- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзки в даскало?
Това не е никакъв проблем. Ако двама човека искат да са заедно, това че са от един клас или едно училище не трябва да е от такова значение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз лично не одобрявам подобен вид връзки. Породени са от физическата сплутеност и рядко от духовна интимност. Заедно сте цял ден, а това убива тръпката. В един клас връзката може да значи ограничаване на контактите, а на работното място обикновено при конфликт се засягат не 1 , а 2 човека .
Подобен тип връзки са типични за добрите момчета и простичките нелицеприятни момичета. Единия иска секс, другата иска сигурност. Какво задоволство и от двете страни . Каква хармония.
В подобен вид връзки липсва интимността и романтиката. Аз лично се чудя на 2 учители от старото ми даскало,които се бяха оженили благодарение на работата си там, за какво по дяволите си говорят като се приберат у тях? Може би дай ми чинията, хайде да слушаме новините, айде да спим...
Да хванеш гадже от класа си не е от най-добрите начини![]()
Light The Universe
Никак не ми допадат имах 1 такава връзка секи ден се виждахме и за малко време си омръзнахме тъй че съм леко против
Имала съм гадже от класа ми но скъсахме мн бързо беше страшно тъпо!![]()
Т'ва в даскалото е гъзария.В моето даскало само "вюбени" има.Според мене е глупаво тва.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Няма лошо в това, но трябва да се разберете, че като/ако скъсате не трябва да си правите мръсно един на друг.
AZ LI4NO NE MOGA DA SI HARESAM NQKOI OT MOQ KLAS ZA6TOTO VE4E TOLKOVA SA MI PISNALI A I DA E IOT DRUG KLAS PAK NEPREKUSNATO SE VIJDA6 S NEGO CQLOTO DASKALO ZNAE ZA TOVA I TE KOMENTIRA VUOB6TE ZA MEN TOVA E GADNO NO V KRAINA SMETKA NE NIE SI IZBIRAME KOI DA HARESVAME TAKA 4E AKO SI HARESVA6 NQKOI OT DASKALO DEISTVAI![]()
![]()
![]()
Неприятно е, защото така човек няма живот, в който може да е без гаджето. Гадно е да се избягваш гаджето през цялото време в училище, но е и гадно да не се виждаш с други хора...а и когато скъсате, ще трябва да се виждате всеки ден.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Тъпо![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Не мисля, че е много добре.Все пак си зависи и от двамата, де.![]()
Има някои, които искат да крият това, че са заедно, но това е грешка.Именно за това доста такива връзки се разпадат.Опасяват се, че ще тръгнат слухове, а всъщност не трябва да им пука много-много.Важно е след това да си останете приятели, защото иначе ще се гледате на кръв.![]()
Пффф аз имах от моя клас и как решиха ,че още 3 момичета го харесват пак от моя клас и то не бяха интриги.....![]()
![]()
az mislq 4e e tupo, gaje ot daskaloto, seki vi znae kato 2ka i seki vi odumva kakvo pravite i klukarstva za tova mnoogo e tupa az sam protiv
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
imala sum gaje ot klasa i be6e adski typo za6toto kato skusahme toi govore6e na vsi4ki kak toi me bil skusal i t.n.ne stava a ako imate vruzka to pone da ne e 4ovek ot klasa
![]()
![]()
qj mi gyza
tfa da ima6 gajde ot klasa i strahotno tupoznam ot li4en opit otna4alo vsi4ki ni se kefiha,no posle kato skusahme kakvi li ne intrigi se zavurtyaha
![]()
ми аз като се замисля тия от моя клас какви са едва ли ще тръгна с някой от тях. единственото печено момче е най-добрият ми приятел, така че съкс. иначе връзките в даскалото са яки, мен лично ме кефят. някакси винаги, когато ти стане гадно отиваш да се гушнеш в гаджето и всичко сякаш се оправя
imala sum ot klasa...da vi kaja ne e osobeno zabavno... staat mn intrigi,xora koito haresvat nego ili pak mene se opitvat da ni razdelqt,i nakraq uspqvat.. posle si4ki me namraziha,ostanah s 2 fr-ki i to ebati neserioznite kurvi... pulni izpolzv4ki...biha me mom4etata(priqtelite na biv6eto mi ot klasa) za6toto az sum bila vinovna 4e sme skusali 4e sum go obijdala ne6to awe pulni izmi6liotni,si4ko be6e izmislica i onq tapaka (gadjeto) im se vurza na si4ki gluposti... ujasno e da ima6 gadje ot klasa ili daskaloto... si4ki da vi praat intrigi i nakraq da ne se polu4i ni6to,osven edna vruzka ot 5 dni i nakraq da se namrazite i da ne si progovorite,za6toto si4ki se vliqqt ot horskoto mnenie... nikoga pove4e neiskam da imam gadje ot daskaloto ili klasa...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
saglasna sam napalnoПървоначално написано от Aleandra
![]()
Ами имала съм гадже от училище,но в мойто училище лично не е много позволено това,да се разхождаш из училището и да се мляскаш.И затова повече не опитвам,а от класа НИКОГА..Твърдо против,изобщо немога да разбера как може да се влюбиш в някои от класа си![]()
imala sum dve vruzki v u4ilishte i mnenieto mi po vaprosa e.. kofti e..
и за мен е тъпо, макар че и аз съм била с човек от класа си. но при мен поне беше последната година и когато се разделихме не се налагаше да се виждаме повече
Сладък дъх на окапали жълъди
с нежен шепот от паднала шума.
Тази есен напомня ми гълъби,
нарисувани в жълта безумност...
mene li4no ne me kefqt po dobre da e ot der klas ili nai dobre da e po golqm
emi ot 15 ti sam s gadjeto v edno daskalo i nz.... trea da vidq i 6ti kaja kak e
Първоначално написано от ™G-Baby™
Съгласна съм с казаното преди, за връзките в даскалото няма нищо лошо. Но това да ходиш с някой от класа ти за мен е тъпо. Просто докато ходите хубаво, ама като скъсате... после ще има да се гледате накриво...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..