Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Ерин, говорим си за приятелство от деца?

Ами ще ти кажа само, че сестра ми и гаджето й се познават от бебета. Сиреч майките ни са ни разкарвали заедно в количките. Бяха най-добри приятели цели 16 години и не можеше и дума да става за любов. Е, както искаш го приемай, ама вече 3-та година са си щастливо влюбени и се смеят като се сетят как една даскалка по английски обясняваше, че няма приятелство между момче и момиче без да прерастне в любов, а те ревностно защитаваха "тяхното" приятелство, което в последствие се превърна в доста повече
Е, ние говорим по принцип, нали?
Все пак, за да ИМА са нужни само двама човека, а за да НЯМА трябва да е целия свят. Няма значение сестра ти, мойта леля или т.н. Тук говорим дали може да има. И аз казвам - да може. Имам поне 5 супер добри приятеля, с които се виждам поне по 3 пъти на седмица и не сме се влюбвали. И тва не е защото единият е кривокрак, другият - с три ръце и т.н. Ние просто сме си адски близки като приятели и аз не мога да възприемам момче, което ми е като брат, като човек, в който мога да се влюбя. Тва е някаква пълна простотия, а аз не обичам кръвосмешения

Там е работата, че ти никога не може да си сигурна в другия! Повярвай ми, колкото и да ти се вричат във вечно приятелство, колкото и да сте близки, отколкото и време да се познавате, хората се променят... не казвам, че винаги става така, но в 80% от случаите - да. Просто ти си имала щастието да имаш такива приятели. Но това, че ТИ си го имала, не значи, че се случва често.

Още нещо... всеки гледа през своята призма, нали така? Преди 1 година щях ревностно да защитавам твоята теза, ако не ми се беше случило ужасното нещо най-добрият ми приятел, най-добрият приятел на гаджето ми... да ми каже в очите, че ме обича от 3 години... че докато ме е прегръщал и докато ми е казвал, че аз съм малката му сестричка, е искал да ме целува и да ме вкара в леглото си...

Така че ако ще и 190354729 човека да дойдат при мен и да ми кажат, че има приятелство между момче и момиче, аз пак ще им кажа: "Да, има... докато единия не се влюби"