.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

въпрос към моми4етата

носите ли прашки

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от bavnia
    носите ли прашки

Бавно развиващ се...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Guest
    ne..ne nosq za6toto jiveq v 18 vek..vek na kiloti

аа не не носят мноо ясно че носят бе
    Fitness Forever

Guest
    разбира се че не,нося мъжки боксерки

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Колко интересен въпрос.Не мога да разбера какво го засяга автора,ама айде по темата:да,нося,но не постоянно.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Фен
    Град
    sofia
    Dobre-kakuv e toq glupav vupros?!Ti na kolko si godini,che pitash....No za da otgovorq po temata-da,nosq prashki-mnogo stranno nali \/
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Колко интересен въпрос.Не мога да разбера какво го засяга автора,ама айде по темата:да,нося,но не постоянно.
    Аз нося постоянно, проблем?!
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

GARVAN S MUSTACI QDE 4ORB
    Guest
    TAKA ISKAM DA ZADAM EDIN VYPROS KYM HERMAFRODITITE!!!!!MOJE LI DA SI OBRYSNETE VEJDITE ,ZA6TOTO ISKAM DA VI KAJA 4E E MNOGO QKO ,KOGATO VIDI6 HERMAFRODIT V TROLEIBUS DA ISKA DA SU4E OT PATKATA NA GOLEMIQ STEFAN -PYP MASTERA NA KVARTAL VLADISLAVOVO !!!!! TAKA BLAGODARQ VI ZA OTDELENOTO VNIMANIE MOLQ SNIMAITE SE S 4I4O MAR4O!!!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Тука половината бельо не носят ти...

Prashkonachka
    Guest
    Zdraveite dragi mi chitateli dnes shte wi razkajem prikazkata za malkiq nos i dwete kobili , taka malkiq nos se kazwal Nosilko i imal dwe kobili koito ebal po cql den nakraq te umreli i toi si kupil prashki , ta znachi otgowora mi e - DA NE NOSQ PRASHKI az hodq chisto golq i imam 100 grydna obikolka dawam na wseki da me ebe i sym kurwa molq iskam da mi zakupite lamarini vazelin domashno proizvodstwo . Iskam syshto taka da otbeleja che lelqta na chichoto mi e ostawila komentar w tazi tema zatowa molq nakupete si prishki i si gi zalepete za uhoto , taka tirowete za sredozapadna evropa zaminawat za holandiq i tam si ostawat a garvana Ratai e pedal i taka neka da otgoworq na waprosa na tozi mlad pedal -> IMAM PRASHKA NA ZELENI PETNA KUPI SI KRAWAR I DOQLNIK NEKA IZBEREM VOLEN SIDEROV ZA PREZIDENT I DA QEM MANGALI MOLQ WREMETO NI OTMINAWA MLADI MI NACISTI HAIL HITLER ISKASH NO NE MOJESH DA QDESH ! WYW RELEFNIQ TOP NA KOZATA MINAWAT WLAKOWE QJTE SALAMIIIIIIIIIIIIIIIII W USTATA NA PAGANINI KOLELOTO E MAIKA MU W USTATA DA LEJI S MASLENI UTAIKI HAIE SEGA SI PRICHINI BOLKA S BASEIN !

Разбира се,че нося
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

MORE OT SLAMA
    Guest
    DOBYR VE4ER DRAGI MI SLADUROVCI ISKAM DA VI KAJA 4E SYM SE OBRQZAL O6TE NA 5 GOD! ZNAETE LI 4E IMAM 3 VEJDI I EDIN MALYK KARTOF !MNOGO MI HARESVA DA QM PANTOVKI S MALKI KARTOFKI I KOGATO PANTOFKITE NA MALKIQT MUK STANAT 46 NOMER TOGAVA 6TE TRQBVA DA MI OTGOVORITE NA 1 VYPROS-MOJE LI 4ORAPA DA E PO-GOLQM OT KRAKYT?ISKAM DA VI KAJA I O6TE EDIN FAKTOR ZA KOLELOTO NA 4I4O NAI4O!BLAGODARQ TI MILENE 4E MI SPASI HAMSTERA OT MALKATA KIBRITOPRODAVA4KA!ZA6TO TRQBVA DA QDEME VYLCI?S KAKVO TE SA ZASLUJILI DA IMAT 10 LAPI I 100 KOMPOTI NA FURNA S MONGO SOL?AKO V MOMENTA 4ETE MILA ISKAM DA I KAJA 4E IMA MNOGO SEXI ASS I 4E ISKAM DA Q SREJA V GYRBAT ,KAKTO I DA I OBRYSNA KOSMITE POD MI6NICITE!KATO ZASEGNAHME TAZI TEMA ISKAM DA SPODELQ 4E HORATA S DRUGI NAKLONNOSTI IMAT DA QDAT MNOGO DOMATI ZA6TOTO CENITE PADNAHA NA 1 LEV !KOGATO IMAM PENSIQ ZNA4I ISKAM DA VI KAJA 4E 6TE QDETE QHNIQ S OVEN I MNOGO KRAVE6KI BUTOVE IT SLONSKI KOZI4KI NA MALKITE SANDALKI OT OSENOVO POLE ZA 4I4OVCITE NE PRA LELQ MI STAN4ARKA I 4I4OI MI SKAFANDYR !BLAGODARQ VI 4E ME IZSLU6AHTE PRIQTEN ZAPOI NA MALKATA 4E6MI4KA S 4I4O SVERYR I LELQ BABA NA MALKITE KARPATI O6TE VEDNYJ BLAGODARQ I DOVIJDANE DO NOVI 4ORABO AIDE BB

аз съм момче и носа йеееееееееееей

Супер фен
    da nosdq,po4ti samo pra6ki,priqtelqt mi i toi nosi poneje ima strahotno dupe
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Не носат, ходят по без нищо Или наполеонки

Що не дойде един модератор да локне темата ???

Guest
    haha ne...nosq kiloti..vateni ga6ti i t.n. \/

OMG!!!!!
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

Град
    LuNaTa
    ne az sam staromodno momi4e..daje ne sam 4uvala,kakvo e tva prashki??
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

4e koi ne nosi ??????????

jujka2
    Guest
    nz ot kade toq interes kum pra6kite ama da nosq ponqkoga

sof4ityyy
    Guest

mn qsno

mn qsno 4e nosim 6to za vupros nie da ne jiveem v 18 vek 4e da ne nosim e az imam edna fr det ne e obuvala pra6ki prez jivota si a az sum na 13 na4i smqtaite kolko e zle

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka

аз

смятам ги за отвратителни, въпреки че преди съм носила
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka

аз

смятам ги за отвратителни, въпреки че преди съм носила