.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Естествено!!! Това е най-доброто решение!!!

Голям фен Аватара на Ice
    Да! Аз имам най-добър приятел момче, и мога да кажа, че нито той нито аз имаме нещо повече от приятелски чувства един към друг!
    Everything happens for a reason..

Град
    По света и у нас :)
    "Приятелството между мъжа и жената значително отслабва с настъпването на ноща"
    само това ще напиша
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Естествено, че може. Ама сте и вие едни. Тва че ви тресе хормона не означава че не може!!! Е аз имам едно 5 момчета, които са ми много добри приятели и нищо повече

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    "Приятелството между мъжа и жената значително отслабва с настъпването на ноща"
    само това ще напиша
    Стига глупости.
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    За приятелство са нужни двама. Вие може и да твърдите че не бихте посегнали, но не можете да гарантирате за другия ?
    Това, че другият би ти "посегнал" не означава, че не сте приятели. Това, че би го направил не означава, че ще го направи...красиви и сексапилни хора не могат ли да са приятели? Един мой добър познат ми каза преди време /преди да тръгна с мъжа/, че би ме чукал, но не се вижда с мен...един друг мой добър познат е яко загорял и само ми предлага секс /всъщност ако приема, ще се сдуха яко и ще се измъкне/, но това не ми пречи и с двамата да се чувствам супер яко и да са ми...не приятели, добри познати /казвала съм 1 милион пъти, че избягвам думата "приятел", имам 1 приятелка и толкова/.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Естествено , че може....
    При това много силно и стабилно....
    Айде стига глупости..Единия щял да се влюби..Не-винаги е така..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Естествено, че може. Ама сте и вие едни. Тва че ви тресе хормона не означава че не може!!! Е аз имам едно 5 момчета, които са ми много добри приятели и нищо повече
    .. и всяка вечер сънуват как ти се празнят заедно в устата

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Хахха... Много мило
    Добре да се изразя по този начин - от страна на момичето може. Тва че болшинството от вас мислят с друга част от тялото си, не означава че и момичетата сме така
    Бтв, много сме цинично го раздаваш
    А и.... не съди за другите по себе си

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Хахха... Много мило
    Добре да се изразя по този начин - от страна на момичето може. Тва че болшинството от вас мислят с друга част от тялото си, не означава че и момичетата сме така
    Бтв, много сме цинично го раздаваш
    А и.... не съди за другите по себе си
    хаха?
    1во -> казвам какво мислят 99% от момчетата
    2ро -> според статистика жените мислят по-често за секс от мъжете
    3то -> не го приемай лично

Супер фен
    Град
    1во -> Това, че ти си част от стадото, не означава че и моите приятели са
    2ро -> Според статистиката аз не съм част от нея
    3то -> Аз и не го приемам, просто давазм поле за изява на Мачока

Erin Everly

И какво, ако мечтаят да правят секс с нея? Това не означава, че общуват с нея заради това.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    разбира се, че не
    на всеки неговите приятели не са част от стадото ... и изведнъж се оказва, че няма стадо

Супер фен
    Град
    Абе я не ми давай наклон на пишката
    Сега, важното е любов да има Оттам-нататък приятелите са вечни

Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    забравих, че говоря с г-жа Компетенция по всички въпроси..

Супер фен
    Град
    Да не е хубаво да забравяш такива важни факти. Една година ви оставих и вижте кво стана
    Добре... Искаш да спорим - да спорим.
    Колко приятелКИ имаш? Имаш ли такива, с които се познаваш от малък? Такива, от които не те е срам дори да ходиш по боксерки, без да предизвикваш някакво впечатление?
    Виж, аз имам. Не с боксерки, но пак по бельо. Момчета, с които се познавам от най-ранна детска възраст и които не мога да възприемам като "сексуални обекти" ( ). Сега тва предполагам че е въпрос до човека, но това ни навежда на заключението, че истината е различна за различните хора и този спор е безсмислен.

Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не, нямам такива приятелки
    но темата не се казва "Може ли да съществува приятелство между ЕринЕвърли и момче?" ..
    говорим принципно, а и не само
    от опита, който лично аз съм имал или мой приятел/приятелка смятам, че не може
    естествено това не е правило, като това, че няма добри жени шофьори напримерно ( )
    и все пак...
    а и нещо друго - никога не съм искал да имам момиче за приятел, просто защото са двулични змии
    не, че съм женомразец, но е така - Евите не стават за приятелки.
    точка

Супер фен
    Град
    Мали... Къде си бе господин Принципност
    Че повечето са двулични, да, признавам го. Точно затова имам толкова малко приятелки
    Както и да е... Ти явно не си видял от всеки ъгъл ситуацията... Виждала съм и влюбвания, ма съм виждала и истински приятелства. Не трябва да отричаш нещо, само защото не го познаваш
    А и ако Адамовете не мислеха толкова с пишките си, света щеше да е също толкова хубав, колкото и ако Евите не бяха двулични Не че съм мъжемразка

Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    абе .. ръка да пипне, око да види
    тука прочетох няколко мнения за истински приятелства - еми хубаво, може и да има ...
    ама това за мен са редки случаи
    плюс това ... тва е много сложен въпрос
    познавате се от 2-3 години
    досега всичко е ТОК
    ама утре идва примерно Кирчо и ти казва : Петрана, влюбен съм в теб от 3 години, но чак сега набирам смелост да ти го призная !!!!
    какво правим ?

Супер фен
    Град
    абе .. ръка да пипне, око да види
    тука прочетох няколко мнения за истински приятелства - еми хубаво, може и да има ...
    ама това за мен са редки случаи
    плюс това ... тва е много сложен въпрос
    познавате се от 2-3 години
    досега всичко е ТОК
    ама утре идва примерно Кирчо и ти казва : Петрана, влюбен съм в теб от 3 години, но чак сега набирам смелост да ти го призная !!!!
    какво правим ?

Е... Тук говорим за 17 години, не за 3
    А и истината е че Кирчо и да си го мисли, няма да го каже Чака Петрана да направи първата крачка Свенливия Адам познаваш ли го?
    Кзах ти - не отричай нещо, което не познаваш...

Erin Everly

Ми да може. С най-добрия ми приятел се познаваме вече десет години и всичко си е наред. И бих казала, че приятелството между момче и момиче е най-искреното
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Ми не ми се е случвало ама знам ли за напред.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ерин, говорим си за приятелство от деца?

Ами ще ти кажа само, че сестра ми и гаджето й се познават от бебета. Сиреч майките ни са ни разкарвали заедно в количките. Бяха най-добри приятели цели 16 години и не можеше и дума да става за любов. Е, както искаш го приемай, ама вече 3-та година са си щастливо влюбени и се смеят като се сетят как една даскалка по английски обясняваше, че няма приятелство между момче и момиче без да прерастне в любов, а те ревностно защитаваха "тяхното" приятелство, което в последствие се превърна в доста повече

Според мене е възможно даже това е по читавото приятелство спрямо мойте виждания.
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ерин, говорим си за приятелство от деца?

Ами ще ти кажа само, че сестра ми и гаджето й се познават от бебета. Сиреч майките ни са ни разкарвали заедно в количките. Бяха най-добри приятели цели 16 години и не можеше и дума да става за любов. Е, както искаш го приемай, ама вече 3-та година са си щастливо влюбени и се смеят като се сетят как една даскалка по английски обясняваше, че няма приятелство между момче и момиче без да прерастне в любов, а те ревностно защитаваха "тяхното" приятелство, което в последствие се превърна в доста повече
    Е, ние говорим по принцип, нали?
    Все пак, за да ИМА са нужни само двама човека, а за да НЯМА трябва да е целия свят. Няма значение сестра ти, мойта леля или т.н. Тук говорим дали може да има. И аз казвам - да може. Имам поне 5 супер добри приятеля, с които се виждам поне по 3 пъти на седмица и не сме се влюбвали. И тва не е защото единият е кривокрак, другият - с три ръце и т.н. Ние просто сме си адски близки като приятели и аз не мога да възприемам момче, което ми е като брат, като човек, в който мога да се влюбя. Тва е някаква пълна простотия, а аз не обичам кръвосмешения

Erin Everly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си