.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Това не е никакъв проблем. Ако двама човека искат да са заедно, това че са от един клас или едно училище не трябва да е от такова значение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Аз лично не одобрявам подобен вид връзки. Породени са от физическата сплутеност и рядко от духовна интимност. Заедно сте цял ден, а това убива тръпката. В един клас връзката може да значи ограничаване на контактите, а на работното място обикновено при конфликт се засягат не 1 , а 2 човека .

Подобен тип връзки са типични за добрите момчета и простичките нелицеприятни момичета. Единия иска секс, другата иска сигурност. Какво задоволство и от двете страни . Каква хармония.

В подобен вид връзки липсва интимността и романтиката. Аз лично се чудя на 2 учители от старото ми даскало,които се бяха оженили благодарение на работата си там, за какво по дяволите си говорят като се приберат у тях? Може би дай ми чинията, хайде да слушаме новините, айде да спим...

Да хванеш гадже от класа си не е от най-добрите начини
    Light The Universe

Град
    Лапландия!?
    Никак не ми допадат имах 1 такава връзка секи ден се виждахме и за малко време си омръзнахме тъй че съм леко против

Имала съм гадже от класа ми но скъсахме мн бързо беше страшно тъпо!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Т'ва в даскалото е гъзария.В моето даскало само "вюбени" има.Според мене е глупаво тва.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    Няма лошо в това, но трябва да се разберете, че като/ако скъсате не трябва да си правите мръсно един на друг.

Guest
    AZ LI4NO NE MOGA DA SI HARESAM NQKOI OT MOQ KLAS ZA6TOTO VE4E TOLKOVA SA MI PISNALI A I DA E IOT DRUG KLAS PAK NEPREKUSNATO SE VIJDA6 S NEGO CQLOTO DASKALO ZNAE ZA TOVA I TE KOMENTIRA VUOB6TE ZA MEN TOVA E GADNO NO V KRAINA SMETKA NE NIE SI IZBIRAME KOI DA HARESVAME TAKA 4E AKO SI HARESVA6 NQKOI OT DASKALO DEISTVAI

Неприятно е, защото така човек няма живот, в който може да е без гаджето. Гадно е да се избягваш гаджето през цялото време в училище, но е и гадно да не се виждаш с други хора...а и когато скъсате, ще трябва да се виждате всеки ден.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Тъпо
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че е много добре.Все пак си зависи и от двамата, де.
    Има някои, които искат да крият това, че са заедно, но това е грешка.Именно за това доста такива връзки се разпадат.Опасяват се, че ще тръгнат слухове, а всъщност не трябва да им пука много-много.Важно е след това да си останете приятели, защото иначе ще се гледате на кръв.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пффф аз имах от моя клас и как решиха ,че още 3 момичета го харесват пак от моя клас и то не бяха интриги.....

az mislq 4e e tupo, gaje ot daskaloto, seki vi znae kato 2ka i seki vi odumva kakvo pravite i klukarstva za tova mnoogo e tupa az sam protiv
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

imala sum gaje ot klasa i be6e adski typo za6toto kato skusahme toi govore6e na vsi4ki kak toi me bil skusal i t.n. ne stava a ako imate vruzka to pone da ne e 4ovek ot klasa
    qj mi gyza

tfa da ima6 gajde ot klasa i strahotno tupo znam ot li4en opit otna4alo vsi4ki ni se kefiha,no posle kato skusahme kakvi li ne intrigi se zavurtyaha

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    От класа да е не съм съгласна
    ♥ ♥ ♥

ми аз като се замисля тия от моя клас какви са едва ли ще тръгна с някой от тях. единственото печено момче е най-добрият ми приятел, така че съкс. иначе връзките в даскалото са яки, мен лично ме кефят. някакси винаги, когато ти стане гадно отиваш да се гушнеш в гаджето и всичко сякаш се оправя

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    imala sum ot klasa... da vi kaja ne e osobeno zabavno... staat mn intrigi,xora koito haresvat nego ili pak mene se opitvat da ni razdelqt,i nakraq uspqvat.. posle si4ki me namraziha,ostanah s 2 fr-ki i to ebati neserioznite kurvi... pulni izpolzv4ki...biha me mom4etata(priqtelite na biv6eto mi ot klasa) za6toto az sum bila vinovna 4e sme skusali 4e sum go obijdala ne6to awe pulni izmi6liotni,si4ko be6e izmislica i onq tapaka (gadjeto) im se vurza na si4ki gluposti... ujasno e da ima6 gadje ot klasa ili daskaloto... si4ki da vi praat intrigi i nakraq da ne se polu4i ni6to,osven edna vruzka ot 5 dni i nakraq da se namrazite i da ne si progovorite,za6toto si4ki se vliqqt ot horskoto mnenie... nikoga pove4e neiskam da imam gadje ot daskaloto ili klasa...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    mi vryzka ot klasa .. ne go odobrqvam osobeno mnogo ... ne sym probvala.a inache v ochulishte ... mi imah si priqtel ot daskalo i beshe qko ... zapoznah se s mn hora,koito ne poznavah ... stanah malko po izvestna iz daskalo i si spechelih novi priqteli.
    Обичам те <3 !!!

doesnt matter
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Това не е никакъв проблем. Ако двама човека искат да са заедно, това че са от един клас или едно училище не трябва да е от такова значение.
    saglasna sam napalno

Ами имала съм гадже от училище,но в мойто училище лично не е много позволено това,да се разхождаш из училището и да се мляскаш.И затова повече не опитвам,а от класа НИКОГА..Твърдо против,изобщо немога да разбера как може да се влюбиш в някои от класа си

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    imala sum dve vruzki v u4ilishte i mnenieto mi po vaprosa e.. kofti e..

и за мен е тъпо, макар че и аз съм била с човек от класа си. но при мен поне беше последната година и когато се разделихме не се налагаше да се виждаме повече
    Сладък дъх на окапали жълъди
    с нежен шепот от паднала шума.
    Тази есен напомня ми гълъби,
    нарисувани в жълта безумност...

mackata_pr
    Guest

ei

mene li4no ne me kefqt po dobre da e ot der klas ili nai dobre da e po golqm

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    emi ot 15 ti sam s gadjeto v edno daskalo i nz.... trea da vidq i 6ti kaja kak e
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Там, където е сърцето...
    Съгласна съм с казаното преди, за връзките в даскалото няма нищо лошо. Но това да ходиш с някой от класа ти за мен е тъпо. Просто докато ходите хубаво, ама като скъсате... после ще има да се гледате накриво...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си