.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

Моята история.Ако сте в добро настр. не четете това... ;(

Ем..не знам дали ще се намери някой,който да изчете всичко,но...по-важно е да си излея душата...

Ами...на морето се запознах с едно момиче.То е от Стара Загора и е много интелигентно и красиво.Чувайки гласът й,се изпълвам с щастие,а когато я видех ... бях на 777777-то небе...Тогава не можах да й приязная какво чувствам,защото имахме много малко време заедно,а аз съм и неопитен още в тази част...Но когато си отидох в Пазарджик,започнах да мисля само за нея ... След 3 дена тя ми се включи в skype от скайпа на една нейна приятелка от село,защото тя беше си отишла там и ми поиска ГСМ-а... НЕ можете да си представите какъв кеф ми беше тогава....тъкмо започнах а се отчайвам,че никога повече няма да я чуя и ... тя ми писа. Вечерта й се обадих и така почти всеки ден...Тя ми кликаше...аз й кликах...говорехме си...
    Казах на нейната приятелка,с която си пишех по Skype да я пита какво мисли за мене и въпросното момиче - Мартина - отговорило "Той е различен от останалите,мил..." и някви такива... Бил съм й направил много добро впечатление...
    Чувайки това,аз се разбрах с 1 приятел да дойде с мен до Стара Загора само и само да я видя...А когато я попитах "В събота свободна ли си?" тя ми каза,че ще ходи на море... За тази събота,дет' мина става въпрос...От тогава не й бях звънял,защото исках да видя дали тя ще се сети за мене ... Но ... явно не .... нито кликаше - нито нищо.Снощи си чатихме с нейната приятелка по скайп и аз казах:
    -Ми ..аз не съм й се обаждал от много време...
    -Ааа...знам вчера /събота/ цял ден карахме колело заедно.
    И аз просто изкукуригах.... Разбрах,че ме е излъгала....
    Според нейната приятелка "Тяхните й се караха и я е срам да каже,че не я пускат да ходи до Стара Загора".
    Аз не повярвах...Снощи ми е кликала към 2:30 ,но явно Плами - нейната приятелка - й е казала....Днес й звънях 5 пъти,но не дига...дано още да спи...Уф,хора...ще изкрейзам...Не ми е,че няма да я видя никога или нещо такова... майната му ... но защо й е да ме лъже О.о ...
    Incomplete..........

moje da ne te e izlugala, moje da sa otmenili hodeneto na more

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Е ся ми кликна....слизам до долу да говоря с нея.....
    Incomplete..........

Град
    40 Miles from the Sun
    "Тяхните й се караха и я е срам да каже,че не я пускат да ходи до Стара Загора".
    Ето ти отговора. ^^

Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Е ся ми кликна....слизам до долу да говоря с нея.....
    kato se vurne6 pi6i ko e stanalo, ako ne ti se pi6e tuka - skype-a mi e v podpisa

IcE_IcE_BaBy``
    Guest
    po burzo govori iskam da znam kvo e stanalo

Guest
    А бе вие сте супер наивни как можете да разчитате на връзки от морето там хората отиват само да се наебат вие искате врърки кои отива там за сериозна връзка?Живеете в различни градове видяли сте се на морето 3 пъти и на кво разчитате на голямата връзка леле

Цитирай Първоначално написано от IcE_IcE_BaBy``
    ne mu davai zor na 4oveka, ostavi go da si govori

IcE_IcE_BaBy``
    Guest
    IcE_IcE_BaBy`` написа:

xaxa lubopitna sum puk

i az sum liubopiten, ama da go ostavime da si govori po telefona, mislq 4e momi4eto e po-vajno ot na6to liubopitstvo 6te razbereme sled malko kato prikliu4i

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    "Наще ми казаха,че ще ходим някъде след Петък и не знаех точно кога..."
    Не знам за др-те,но аз не вярвам ЦЕНТ.А и дори да е така,тя ако искаше да се видим,щеше да ги пита....така че ....
    Out of my life!
    Out of my mind!
    Incomplete..........

vidq li, razbrahme, daje po-skoro otkolkoto o4akvah

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от IcE_IcE_BaBy``
    IcE_IcE_BaBy`` написа:

xaxa lubopitna sum puk
    И аз!И аз!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

IcE_IcE_BaBy``
    Guest
    mi kvo iskash brat za tolkova malko vreme neshto umno li da izmisli xaxaxaxa.kuho parche e taq bez da se obijdash

ee to cqla sapunka stana.vij kvo vij dali taq sedmica 6te si e v tqh ako da na4i 6ansovete da te e izligala se uveli4avat mnogo.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    На 5 септември ще заминава чак...А аз мислих и в Бургас да ходя днес.... Не не ...
    Incomplete..........

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ai sq pyk i ti pi6i i nqkoi sms tfa onova govorete si ne se ot4aivai kolkoa byrzo

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    еми попитай си я като благоволи да ти вдигне телефона, явно има някаква причина, изяснете я
    няма любов

IcE_IcE_BaBy``
    Guest
    i ko stana sega?shte q bude li nqma li da e bude raotata

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ам...не знам...няма да й се обаждам повече...ако ми кликне - ще я бъде.
    Ако не - ...
    Incomplete..........

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А бе вие сте супер наивни как можете да разчитате на връзки от морето там хората отиват само да се наебат вие искате врърки кои отива там за сериозна връзка?Живеете в различни градове видяли сте се на морето 3 пъти и на кво разчитате на голямата връзка леле
    В това е истината! \/
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

всяко правило си има изключения ето аз и моя приятел се запознахме на лагер на морето на 1 правим 11 месеца и още не сме спали
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тва е положението,вие вместо да идете на морето да си правите кефа-отивате да си търсите гаджета.. ми представи си че се беше запознал с някоя германка или рускиня или няква чужденка,която след 10 дневната (примерно) почивка на морето си заминава за родината и никога повече няма да я видиш..кво ще правиш ще полудееш ако хлътнеш по нея..хаха вечее ако бяхте от един град с тва момиче по-има шанс да стане нещо,ама сега едва ли.Най-добре да я забравиш
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ili_l
    всяко правило си има изключения ето аз и моя приятел се запознахме на лагер на морето на 1 правим 11 месеца и още не сме спали
    11 месеца и...
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на koalka
    Вземи поговори с нея, а недей да се чудиш дали иска да е с теб или не, дали те отбягва или не.Най-добре се разберете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си