- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да съществува приятелство между момиче и момче?
[quote="OtherDimension"]
хохохохо
най-смешното нещо, което съм чел от мнооого време насам
стара китайска поговорка гласи, че при едно такова приятелство рано ил късно единият от двамата се влюбва..
дори и да не стане, не е възможно.. или поне става много рядко
П.С. ако единият е обратен е по-нормално де, могат да си ходят по магазинчетата, на козметиче, да си викат муцка и т.н.
е добре де, на тази логика бисексуалните примерно не могат да имат приятели![]()
\/
може разбира се
но рядко![]()
Много хора вече са написали моята гледна точка по въпроса,така че ще кажа само,да може да съществува.
<3 ^^
Първоначално написано от ErinEverly
Там е работата, че ти никога не може да си сигурна в другия! Повярвай ми, колкото и да ти се вричат във вечно приятелство, колкото и да сте близки, отколкото и време да се познавате, хората се променят... не казвам, че винаги става така, но в 80% от случаите - да. Просто ти си имала щастието да имаш такива приятели. Но това, че ТИ си го имала, не значи, че се случва често.
Още нещо... всеки гледа през своята призма, нали така? Преди 1 година щях ревностно да защитавам твоята теза, ако не ми се беше случило ужасното нещо най-добрият ми приятел, най-добрият приятел на гаджето ми... да ми каже в очите, че ме обича от 3 години... че докато ме е прегръщал и докато ми е казвал, че аз съм малката му сестричка, е искал да ме целува и да ме вкара в леглото си...![]()
Така че ако ще и 190354729 човека да дойдат при мен и да ми кажат, че има приятелство между момче и момиче, аз пак ще им кажа: "Да, има... докато единия не се влюби"![]()
20% са си достатъчно! Гледай сега, вие искате да кажете, че двама човека не могат да са приятели, ако са различни полове. Еми примерно един 30годишен мъж трябва задължително да ти е в леглото, ако има отношения с теб, така ли?
Ама това са пълни глупости! Никой от вас ли няма компания от хора, сред които има и от другия пол? Ама моля ви се.... Просто не мога да разбера как го виждате това. Можеш да се влюбиш в приятел, да, но можеш и да имаш истински приятел!
Аман от тази глупава любов, дето всеки, навършил 12 години, смята че я е преживял!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
На теб всички от компанията ти ли са ти истински приятели?Може би тук ни се разминават схващанията за истинското приятелство.
П.П. Отдавна съм минала 12те години![]()
Може но в повечето случаи единият се влюбва в другиятПървоначално написано от VaNicHkaa
Има и изключения
![]()
Еми да... И от компании имам най-добри приятели. И това ли не може?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Еми са идва логичният въпрос - ти вярваш ли в приятелството въобще?
П.П. Никой не е казал, че говоря за теб.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Да, вярвамИмам една единствена приятелка, с която сме дружки от 13 години
А моя въпрос - ти колко най-добри приятеля имаш? 5? 10? 15?
Аристотел е казал: "Който е приятел на всички, не е приятел на никого"![]()
Е се едно да кажа, че истинско приятелство между 2 момичета не може да има. Тъпа глобализация, без никаква мисъл в нея.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
5 момчета мога да кажа, които наистина са ми най-добри приятели. Друг е въпросът, че от момичета не мога да кажа, че имам най-добра приятелка, въпреки че имам приятелки.
Erin Everly
Аз имам няколко такива приятелки, с които се познавам от доста време. Никога не е имало дори намеци за нещо повече нито от моя страна нито от тяхна. Нямам и желание за това, тъй като се разбирам отлично с тях и не бих искал да си развалим приятелството. Гледам на тях като на хора, с които ще излезем да пием по нещо и да си поприказваме, а не като на обект за сваляне.
Light The Universe
защо да не може...може![]()
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
например аз имам приятели момчета!!!!!
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Ами може да има такова приятелство.Но ако става въпрос дали моми4е и мом4е могат да са най-добри приятели,според мен не може.Винаги единият ще харесва другия...
![]()
![]()
![]()
Като се замисля...май между момиче и момиче е по-трудно![]()