- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да съществува приятелство между момиче и момче?
Да! Аз имам най-добър приятел момче, и мога да кажа, че нито той нито аз имаме нещо повече от приятелски чувства един към друг!![]()
Everything happens for a reason..
"Приятелството между мъжа и жената значително отслабва с настъпването на ноща"
само това ще напиша![]()
Първоначално написано от comics
Естествено, че може. Ама сте и вие едни. Тва че ви тресе хормона не означава че не може!!! Е аз имам едно 5 момчета, които са ми много добри приятели и нищо повече![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Стига глупости.Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Това, че другият би ти "посегнал" не означава, че не сте приятели. Това, че би го направил не означава, че ще го направи...красиви и сексапилни хора не могат ли да са приятели? Един мой добър познат ми каза преди време /преди да тръгна с мъжа/, че би ме чукал, но не се вижда с мен...един друг мой добър познат е яко загорял и само ми предлага секс /всъщност ако приема, ще се сдуха яко и ще се измъкне/, но това не ми пречи и с двамата да се чувствам супер яко и да са ми...не приятели, добри познати /казвала съм 1 милион пъти, че избягвам думата "приятел", имам 1 приятелка и толкова/.Първоначално написано от LunaTriCk
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Естествено , че може....
При това много силно и стабилно....
Айде стига глупости..Единия щял да се влюби..Не-винаги е така..
.. и всяка вечер сънуват как ти се празнят заедно в устатаПървоначално написано от ErinEverly
![]()
Хахха... Много милоПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Добре да се изразя по този начин - от страна на момичето може. Тва че болшинството от вас мислят с друга част от тялото си, не означава че и момичетата сме така![]()
Бтв, много сме цинично го раздаваш![]()
А и.... не съди за другите по себе си![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
хаха?Първоначално написано от ErinEverly
1во -> казвам какво мислят 99% от момчетата
2ро -> според статистика жените мислят по-често за секс от мъжете
3то -> не го приемай лично![]()
1во -> Това, че ти си част от стадото, не означава че и моите приятели са![]()
2ро -> Според статистиката аз не съм част от нея![]()
3то -> Аз и не го приемам, просто давазм поле за изява на Мачока![]()
Erin Everly
И какво, ако мечтаят да правят секс с нея? Това не означава, че общуват с нея заради това.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
разбира се, че не
на всеки неговите приятели не са част от стадото ... и изведнъж се оказва, че няма стадо![]()
Абе я не ми давай наклон на пишката![]()
Сега, важното е любов да имаОттам-нататък приятелите са вечни
![]()
Erin Everly
забравих, че говоря с г-жа Компетенция по всички въпроси..
Да не е хубаво да забравяш такива важни факти. Една година ви оставих и вижте кво стана![]()
Добре... Искаш да спорим - да спорим.
Колко приятелКИ имаш? Имаш ли такива, с които се познаваш от малък? Такива, от които не те е срам дори да ходиш по боксерки, без да предизвикваш някакво впечатление?
Виж, аз имам. Не с боксерки, но пак по бельо. Момчета, с които се познавам от най-ранна детска възраст и които не мога да възприемам като "сексуални обекти" (). Сега тва предполагам че е въпрос до човека, но това ни навежда на заключението, че истината е различна за различните хора и този спор е безсмислен.
Erin Everly
не, нямам такива приятелки
но темата не се казва "Може ли да съществува приятелство между ЕринЕвърли и момче?" ..
говорим принципно, а и не само
от опита, който лично аз съм имал или мой приятел/приятелка смятам, че не може
естествено това не е правило, като това, че няма добри жени шофьори напримерно ()
и все пак...
а и нещо друго - никога не съм искал да имам момиче за приятел, просто защото са двулични змии
не, че съм женомразец, но е така - Евите не стават за приятелки.
точка![]()
Мали... Къде си бе господин Принципност![]()
Че повечето са двулични, да, признавам го. Точно затова имам толкова малко приятелки![]()
Както и да е... Ти явно не си видял от всеки ъгъл ситуацията... Виждала съм и влюбвания, ма съм виждала и истински приятелства. Не трябва да отричаш нещо, само защото не го познаваш![]()
А и ако Адамовете не мислеха толкова с пишките си, света щеше да е също толкова хубав, колкото и ако Евите не бяха двуличниНе че съм мъжемразка
![]()
Erin Everly
абе .. ръка да пипне, око да види
тука прочетох няколко мнения за истински приятелства - еми хубаво, може и да има ...
ама това за мен са редки случаи
плюс това ... тва е много сложен въпрос
познавате се от 2-3 години
досега всичко е ТОК
ама утре идва примерно Кирчо и ти казва : Петрана, влюбен съм в теб от 3 години, но чак сега набирам смелост да ти го призная !!!!
какво правим ?![]()
Първоначално написано от OtherDimension
Е... Тук говорим за 17 години, не за 3![]()
А и истината е че Кирчо и да си го мисли, няма да го кажеЧака Петрана да направи първата крачка
Свенливия Адам познаваш ли го?
![]()
Кзах ти - не отричай нещо, което не познаваш...
Erin Everly
Ми да може. С най-добрия ми приятел се познаваме вече десет години и всичко си е наред. И бих казала, че приятелството между момче и момиче е най-искреното![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ми не ми се е случвало ама знам ли за напред.![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Ерин, говорим си за приятелство от деца?
Ами ще ти кажа само, че сестра ми и гаджето й се познават от бебета. Сиреч майките ни са ни разкарвали заедно в количките. Бяха най-добри приятели цели 16 години и не можеше и дума да става за любов. Е, както искаш го приемай, ама вече 3-та година са си щастливо влюбени и се смеят като се сетят как една даскалка по английски обясняваше, че няма приятелство между момче и момиче без да прерастне в любов, а те ревностно защитаваха "тяхното" приятелство, което в последствие се превърна в доста повече![]()
Според мене е възможно даже това е по читавото приятелство спрямо мойте виждания.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Е, ние говорим по принцип, нали?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Все пак, за да ИМА са нужни само двама човека, а за да НЯМА трябва да е целия свят. Няма значение сестра ти, мойта леля или т.н. Тук говорим дали може да има. И аз казвам - да може. Имам поне 5 супер добри приятеля, с които се виждам поне по 3 пъти на седмица и не сме се влюбвали. И тва не е защото единият е кривокрак, другият - с три ръце и т.н. Ние просто сме си адски близки като приятели и аз не мога да възприемам момче, което ми е като брат, като човек, в който мога да се влюбя. Тва е някаква пълна простотия, а аз не обичам кръвосмешения![]()
Erin Everly