- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вибратори
Момичета използвате ли вибратори или използвалили сте и какво ви е мнението
не използвам вибратори![]()
~cLose t0 yoU~
вибратори ХЬАХЬАЬа мъжете са повече от жените на тоя свят сам/а си направи извода![]()
тиХо Ся
Не всяка жена се ебе с всеки срещнат, когато И се прави секс. Затова са измислени вибраторите.Първоначално написано от kr1s0
Не, не използвам. Но бих използвала.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
[/list]
use this
Айде рекалмите почнаха![]()
kr1s0, всъщност грешиш - мъжете са по-малко от жените в света, по простата причина, че живеят по-малко. Около 51.5% от населението на Земята са жени.
ако не ни късахте нервите толкова, можехме да поживеем още по 4-5 години![]()
![]()
mi ne izpolzvam,no bi bilo interesno![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ne no bih probvala![]()
Не съм, но зная от сигурен източник, че за рожденния ми ден след 3 месеца ще получа подарък вибратор![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
naMy4Ho_KoTe, тфа сигурно на базик шти го подарят , а? . Не вярвам иначе да е истински подарък?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и едни джапанки![]()
Ти само гледайПървоначално написано от Sweet__baby
Аз съм сигурен че от рожденния и ден нататък няма да има по-доволен и щастлив човек от нея
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
i az ne sam polzvala,no iskam da vidq kak e
Next Time I`ll be True...
Приятеля ми ще ми подари. Естествено, сподели ми намеренията си за да мога да му кажа предпочитанията си. Даже бяхме в секс-шоп да разглеждаме и да се ориентираме в избора. Нямам търпение. Ще получа вибратор за 18-ия си рожден денПървоначално написано от Stopman
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Добър подарък за 18-ти рожден ден, ама да не го забравиш момчета като видиш вибратораПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
Всичко зависи от вибратора.. Неотдавна с две мои приятелка стигнахме до извода, че на една жена й трябва вибратор, с прикрепен портфейл към него, а не мъжПървоначално написано от TheKeeper
![]()
Че няма ли да ви е мъчно за нас.Вие с вибратори а ние да стойм на сухоПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
жените са змии, брато...
Така е , на тях да им е добреПървоначално написано от quench
Пък ако има и много пари още по-добре
![]()
П.П. ся не включвам всички дами във форума,просто малко го дадах на емоции![]()
глупости, те си го знаят, че всички са змии
а ако идиш, че на жената до теб й е много добре, удари й шамар или й дай парче лимон