Аз пиша за пореден път, но вчера научих нещо. Най-добрият ми приятел ме харесва, но аз харесвам друг. Той ми го написа в СМС че харесва негова приятелка и за това не обича да говори за момичета. Страх го е че ако трагне с това момиче и след като скъсат няма да сасъщите приятели, той не обича да губи приятели. Той не знае че аз подозирам че момичето за което говори съм аз. Но съм сигурна нещо ми подсказва негови приятели също са ми го казвали, но те не са главната причина да мисля така. Просто на приятели не вярвам той е единствения ми приятел и то истински. Не мога да разбера какво харесва в мене, не съм първа хубост нито съм някаква супер пекана.
Проблема е там че той знае кого харесвам познава го и даже са приятели. Може да пиша малко объркано обаче в момента в главата ми е страшен хаос. Той постоянно повтаря че не е пич и че не е хубав, а всъщност не е така той е голям сладур и ако иска може да има почти всяко момиче, наистина свясно момче е и искам някак си без да му го кажа да го накарам да си промени чуствата към мен, но не знам как
Ужас толкоз съм объркана че напрао не знам ако не ви е ясно нещо от темата питайте че съвсем се умотах. И моля ви не пускайте глупави коментари щото не ми е до това. БЛАГОДАРЯ!!!