- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история.Ако сте в добро настр. не четете това... ;(
Ем..не знам дали ще се намери някой,който да изчете всичко,но...по-важно е да си излея душата...
Ами...на морето се запознах с едно момиче.То е от Стара Загора и е много интелигентно и красиво.Чувайки гласът й,се изпълвам с щастие,а когато я видех ... бях на 777777-то небе...Тогава не можах да й приязная какво чувствам,защото имахме много малко време заедно,а аз съм и неопитен още в тази част...Но когато си отидох в Пазарджик,започнах да мисля само за нея ... След 3 дена тя ми се включи в skype от скайпа на една нейна приятелка от село,защото тя беше си отишла там и ми поиска ГСМ-а... НЕ можете да си представите какъв кеф ми беше тогава....тъкмо започнах а се отчайвам,че никога повече няма да я чуя и ... тя ми писа. Вечерта й се обадих и така почти всеки ден...Тя ми кликаше...аз й кликах...говорехме си...
Казах на нейната приятелка,с която си пишех по Skype да я пита какво мисли за мене и въпросното момиче - Мартина - отговорило "Той е различен от останалите,мил..." и някви такива... Бил съм й направил много добро впечатление...
Чувайки това,аз се разбрах с 1 приятел да дойде с мен до Стара Загора само и само да я видя...А когато я попитах "В събота свободна ли си?" тя ми каза,че ще ходи на море... За тази събота,дет' мина става въпрос...От тогава не й бях звънял,защото исках да видя дали тя ще се сети за мене ... Но ... явно не .... нито кликаше - нито нищо.Снощи си чатихме с нейната приятелка по скайп и аз казах:
-Ми ..аз не съм й се обаждал от много време...
-Ааа...знам вчера /събота/ цял ден карахме колело заедно.
И аз просто изкукуригах....Разбрах,че ме е излъгала....
Според нейната приятелка "Тяхните й се караха и я е срам да каже,че не я пускат да ходи до Стара Загора".
Аз не повярвах...Снощи ми е кликала към 2:30 ,но явно Плами - нейната приятелка - й е казала....Днес й звънях 5 пъти,но не дига...дано още да спи...Уф,хора...ще изкрейзам...Не ми е,че няма да я видя никога или нещо такова... майната му ... но защо й е да ме лъже О.о ...
Incomplete..........
Е ся ми кликна....слизам до долу да говоря с нея.....
Incomplete..........
Ето ти отговора. ^^"Тяхните й се караха и я е срам да каже,че не я пускат да ходи до Стара Загора".
po burzo govori iskam da znam kvo e stanalo![]()
А бе вие сте супер наивни как можете да разчитате на връзки от морето там хората отиват само да се наебат вие искате врърки кои отива там за сериозна връзка?Живеете в различни градове видяли сте се на морето 3 пъти и на кво разчитате на голямата връзка леле![]()
IcE_IcE_BaBy`` написа:
po burzo govori iskam da znam kvo e stanalo
ne mu davai zor na 4oveka, ostavi go da si govori
xaxa lubopitna sum puk![]()
"Наще ми казаха,че ще ходим някъде след Петък и не знаех точно кога..."
Не знам за др-те,но аз не вярвам ЦЕНТ.А и дори да е така,тя ако искаше да се видим,щеше да ги пита....така че ....
Out of my life!
Out of my mind!
Incomplete..........
И аз!И аз!Първоначално написано от IcE_IcE_BaBy``
![]()
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
mi kvo iskash brat za tolkova malko vreme neshto umno li da izmisli xaxaxaxa.kuho parche e taq bez da se obijdash![]()
ee to cqla sapunka stana.vij kvo vij dali taq sedmica 6te si e v tqh ako da na4i 6ansovete da te e izligala se uveli4avat mnogo.
На 5 септември ще заминава чак...А аз мислих и в Бургас да ходя днес.... Не не ...
Incomplete..........
ai sq pyk i ti pi6i i nqkoi sms tfa onova govorete si ne se ot4aivai kolkoa byrzo
еми попитай си я като благоволи да ти вдигне телефона, явно има някаква причина, изяснете я
няма любов
i ko stana sega?shte q bude li nqma li da e bude raotata![]()
Ам...не знам...няма да й се обаждам повече...ако ми кликне - ще я бъде.
Ако не - ...
Incomplete..........
В това е истината! \Първоначално написано от Анонимко
/
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
всяко правило си има изключения ето аз и моя приятел се запознахме на лагер на моретоА бе вие сте супер наивни как можете да разчитате на връзки от морето там хората отиват само да се наебат вие искате врърки кои отива там за сериозна връзка?Живеете в различни градове видяли сте се на морето 3 пъти и на кво разчитате на голямата връзка лелена 1 правим 11 месеца и още не сме спали
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Тва е положението,вие вместо да идете на морето да си правите кефа-отивате да си търсите гаджета..Първоначално написано от Анонимко
ми представи си че се беше запознал с някоя германка или рускиня или няква чужденка,която след 10 дневната (примерно) почивка на морето си заминава за родината и никога повече няма да я видиш..кво ще правиш ще полудееш ако хлътнеш по нея..хаха вечее ако бяхте от един град с тва момиче по-има шанс да стане нещо,ама сега едва ли.Най-добре да я забравиш
![]()
f@nt@zi@
11 месеца и...Първоначално написано от ili_l
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Вземи поговори с нея, а недей да се чудиш дали иска да е с теб или не, дали те отбягва или не.Най-добре се разберете.