете не само като на потенциални гаджета, ще можеш да даваш мнения.
    2. Не е нужно на приятеля да казваш всичко. И не е нужно - всеки има неща, които са за него.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    1. Ти само с красиви хора ли общуваш? Когато започнеш да гледаш на мъжете не само като на потенциални гаджета, ще можеш да даваш мнения.
    ти си ми много интересна
    това е неин начин на мислене, това е нейно мнение
    защо да не го дава ?!
    виж какво пише : СПОРЕД МЕН няма да се получи
    на каква се правиш ?

Но каза, че веднага ще се влюби, което означава, че от самото начало тя ще гледа да си подбере потенциалния приятел да бъде добре изглеждащ.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но каза, че веднага ще се влюби, което означава, че от самото начало тя ще гледа да си подбере потенциалния приятел да бъде добре изглеждащ.

къде го прочете?
    просто признава, че като станат близки веднага ще се влюби..

Да, и аз това казах. Ако го приема като човек от самото начало, няма голяма вероятност да се влюби. А ако го харесва, за какво приятелство говорим?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами, ако се влюби в последствие от разговорите и сближаването им като приятели?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ами, ако се влюби в последствие от разговорите и сближаването им като приятели?
    да ?
    тя има предвид, че като се сближи с момче рано или късно ще хлътне..

Град
    София
    Е, да, ама не е вярно... човекът, с когото съм най-близък и на когото казвам всичко е момиче. Не се опитвайте да го изкарате от това, че съм би, защото след нея най-добрия ми приятел е момче и също е Би... но аз го приеам като приятел и нищо повече.
    Не е нужно да приемаш всички хора като сексуални обекти - има момент, когато човек ти е толкова близо, че го чувастваш като роднина... е бихте ли спали с роднина? Не. По същия начин е и с приятелите.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    е бихте ли спали с роднина? Не. По същия начин е и с приятелите.
    изобщо не е същото

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    е бихте ли спали с роднина? Не. По същия начин е и с приятелите.
    изобщо не е същото
    Защо мислиш така? Момичето и момчето, които дадох за пример наистина ги чувствам като роднини, даже и по-близки, защото нямам роднини, с които да съм в такива отношения. На тях 2мата мога да разчитам за абсолютно всичко, както и те на мен...
    Е, предполагам, че си зависи от човека все пак де...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Мега фен
    Град
    Utopia..
    може да са ти безкрайно близки, да сте неразделни
    но абсолютно по различен начин ще гледаш на сестра си, ако имаш такава, вярвай ми!

Град
    София
    Е, може и да си прав - нямам сестра. Но знам, че не искам да спя с въпросното момиче... просто не искам, макар да е адски секси.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    За приятелство са нужни двама. Вие може и да твърдите че не бихте посегнали, но не можете да гарантирате за другия ?

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    в 95% от случаите НЕ!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 100%angel
    Малеееее приятелство между момче и момиче : ЗАБРАВЕТЕ преди два дена си изпатих мн здраво от такова приятелство мн е кофти след това
    Това, че ти си си изпатила не означава, че при всички ще е така.
    Аз например имам страшно много приятели момчета и съм си "патила" само един единствен път...
    Според мен всичко си е до подход.....

Град
    В КЪЩИ
    Добре де ами ако си имаш най-добър приятел 3-4 год. обаче той през цялото време те е смятал за нещо повече от това и ти го разбереш късно ще продължаваш ли да си НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ С НЕГО?
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Оф при мене виаги така се получава, че момчето хлътва. С единия тръгнах и после като се скарахме всичко свърши. 2-я го отрязах и спряхме да сме толкова близки. 3-я също го отрязах, спряхме да поддържаме контакт и сега от няколко месеца сме дори по-гъсти от преди и той пак се пробва, но аз се правя на ударена. Кофти ситуации. Има и 4-ти, но там историята е по-сложна. И всичките тия са ми били най-добри приятели Е с 2-ма от тях още сме, ама...
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си