.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    sladkoto_sad
    Guest

Него го няма

Molq vi nqkoi da me posavetva kakvo da pravq.Obicham edno momche no za nego ne s1m sig.NIe nqkolko p1ti tr1gvahme a posle k1sahme.Ne se bqhme vijdali 2 meseca,no eto che toi mi se obadi i se vidqhme na dr den.PRez cqloto tova vreme trepereh.Bqh kato tresnata.Sega nz dali oshte ima chuvstva k1m men ili ne ne moga da go razbera.vedn1j mi kazva che iska da sme samo fr,a dr p1t che me obicha.POMOGNETE MI MOLQ [-o< [-o< [-o<

Мега фен
    Град
    София
    Еми как ти да го раэбереш,като самия той явно не може.
    Поговори сериоэно с него един път и се иэяснете.Питай го кво чувства.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Kyustendil
    mila nz kak da ti kaja moje bi vse oshte te obicha nz

shto ne sedne6 i ne pogovorish otkrovenno s nego kaji my koeto kaza na nas i moje da se opravite...yspeh
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    shto ne sedne6 i ne pogovorish otkrovenno s nego kaji my koeto kaza na nas i moje da se opravite...yspeh
    Да и аз това предлагам

Град
    на плажа =)
    Ние не можем да ти кажем той какво изпитва. Просто говори с него и му задай конкретния въпрос.

Успех!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Седнете и поговорете сериозно,обясни му какво чувстваш и го помоли да се разясните.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Ако те обичаше, нямаше да се колебае. Човек или обича, или не. Когато казва, че не знае или си променя мнението, лъже.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ако те обичаше, нямаше да се колебае. Човек или обича, или не. Когато казва, че не знае или си променя мнението, лъже.
    I az sam na tui mnenie...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За да разбереш отговора на въпроса си говори с момчето,никои от нас не може да ти отговори на 100% дали той те харесва или не,това го знае само той,затова говори с него.Но честно да ти кажа след като толкова мн се е колебал мисля че не държи мн на теб,човек или обича или не средно положение няма.Но най-добре си говори с него.Успех.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Вие на кфо си играете "обича ме не ме обича ли" кви са тез раоти!Или обичаш един човек или не...средно положение няма...може би иска да е с теб ама вижда че нещата не вървят и за тфа се дърпа!абее де да знам нито го познавам момчето нито теб знам че да ти кажа нещо по конкретно...нас няма какво да ни питаш иди него питай кфо изпитва към теб и дали изобщо те обича или приказва празни приказки колкото да не заспи!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    А момичетата не знаели какво искат?

Мега фен Аватара на koalka
    Тоя може само да те разиграва, нищо повече.Не са му кой знае какви чувствата, щом е толкова несигурен.Остави го.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На колко е години? Мисля ,че той сам не е наясно с чуствата си ,а ти искаш да го разбереш

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

+1

Голям фен

Re: Него го няма

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_sad
    Molq vi nqkoi da me posavetva kakvo da pravq.Obicham edno momche no za nego ne s1m sig.NIe nqkolko p1ti tr1gvahme a posle k1sahme.Ne se bqhme vijdali 2 meseca,no eto che toi mi se obadi i se vidqhme na dr den.PRez cqloto tova vreme trepereh.Bqh kato tresnata.Sega nz dali oshte ima chuvstva k1m men ili ne ne moga da go razbera.vedn1j mi kazva che iska da sme samo fr,a dr p1t che me obicha.POMOGNETE MI MOLQ [-o< [-o< [-o<
    Ако е нямал приятелка от отдавна се досети сама какво иска .. и момчетата знаят , че шансовете им са по - големи когато едно момиче ги "обича".

sladkoto_sad
    Guest
    nz hora mn vi mersi za s1vetite mn sa polezni shte opitam da pogovorim i ako staneneshto mn vi blagodarq bqh mn otchaqna =D> =D> =D>

M4 mn0g0 g0l3m4 g4z4rk4 l1 s1 k470 p1636 s 1-c1 ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си