- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абе и аз да питам за тоя глупав скайп?
абе има едно момиче дето не искаше да ми даде скайпа си, а ми каза "ще го разбереш " и ми се хилитва кво значи- че иска да и пиша ли? щото аз го намерих верно след 1 ден ама не съм писал още...
кво да направя че ми е тъпо и искам да изляза с нея на кафе може би![]()
боже колко са неразбрани тез момичета, аз като искам некой да м пише или да ми звънне казвам " звънни бе, деба"![]()
Тествала те с това "ще го разбереш "
Изчакаи още два дни и пиши искаи тела. и на татък го знаеш... предполагам![]()
Light The Universe
ми пиши и деба нищо не губиш![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
абе пиши й бе пък ако ако излезне курва наречи я жена и повече не я обиждай![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
абе аз че ше и пиша ще и пиша тия дни, че са много късно вече - тя е послушно момиченце и си е легнала сигурно (може и от алкохола да е позаспала)
Пиши и бе, деба.
Е пиши и бе..
`There is just too much that time cannot erase ...`
Пиши й пък да става каквото ще.Ако не стане с нея има и други в крайна сметка..![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Искала е да си поиграете малко просто..намерил си и скайпа-минал си теста..
Пиши и.![]()
Не се офлянквай ами и пиши навреме, че нищо чудно някой друг да й пише преди теб.![]()
ами напиши й "е права беше разбрах ти скайпа...тъй като се постарах сега ще ме уледотвориш ли с едно кафе? :P
Писа ли И?![]()
писах и преди дни, ма излезна убавото "съобщението не е доставено още "Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
е после се разбрахме де![]()
Или не си знае Скайпа, или се е опитала да те отреже.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
не бе не е била на компа, после си писахме, даже на кафе ходихме - ама тва беше сичкоПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Е, тя сигурно няма да ти каже "звънни бе, д***а", нали се сещаш?Но явно ти е загатнала, че искаш да й пишеш.Покани я на кафе и излезте.
пиши и към 5-ети тогава кърмичния кръг е най-благоразположен по успешни връзки в скайп!!!
абе земете я изтрийте тая тема вече - писах, ходихме на кафе , ама не стана работата - много съм глупав![]()
![]()
хах,само тя си знае кфо е искала,пи6и и ни6то не губи6Първоначално написано от assd
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.