- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история.Ако сте в добро настр. не четете това... ;(
Ми...аз исках да се разберем в Ст.Загора,но ... Големия Санчо....
Incomplete..........
Пич, сега е шанса ти да си намериш мацка за свободен, регулярен секс. Осведоми се за цените на билетите с автобус и влак между двата града и ако си струва, й иди на гости другата седмица. Не забравяй да си вземеш удобна раница с провизии, пари и хавлия - няма нищо по-добро при едно пътешествие от една хавлия.Дори да не ти върже, споко. Покрай тази история със сигурност ще се забавляваш много.
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
ьуаьхуахуьаху във всяка тема са ти такива съветитеПървоначално написано от drfatt
радваааш
![]()
Ем кво той ти го каза и ако е некфа тъпа дет ще те лъже още повече имаш причина просто да се възползваш
/малее кфо злобно съм станалууууу ужас/
Преди 5 години редовно предприемах подобни пътешествия, обиколил съм цялата страна. И ви казвам - много е яко!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
хехе още по странно ще ти стане като знаеш че той е на 18ili_l написа:
Цитат:
А бе вие сте супер наивни как можете да разчитате на връзки от морето там хората отиват само да се наебат вие искате врърки кои отива там за сериозна връзка?Живеете в различни градове видяли сте се на морето 3 пъти и на кво разчитате на голямата връзка леле
всяко правило си има изключения ето аз и моя приятел се запознахме на лагер на морето на 1 правим 11 месеца и още не сме спали
11 месеца и...но пък на мен ми е още рано а той чака ( ще видим до кога)
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
"Тяхните й се караха и я е срам да каже,че не я пускат да ходи до Стара Загора".е нали тя живее в Стара Загора?
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
abe vie ludi li ste ne zalugvaite mom4eto . pi4 vruskata ot rastoqnie ili 6e se skape ili se e mu4itelna ne se zanimavai
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Първоначално написано от rusalkata_
Споменах,че в момента е на село.
Incomplete..........