- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не може момичетата да правим SEX като момчетата???
Първоначално написано от Made_of_Pain
И винаги ще си остане така ... Никой според мен не може да ти даде логично обяснение..
Наистина това е тъпо, но ..
Аз лично никога не съм намирала някое момче за супер пич, ако върти няколко мацки, та ми е все едно общоприетото мнение на останалите...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бати откачената анкета!![]()
Light The Universe
На колко години викаш, че си ?Първоначално написано от MeGiTyY
В крайна сметка кво ти пука кой кво ти вика
Обичай си мъжо и мъжо да си те обича и цъфтите
![]()
ЯП!!Първоначално написано от MeGiTyY
МОМИчеее врътка яко бастуние = КУРВЕТИНА
БАСТУН врътка ЯкоООО кучки = ВЪЛКОДАВ?!?!
Винаги е било и най-вероятно ще си остане всеобщо мнението, че ако момиче прави секс с много момчета е курва, а за момчетата точно обратното. Честно казано и аз съм се дразнела, но момчетата са прави, на нас ни е доста по лесно. Но да не забравяме, че да живееш за хорското мнение не си струва и ако толкова ви се кръшка просто внимавайте с кой и си затваряйте устата![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
shtoto edno e da butash drugo e da te butat
taka e ystroeno ob6testvoto.
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Щото те са момчета,а ние момичета.Кво сложно има ? Момчетата имат пишка,ние дупка. Ебати глупавата тема.
Що хората не се е*бат като животните ?!![]()
![]()
![]()
Една патка мислила,мислила ... и се удавилаПрепоръчвам ви да не правите нейната грешка
![]()
![]()
ВСЕКИ СЪДИ СПОРЕД СЕБЕ СИ \Първоначално написано от *nejna_droga*
/
Ма не,просто темата е глупава.Нормално след като едните чукат,а другите са чукани да има разлика.Безмислена тема ...
![]()
Една патка мислила,мислила ... и се удавилаПрепоръчвам ви да не правите нейната грешка
![]()
![]()
А ти какво си мислиш, че момичетата не могат да чукат ли?Първоначално написано от *nejna_droga*
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ебахти поколенията, ебахти чудото...Що не е нормално...ми щото се предполага, че ние сме различни от животните и не се предполага да си бъркаме по дупките със всеки срещнат,ами трябва да играят и някакви чувства, емоции и тем подобни. Къде е тръпката, ако се ебеш всяка вечер с различен/на ???? Само голото ебане ...ми то аз същия ефект го постигам с дясната си ръка...аре баста!
Първоначално написано от Анонимко
Женските курви са наистина гадно нещо.... Но! Мъжките курви са още по гадо нещо![]()
Горкото,колко е простоПървоначално написано от Анонимко
Не ми се спори...Ти не каза нищо,с което да ми противоречиш.Даже не си схванала кво казвам...
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
[quote="*nejna_droga*"]Ма не,просто темата е глупава.Нормално след като едните чукат,а другите са чукани да има разлика.Безмислена тема ...
[/quot
=D> \/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
da ama mom4etata sa kurvari![]()
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna