.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Град
    Пловдив

Материалисти ли сте?

Ако едно момче или момиче освен че Ви привлича физически и да кажем че харектерът му/и Ви допада, ще бъде ли от значение неговото материално положение .Все пак ако ходите с момче с кинти това означа по голям купон,партита ,дискотеки ,коли и т.н ,а ако човекът е финансово зависим повечето неща отпадат.Отговорете честно ,не бъдете дяволчете с ангелски криле

Мега фен
    Град
    София
    Не е от эначениерако го обичам
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    да, до някаква степен съм материалистка. До преди 1 година не мислех, че е така, но явно е.
    А и съгласете се, че ако единия има средства, а другия не, се получава кофти

Град
    Пловдив
    Тъй като аз създадох темата е редно и аз да отговоря.ДА -материалист съм , всеки желае да опитва от сладкото в живота.Видял съм как реагират хората на скъпите и хубави неща.Момичетата обичат да бъдат возени в скъпи коли ,да поглеждат от малко по-високо другите.

Град
    София
    Еми не съм материалист. Според мен е хубаво в една връзка семействата и на 2мата да са в горе доло еднакво материално положение, защото иначе единия може да се чувства кофти. И все пак е по-добре момчето да е по-заможно....
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Тъй като аз създадох темата е редно и аз да отговоря.ДА -материалист съм , всеки желае да опитва от сладкото в живота.Видял съм как реагират хората на скъпите и хубави неща.Момичетата обичат да бъдат возени в скъпи коли ,да поглеждат от малко по-високо другите.
    но нова не те прави истински щастлив, само една заблуда е.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    За мен парите не са от значение ако момчето ми харесва, така че не мога да кажа че съм материалистка.

Аз не съм.Мисля,че т'ва не е от значение...

Голям фен

Re: Материалисти ли сте?

Ако едно момче или момиче освен че Ви привлича физически и да кажем че харектерът му/и Ви допада, ще бъде ли от значение неговото материално положение .Все пак ако ходите с момче с кинти това означа по голям купон,партита ,дискотеки ,коли и т.н ,а ако човекът е финансово зависим повечето неща отпадат.Отговорете честно ,не бъдете дяволчете с ангелски криле

Не съм материалистка , ама не искам да е по - беден от мене. Ще се комплексира.. ще иска един път да плати сметката ( на първата среща) , а няма да може и ще е кофти. Или примерно няма да може да излезе за едно кафенце , защото парите не му достигат. Иначе съм против колите , злато , дрехи боклуци мразя някой да си вдига самочувствието заради тези неща , ама колите най - много ми пречат

Град
    Пловдив
    Настъпиха времена ,в които всичко е пари.Власт,заможност/Дори неща като любов и здраве могат да бъдат купени с пари.Колко пъти сте срещали призиви за парична помощ ,защото дадена болест можела да бъде излекувана само с цената на много пари т.е за парите няма граница.

ne za men nqma zna4enie kakva vrazka shte e ako ne mojem da izmislim drygo osven kafence,kyoin4e i nezma, si kvo spored e vajno da sme shtastlivi zaedno
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Моето материално положение не е кой знае колко високо, така че не очаквам нещо повече от отсрещната страна. Ако може да ми го предложи - О.К., ако не - не бих го правила на проблем.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Абсолютно не.Явно съм твърде старомодна,но последното нещо което ще погледна в партньора си е финансовото му състояние,бил той мъж или момче.И извинявам се какви са тия въпроси-примерно на мен да кажем финансовото МИ състояние може да се определи ,защото работя,живея сама,абсолютно никои не ме издържа.Докато повечето от младежите до 20,че да не кажа и след това,ги издържат още мама и тати,така ,че това ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ,бързо може да се размие леко,ако видиш ли, младежа почне сам да се оправя .Така ,че такива критерий за сравнение е още твърде раничко да има; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Даже би ми повлияло отрицателно, ако има пари. Защото:
    1. Много рядко се срещат хора с пари, които да са стъпили на земята.
    2. Не обичам да ме "водят" по разни места - ако имамЕ пари, отиваме и двамата. А един човек със средства е свикнал да ходи навсякъде и няма да ми е приятно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Интересна тема.
    Моето мнение е,че всеки човек до някаква степен е материалист.В крайна сметка ако говорим за връзка през тийн годините материалното положение не е от такова значение.Достатъчно е да има чувства и от двете страни.Но вече след години когато двама човека решат да създават семейство материалното положение е много важно.
    Така,че до някаква степен и аз сам материалистка.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

моля?!
    Guest
    Настъпиха времена ,в които всичко е пари.Власт,заможност/Дори неща като любов и здраве могат да бъдат купени с пари.Колко пъти сте срещали призиви за парична помощ ,защото дадена болест можела да бъде излекувана само с цената на много пари т.е за парите няма граница.
    Абе,млъкни бе смешен!Отакто ти прочетох темата и сичките ти отговори отдолу...Почвам да се чудя накъде върви света..
    Как ше кажеш,че любов се купува с пари ве,келеш неориентиран?!
    Любовта на някоя лесна и глупава курветинка сигурно да!Говорим за оная любов обаче дето не я ебе кой в каква кола возел мацките,кой с колко пари излизал и как се обличал,сещаш ли се или си много плиткоумен,за да схванеш не особено трудния замисъл?!
    А това,че здравето секупува ние си го направихме сами....
    За да не умре малко дете трябва да се платят хиляди долари...Нямам какво да кажа по този въпрос,както е тръгнало след някоя друга година и любовта ще се купува,мда
    Щото ще са останали само малоумници като тия тука дето ми разправят как мацките обичали да гледат другите от по-високо и да им се купуват скъпи неща...Аре,бегай,нема нужда
    Комплексарски истории

Град
    Пловдив
    Нямаше нужда да ме обиждаш,нали? Това е форум ,тук се дискутира. Това че имаш проблеми със своята психическа лабилност не значи ,че трябва да си я изкарваш на мен.
    А келеш можеш да наричаш само себе си.Ако баща ти е знаел какво ще станеш да беше се изхвърлил в мивката

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Интересна тема.
    Моето мнение е,че всеки човек до някаква степен е материалист.В крайна сметка ако говорим за връзка през тийн годините материалното положение не е от такова значение.Достатъчно е да има чувства и от двете страни.Но вече след години когато двама човека решат да създават семейство материалното положение е много важно.
    Така,че до някаква степен и аз сам материалистка.
    Права си, но при една сериозна връзка човек трябва да бъде сигурен, че човекът до него има акъла и способностите да изкарва пари за евентуално семейство. Ако връзката е наистина сериозна, разбира се Но не е нужно човек да има средства. Тези с колите и парите вземат парите си от мама и тати и ако ги няма тях, нямаше да изкарат и 1 стотинка от мързел и неспособност.

Guest
    Нямаше нужда да ме обиждаш,нали? Това е форум ,тук се дискутира. Това че имаш проблеми със своята психическа лабилност не значи ,че трябва да си я изкарваш на мен.
    А келеш можеш да наричаш само себе си.Ако баща ти е знаел какво ще станеш да беше се изхвърлил в мивката
    Тихо,бе!
    Казах ти да мълчиш,не ме ли чуваш?
    Освен прост бил и глух хаъхахахауаха

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Всеки малко или много е материалист,всеки иска нещо по-добро.Честно казано аз смятам че е добре и двете страни да са горе долу равнопоставени.Семействот ми има възможности и до този момент не са ми отказвали нищо,ако момчето до мен има мн по-малки възможности самият той няма да се чувства на място.Но материалното не е най-важният фактор,важен е но ако момчето има мн пари,но капка акал в главата е мерси ама не го искам.И по темата да до една степен съм материалиска.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

баба ми казва :"няма вечна любов,има вечни интереси" до някъде я подкрепям...но от друга страна ако е амбициозен,умен и се старае да изкарва пари,не е мързелив защо не? въпреки че ако притежава тези качества не би трябвало да е материално затруднен. не е задължително да е някой богат гъзар...стига ми да дава всичко от себе си.

Mom4e sum, ne sum materialist
    priqtelkata mi finansovo e po-zle ot mene (govorime za djobni, no puk tehnite i kupuvat si4ko, dokato az trqbva da si kupuvam si4ko sami4uk, 6tot trqbva da si spestqvam ot djobnite koito mi davat taka 4e e se taq)
    ne mi pre4i tva 4e moite djobni sa ob6ti, no spored planovete koito sum si napravil sled vreme 6te polu4avam ednakvi pari

Град
    NqKyDe TaM
    Nikoga parite ne trqbva da vliqqt na edna vryzka.Ako iskash da si s daden chovek nqma da te interesuvat parite.spored men pone e taka za dr neznam
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    баба ми казва :"няма вечна любов,има вечни интереси" до някъде я подкрепям...но от друга страна ако е амбициозен,умен и се старае да изкарва пари,не е мързелив защо не? въпреки че ако притежава тези качества не би трябвало да е материално затруднен. не е задължително да е някой богат гъзар...стига ми да дава всичко от себе си.
    Ако човек изкарва сам парите си, най-вероятно е самостоятелен и като всички знаем положението в България в момента, ще се чуди как да си плати сметките и за партньора няма да остава нищо. Така че това не е "човек със средства".

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си