- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуалната култура на нацията
Е... Има и варианта да възпиташ детето си да е достатъчно любознателно за да може да разгледа всички възможности докато открие истината(или поне своя вариант)Първоначално написано от DeePurple
Преди да ме нападнат и други(освен нея) имам предвид да накараш разглежданото чаве (в случай че има някакви пречки за директното обяснение) да провери от какво е направена стената преди да се засили с главата напред.(то че ще го направи е сигурно ама поне да има представа какво го чака)
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Евала на жена ти! Но наясно ли си, че всеки един човек трябва да има педагогическо образование за да осигури подобна обстановка? всъщност грешно си зададох въпроса-жена ти наясно ли е? Така че и тя не е много права, защото просто не на всеки родител му се отдава! От там нататък всеки си има глава на раменете и може да преценява, защото след малко повече размисли и страсти и 12 годишно дете може да направи правилния избор, макар че те в тая, че и в по-късна възраст не обичат много много да му мислят.Първоначално написано от wRinKleS
Така че теорията на дамата на сърцето ти е хубава... хмммм.... само на теория! Демек и евалата е на теория![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Аз пък като бях малък из библиотеката на родителите ми имаше поне 10 книжки точно с тая цел. Да дадат "педагогическа" основа на родителите за да тласнат децата си в правилната посока... Лошото е че не съм виждал такава книга в книжарница от детството си...Първоначално написано от nofi
От жената: уча педагогика и със суха теория мога да ти кажа, че нищо не става.
Ако все още има неразбрали, аз съм жената, намесваща се в горните постове. И да допълня - всичко е до отношение. Родителите си ги уважавам много, защото мисля, че в отношения са се справили много добре. С майка си мога да говоря свободно за тези неща, даже тя ми е споделяла сексуални проблеми с баща ми.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
По време на социализма всичко беше добреНямаше болести като СПИН, Сифилис и др, даже и презервативи не бяха нужни, но когато дойде тази "демокрация" обществото се поболя
Време е да го излекуваме, като върнем отново социализма
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
СПИН-ът не беше ли пренесен от маймуните?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не, това е американска пропаганда! СПИН-ът беше създаден лабораторно през 1980-1981 г. Това е първото биологично оръжие, което светът има.Първоначално написано от `Death`Whore``
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Ъъъъхъ... Как тогава обясняваш факта че първите случаи са от преди това?Първоначално написано от Neo-Communist Power
Иии... ъъъ.. не че нещо ама... "беше?!" Ти да не си присъствал в лабораторията като са го създавали?
По въпроса за сексуалното образование-В училище ние съвсеем бегло го загатнахме и то в часовете по Психология (мисля).Може би за един час само, и то изобщо не сме се задълбочавали.При все че учителката ни би трябвало да се обучава от нас, незнам доколко самата е психически добре горката, напълно сериозно.
Комунизма... до колкото знам тогава било голям разврат.
Всичко свързано със секса съм открил сам, и мога да преценявам добре.Мисълта ми е, че дори и да не са те научили мама и тате, незначи че трябва да си като онези умничета дечурлига, които се изпоиз.укват в дискотеките.
Още нещо-гледайте филмчето "Ти гониш", в тази тема имаше цитат от саундтрака му.Много е хубав.
Добър денПървоначално написано от DieReich
![]()