.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Фен
    Град
    На далече
    Момиче добре ли си ?

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Boje za kakvo se vprqgash?Nqma smisal ishto losho ne e napravil.Nie s moq mn chesto si izlizame po otdelno,prosto priqtelite sa ni razlichni i zatova ne biva da mu se cupish!
    Next Time I`ll be True...

Поне да ти се беше обадил!
    Вярвай му. Пък кото стане.
    Аз като тръгна да излизам някъде давам отчет де ще излизам и т.н., както и той на мен.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    na diskoteka s ili bez gage vse edno-vajnoto e da si izkara6 dobre
    (a i gageto 6te pre4i na flirta )
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    най добре го зарежи и си намери друг. Намери си някой да ходи по теб като упашка и за рачичка. Та и за хляб да ходите заедно !

Аиде лека вечер !

не го притискай толкова бе и той е в правото си да има личен живот
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Град
    V mechtite si
    Да случва ми се но всеки път когато ходи ми казва че е било тъпо и аз естествено не му вярвам,но това е отделен въпрос..Мацка не се притеснявай давай отвреме на време малко свобода на твоя приятел да излиза с неговите приятелите не го задушавай.
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Това за мене са пълни глупости,че той да не е женен за тебе та да не може да излиза с приятелите си без тебе.Ебем ти логиката заклевам се
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Ще ти кажа само едно - не прави от мухата слон
    Нямаш никакъв повод за притисненения и скандали ...
    Не е станало нищо.Човека просто е отишъл на диско с фрдс ...
    не виждам нищо лошо,даже обратното
    Ако искаш връзката ви да продължи нормално ще трябва
    да му дадеш малко свобода и разбирателство

Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    Това за мене са пълни глупости,че той да не е женен за тебе та да не може да излиза с приятелите си без тебе.Ебем ти логиката заклевам се
    Ако се оженят, това ще му пречи ли да излиза без нея?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Да ама мен ме дразни това,че и той мрънка много като изляза с приятелки.Все иска да знае къде съм,с кого съм.Аз му казвам и след малко е на хоризонта при нас.Аз не мога да имам лично пространство,а той може така ли?Ей това ме дразни най-много.На дискотека е абсурд да ме пусне сама без него.Затова и не съм ходила без него.

i az sam bila taka toi me zarqzva v nas i mi vika 4e yj se pribira a pak izliza nqkade s priqteli znam mn e gadno 4yvstva6 se predadena pone da mi be6e kazal taka pone nz 6te6e da e dr kato e kazal.a pak i az imam problem s doverieto nz za teb

я слез малко на земята... това е много тъпа постъпка ти му весиш на главата и по тоя начин го изнервяш,дръж се малко на ниво.Явно му нямаш никаво доверие щом се съмняваш,а щом му нямаш доверие ..... сама се досети

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    Ако се оженят, това ще му пречи ли да излиза без нея?
    Ми не,но тогава ще има по-голямо право да му държи сметка отколкото сега
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    абе неискам да звуча грубо,не се засягаи ама мацка подгонила те е параноята!смешно е да го държиш на въже.или е с теб или не.той не е на 5 години (предполагам) за да неможе да мисли какво да направи да е длъжен да ти дава отчет и да е с теб навсякъде.всеки човек има личен живот,друг е въпроса как го споделя с останалите...мисля,че това твоето е повече от прекалено!спокойно той ако иска да направи нещо и да ти каже и да не ти каже къде и с кой е ако иска ще го направи...а ако има чувства ще ти бъде верен,но не го притискай толкова и то за такава глупост...отделяш го и от приятели те му...абее много гадно си постъпила!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

В това няма нищо лошо. Той не е длъжен постоянно да е с теб и да не се отдея. Има право да се види спокойно с приятелите си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: На дискотека без гаджето

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вашите половинки излизат ли без вас на дискотека.Моя го направи скоро.Идва да ме изпрати и ми вика че се прибира да си ляга.На другия ден като се видим го питам дали е ходил някъде на гости,на дискотека или се е прибрал.Той си призна че е бил на диско с приятели,защото го молели много и му казали,че откакто е с мен никъде не ходи с тях.Направо полудях.Поне да ми беше звъннал да ми каже че отива.Но ми каза че му е било много тъпо без мен и че са стояли само един час.Много се карахме заради това,даже исках да се разделим.Той ме успокои че не е гадно пишлеме и че няма да намеря другъде такъв верен приятел.Но като че ли не му вярвам и си мисля че е бил с друга на дискотеката.Вие какво ще кажете?Да му вярвам ли?На вас случвало ли ви се е ?
    mace,kak 6e go kusa6 za 1 disko... az kolko gadjeta sum imala,s nito edno ne sum bila na disko s tqh.. xodat si sami,svalqt si macki praat si kfot iskat,izob6to ne mi dreme.. ako te obi4a nqma da ti izneveri... sama kazva6 4e ne otdelq dostata4no vnimanie na priqtelite si zaradi tebe..taka4e edva li 6tom prenebregva tqh 6e trugne po momi4eta,qvno naistina e vluben v teb,nedei da go naranqva6 i da vur6i6 gluposti za 1 disko.. ne e nujno da e nasqkade s tebe,toi e svoboden 4ovek,ostavi go da si jivee jivota, da si xodi na kuponi s priqteli i t.n.. ne go pritiskai seki put da e s tebe na disko..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да ама мен ме дразни това,че и той мрънка много като изляза с приятелки.Все иска да знае къде съм,с кого съм.Аз му казвам и след малко е на хоризонта при нас.Аз не мога да имам лично пространство,а той може така ли?Ей това ме дразни най-много.На дискотека е абсурд да ме пусне сама без него.Затова и не съм ходила без него.
    Това вече е отвратително. Когато очаква нещо от теб, трябва на първо място той да го прави. Кажи му, че щом той ще има личен живот, и ти ще имаш. Не позволявай да те тъпче!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

И аз съм на мнение, че след като той налага някакви правила, логично е и той да ги спазва. Много е кофти, когато нямате личен живот извън границите на връзката ви. И това е изключително поробващо... Като се има в предвид и това, че когато започнеш връзка... по-сериозна... рано или късно се отделяш от предишното си обкръжение. Не говоря да скъсаш напълно с тях, но срещите ви намаляват. А когато и партньорът ти също ти забранява да ги виждаш... е тва е много лошо.
    Приятелят ми ходи на дискотека без мен. Дори има момичета в компанията, с която е. Той ме кара да ходя с него, но аз често нямам желание за диско. Той просто е такъв, че всичко ми казва, а аз му имам доверие именно заради това. Но той не ми забранява нищо. А и ако ми забрани, няма да се разберем. Дори не му обяснявам много много с коя приятелка точно съм излизала.
    Просто се наложИ... защото няма как. Ти не можеш да си затворничка, а той да държи ключовете... Нали ме разбираш...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Град
    Plovdiv

ха

Е направо ме разби....в една връзка се иска малко свобода....нищо че е отишъл без теб.Ясно че ти е кофти че не ти е казал но разбери го момчето
    Аз съм така с моя приятел-давам му свобода да излиза с приятели но с мярка естествено
    Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си