.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Guest
    [quote="OtherDimension"]

хохохохо
    най-смешното нещо, което съм чел от мнооого време насам
    стара китайска поговорка гласи, че при едно такова приятелство рано ил късно единият от двамата се влюбва..
    дори и да не стане, не е възможно.. или поне става много рядко

П.С. ако единият е обратен е по-нормално де, могат да си ходят по магазинчетата, на козметиче, да си викат муцка и т.н.

е добре де, на тази логика бисексуалните примерно не могат да имат приятели

\/
    може разбира се
    но рядко

Много хора вече са написали моята гледна точка по въпроса,така че ще кажа само,да може да съществува.
    <3 ^^

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ерин, говорим си за приятелство от деца?

Ами ще ти кажа само, че сестра ми и гаджето й се познават от бебета. Сиреч майките ни са ни разкарвали заедно в количките. Бяха най-добри приятели цели 16 години и не можеше и дума да става за любов. Е, както искаш го приемай, ама вече 3-та година са си щастливо влюбени и се смеят като се сетят как една даскалка по английски обясняваше, че няма приятелство между момче и момиче без да прерастне в любов, а те ревностно защитаваха "тяхното" приятелство, което в последствие се превърна в доста повече
    Е, ние говорим по принцип, нали?
    Все пак, за да ИМА са нужни само двама човека, а за да НЯМА трябва да е целия свят. Няма значение сестра ти, мойта леля или т.н. Тук говорим дали може да има. И аз казвам - да може. Имам поне 5 супер добри приятеля, с които се виждам поне по 3 пъти на седмица и не сме се влюбвали. И тва не е защото единият е кривокрак, другият - с три ръце и т.н. Ние просто сме си адски близки като приятели и аз не мога да възприемам момче, което ми е като брат, като човек, в който мога да се влюбя. Тва е някаква пълна простотия, а аз не обичам кръвосмешения

Там е работата, че ти никога не може да си сигурна в другия! Повярвай ми, колкото и да ти се вричат във вечно приятелство, колкото и да сте близки, отколкото и време да се познавате, хората се променят... не казвам, че винаги става така, но в 80% от случаите - да. Просто ти си имала щастието да имаш такива приятели. Но това, че ТИ си го имала, не значи, че се случва често.

Още нещо... всеки гледа през своята призма, нали така? Преди 1 година щях ревностно да защитавам твоята теза, ако не ми се беше случило ужасното нещо най-добрият ми приятел, най-добрият приятел на гаджето ми... да ми каже в очите, че ме обича от 3 години... че докато ме е прегръщал и докато ми е казвал, че аз съм малката му сестричка, е искал да ме целува и да ме вкара в леглото си...

Така че ако ще и 190354729 човека да дойдат при мен и да ми кажат, че има приятелство между момче и момиче, аз пак ще им кажа: "Да, има... докато единия не се влюби"

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    20% са си достатъчно! Гледай сега, вие искате да кажете, че двама човека не могат да са приятели, ако са различни полове. Еми примерно един 30годишен мъж трябва задължително да ти е в леглото, ако има отношения с теб, така ли?
    Ама това са пълни глупости! Никой от вас ли няма компания от хора, сред които има и от другия пол? Ама моля ви се.... Просто не мога да разбера как го виждате това. Можеш да се влюбиш в приятел, да, но можеш и да имаш истински приятел!
    Аман от тази глупава любов, дето всеки, навършил 12 години, смята че я е преживял!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    В. Търново/София
    На теб всички от компанията ти ли са ти истински приятели? Може би тук ни се разминават схващанията за истинското приятелство.

П.П. Отдавна съм минала 12те години

Град
    О-в Тамбокту

Re: Може ли да съществува приятелство между момиче и момче?

Цитирай Първоначално написано от VaNicHkaa
    Не видях такава тема , но ако има нека тази бъде заключена

Та искам да разбера как мислите вие ..дали наистина може да съществува приятелство между момиче и момече? Аз доста пъти вече се убеждавам че не може ..в най-честия случей момчето хлътва по момичето..тя не го харесва и хубавите им до тогава приятелски отношения се разпадат..незнам дали само при мен е така но просто вече ме е страх да се сближа с някое момче като приятел защото накрая все едно и също става ..пък и при една моя приятелка същото..тя все ми говори за някои си че и бил много добър приятел и нищо повече и след 1 седмица той и казва че иска нещо повече и че я чувства по близка..немога да разбера защо все така се получава
    Може но в повечето случаи единият се влюбва в другият Има и изключения

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не

Супер фен
    Град
    На теб всички от компанията ти ли са ти истински приятели? Може би тук ни се разминават схващанията за истинското приятелство.

П.П. Отдавна съм минала 12те години
    Еми да... И от компании имам най-добри приятели. И това ли не може?
    Еми са идва логичният въпрос - ти вярваш ли в приятелството въобще?

П.П. Никой не е казал, че говоря за теб.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    В. Търново/София
    Да, вярвам Имам една единствена приятелка, с която сме дружки от 13 години

А моя въпрос - ти колко най-добри приятеля имаш? 5? 10? 15?

Аристотел е казал: "Който е приятел на всички, не е приятел на никого"

Супер фен
    Град
    Да, вярвам Имам една единствена приятелка, с която сме дружки от 13 години

А моя въпрос - ти колко най-добри приятеля имаш? 5? 10? 15?

Аристотел е казал: "Който е приятел на всички, не е приятел на никого"
    Е се едно да кажа, че истинско приятелство между 2 момичета не може да има. Тъпа глобализация, без никаква мисъл в нея.
    5 момчета мога да кажа, които наистина са ми най-добри приятели. Друг е въпросът, че от момичета не мога да кажа, че имам най-добра приятелка, въпреки че имам приятелки.

Erin Everly

Аз имам няколко такива приятелки, с които се познавам от доста време. Никога не е имало дори намеци за нещо повече нито от моя страна нито от тяхна. Нямам и желание за това, тъй като се разбирам отлично с тях и не бих искал да си развалим приятелството. Гледам на тях като на хора, с които ще излезем да пием по нещо и да си поприказваме, а не като на обект за сваляне.
    Light The Universe

Град
    Пловдив....вкъщи,в моята стая
    защо да не може...може
    WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.

Град
    Пловдив....вкъщи,в моята стая
    например аз имам приятели момчета!!!!!
    WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами може да има такова приятелство.Но ако става въпрос дали моми4е и мом4е могат да са най-добри приятели,според мен не може. Винаги единият ще харесва другия...

Като се замисля...май между момиче и момиче е по-трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си