Цитирай Първоначално написано от аззз
много съм притеснен и моля за мненията ви въпреки че малко се притеснявам да пиша за този проблем - значи проблема е в това че си имам супер приятелка обаче нещо "малкия" е заспал и тя си мисли че това е по нейна вина и страда - от което мен много ме боли защото се чувствам като дефектен проблема ми се изразява в следното - понякога ми трябва горе доло минута да го надървя , след което той даже не е и максимално твърд а на всичкото отгоре и спада бързо (10-12 секунди)Ужасен психологически проблем си формирам и за това моля някой ако е преживял същото и се е оправил да сподели . не зная дали проблема е здравословен или психологичен . за да добиете по ясна представа за състоянието ми - 18 годишен съм пуша по кутия на ден и много рядко пия , нямам никакви болести и поддяволите искам приятелката ми да се чувства пълноценно с мен и покрай нея и аз да се чувствам добър и нужен
щом си на 18 и нямаш някакви системни заболявания като диабет, проблема е чисто психогенен. всичко е в навивката. мнозинството млади момчета в началото на половия си живот формират в себе си комплекс "на очакването", формиран от липсата им на опит и чуто-прочетено тук там за това какво "трябва" да се случи.
ами нищо не "трябва" вс човек е личност и за него не важат общоразпространени схеми. за да излезеш от ситуацията на зацикляне въру несъществуващ проблем можеш да пробваш:
-когато се събереш с приятелката си, просто и ясно се договорете "че днес само ще си играем, без да Го пъхаме "там"". после намали светлината до минимум, и започнете да се наслаждавате откривайки тялото на Другия с ръце, тяло, устни и език. изобщо не мисли "ще ми стане или не", защото това е без значение щом няма да Го "пъхате там" днес. остави се само хилядолетните инстинкти записани в гените ти да те водят. наслаждавай се на това, което усещаш в момента......и нещата се случват сами, понеже тялото освободено от робията на съзнателните страхове си реагира точно според прадревните първични инстинкти понякога 50-100 грама алкохол /не повече!/ в стомаха също помага да "паднат райберите"