- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален проблем
Здравейте..Вчера приятелят ми ме възбуди и ми бракна с праст в задника..Каза че на един пръст растояние напипал нещо грапаво по стената на червото или ректума..Искам да ми отговорят само хора дето също са бъркали на приятелките си в дупето или знаещи конкретни неща по въпроса да кажат какво мислят и има ли смисъл да се притеснявам..Питам възмовно ли е да е втвърдено изпражнение или някакъв хрущял?
Ако не си си правила клизма, гарантирам, че е лайно.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ама той каза че било много твърдо но утъвало..сигурно си е лайното ми..Ама такива твърди лайна..Притеснявам се да нямам рак или нещо такова!
Я стига глупости...рак...по точно изпражнениеПървоначално написано от Iren4et0
![]()
изпражнение \/
~cLose t0 yoU~
ми ти не можеш ли да си бръкнеш в задника и да видиш ? толкова ли е друдно...
Изпражненията са ти спокойно !
Акииии![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ve4e ti kazaha kakvo e, btw, kaji mu da se probva da ti pipne 6iikata na matkata sledva6tiq putzabavno e
(za teq koito trugnat da mi obqsnqvat 4e 6iikata na matkata e v drugata dupka i prez 4ervoto ne moga da q pipna 6te im kaja da hodat da se grumnat 6tot kato i vkaram ediniq si prust otzad i moga da q napipam kade e, da ne moga da q pipna direkno, no moga da q napipam kade e)