- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Материалисти ли сте?
Ако едно момче или момиче освен че Ви привлича физически и да кажем че харектерът му/и Ви допада, ще бъде ли от значение неговото материално положение .Все пак ако ходите с момче с кинти това означа по голям купон,партита ,дискотеки ,коли и т.н ,а ако човекът е финансово зависим повечето неща отпадат.Отговорете честно ,не бъдете дяволчете с ангелски криле![]()
Не е от эначениерако го обичам
[size=7][b][u]fosse cos
да, до някаква степен съм материалистка. До преди 1 година не мислех, че е така, но явно е.
А и съгласете се, че ако единия има средства, а другия не, се получава кофти![]()
Тъй като аз създадох темата е редно и аз да отговоря.ДА -материалист съм , всеки желае да опитва от сладкото в живота.Видял съм как реагират хората на скъпите и хубави неща.Момичетата обичат да бъдат возени в скъпи коли ,да поглеждат от малко по-високо другите.
Еми не съм материалист. Според мен е хубаво в една връзка семействата и на 2мата да са в горе доло еднакво материално положение, защото иначе единия може да се чувства кофти. И все пак е по-добре момчето да е по-заможно....![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
но нова не те прави истински щастлив, само една заблуда е.Първоначално написано от Conrad
За мен парите не са от значение ако момчето ми харесва, така че не мога да кажа че съм материалистка.
Аз не съм.Мисля,че т'ва не е от значение...![]()
Първоначално написано от Conrad
Не съм материалистка , ама не искам да е по - беден от мене. Ще се комплексира.. ще иска един път да плати сметката ( на първата среща) , а няма да може и ще е кофти. Или примерно няма да може да излезе за едно кафенце , защото парите не му достигат. Иначе съм против колите , злато , дрехи боклуци мразя някой да си вдига самочувствието заради тези неща , ама колите най - много ми пречат![]()
Настъпиха времена ,в които всичко е пари.Власт,заможност/Дори неща като любов и здраве могат да бъдат купени с пари.Колко пъти сте срещали призиви за парична помощ ,защото дадена болест можела да бъде излекувана само с цената на много пари т.е за парите няма граница.
ne za men nqma zna4enie kakva vrazka shte e ako ne mojem da izmislim drygo osven kafence,kyoin4e i nezma, si kvo spored e vajno da sme shtastlivi zaedno
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Моето материално положение не е кой знае колко високо, така че не очаквам нещо повече от отсрещната страна. Ако може да ми го предложи - О.К., ако не - не бих го правила на проблем.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Абсолютно не.Явно съм твърде старомодна,но последното нещо което ще погледна в партньора си е финансовото му състояние,бил той мъж или момче.И извинявам се какви са тия въпроси-примерно на мен да кажем финансовото МИ състояние може да се определи ,защото работя,живея сама,абсолютно никои не ме издържа.Докато повечето от младежите до 20,че да не кажа и след това,ги издържат още мама и тати,така ,че това ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ,бързо може да се размие леко,ако видиш ли, младежа почне сам да се оправя .Така ,че такива критерий за сравнение е още твърде раничко да има; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Даже би ми повлияло отрицателно, ако има пари. Защото:
1. Много рядко се срещат хора с пари, които да са стъпили на земята.
2. Не обичам да ме "водят" по разни места - ако имамЕ пари, отиваме и двамата. А един човек със средства е свикнал да ходи навсякъде и няма да ми е приятно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Интересна тема.
Моето мнение е,че всеки човек до някаква степен е материалист.В крайна сметка ако говорим за връзка през тийн годините материалното положение не е от такова значение.Достатъчно е да има чувства и от двете страни.Но вече след години когато двама човека решат да създават семейство материалното положение е много важно.
Така,че до някаква степен и аз сам материалистка.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Абе,млъкни бе смешен!Отакто ти прочетох темата и сичките ти отговори отдолу...Почвам да се чудя накъде върви света..Първоначално написано от Conrad
Как ше кажеш,че любов се купува с пари ве,келеш неориентиран?!
Любовта на някоя лесна и глупава курветинка сигурно да!Говорим за оная любов обаче дето не я ебе кой в каква кола возел мацките,кой с колко пари излизал и как се обличал,сещаш ли се или си много плиткоумен,за да схванеш не особено трудния замисъл?!
А това,че здравето секупува ние си го направихме сами....
За да не умре малко дете трябва да се платят хиляди долари...Нямам какво да кажа по този въпрос,както е тръгнало след някоя друга година и любовта ще се купува,мда
Щото ще са останали само малоумници като тия тука дето ми разправят как мацките обичали да гледат другите от по-високо и да им се купуват скъпи неща...Аре,бегай,нема нужда
Комплексарски истории
Нямаше нужда да ме обиждаш,нали? Това е форум ,тук се дискутира. Това че имаш проблеми със своята психическа лабилност не значи ,че трябва да си я изкарваш на мен.
А келеш можеш да наричаш само себе си.Ако баща ти е знаел какво ще станеш да беше се изхвърлил в мивката
Права си, но при една сериозна връзка човек трябва да бъде сигурен, че човекът до него има акъла и способностите да изкарва пари за евентуално семейство. Ако връзката е наистина сериозна, разбира сеПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Но не е нужно човек да има средства. Тези с колите и парите вземат парите си от мама и тати и ако ги няма тях, нямаше да изкарат и 1 стотинка от мързел и неспособност.
Тихо,бе!Първоначално написано от Conrad
Казах ти да мълчиш,не ме ли чуваш?
Освен прост бил и глух хаъхахахауаха
Всеки малко или много е материалист,всеки иска нещо по-добро.Честно казано аз смятам че е добре и двете страни да са горе долу равнопоставени.Семействот ми има възможности и до този момент не са ми отказвали нищо,ако момчето до мен има мн по-малки възможности самият той няма да се чувства на място.Но материалното не е най-важният фактор,важен е но ако момчето има мн пари,но капка акал в главата е мерси ама не го искам.И по темата да до една степен съм материалиска.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
баба ми казва :"няма вечна любов,има вечни интереси" до някъде я подкрепям...но от друга страна ако е амбициозен,умен и се старае да изкарва пари,не е мързелив защо не? въпреки че ако притежава тези качества не би трябвало да е материално затруднен. не е задължително да е някой богат гъзар...стига ми да дава всичко от себе си.
Mom4e sum, ne sum materialist
priqtelkata mi finansovo e po-zle ot mene (govorime za djobni, no puk tehnite i kupuvat si4ko, dokato az trqbva da si kupuvam si4ko sami4uk, 6tot trqbva da si spestqvam ot djobnite koito mi davat taka 4e e se taq)
ne mi pre4i tva 4e moite djobni sa ob6ti, no spored planovete koito sum si napravil sled vreme 6te polu4avam ednakvi pari
Nikoga parite ne trqbva da vliqqt na edna vryzka.Ako iskash da si s daden chovek nqma da te interesuvat parite.spored men pone e taka za dr neznam
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Ако човек изкарва сам парите си, най-вероятно е самостоятелен и като всички знаем положението в България в момента, ще се чуди как да си плати сметките и за партньора няма да остава нищо. Така че това не е "човек със средства".Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Да.