Моята история.Ако сте в добро настр. не четете това... ;(
Ем..не знам дали ще се намери някой,който да изчете всичко,но...по-важно е да си излея душата...
Ами...на морето се запознах с едно момиче.То е от Стара Загора и е много интелигентно и красиво.Чувайки гласът й,се изпълвам с щастие,а когато я видех ... бях на 777777-то небе...Тогава не можах да й приязная какво чувствам,защото имахме много малко време заедно,а аз съм и неопитен още в тази част...Но когато си отидох в Пазарджик,започнах да мисля само за нея ... След 3 дена тя ми се включи в skype от скайпа на една нейна приятелка от село,защото тя беше си отишла там и ми поиска ГСМ-а... НЕ можете да си представите какъв кеф ми беше тогава....тъкмо започнах а се отчайвам,че никога повече няма да я чуя и ... тя ми писа. Вечерта й се обадих и така почти всеки ден...Тя ми кликаше...аз й кликах...говорехме си...
Казах на нейната приятелка,с която си пишех по Skype да я пита какво мисли за мене и въпросното момиче - Мартина - отговорило "Той е различен от останалите,мил..." и някви такива... Бил съм й направил много добро впечатление...
Чувайки това,аз се разбрах с 1 приятел да дойде с мен до Стара Загора само и само да я видя...А когато я попитах "В събота свободна ли си?" тя ми каза,че ще ходи на море... За тази събота,дет' мина става въпрос...От тогава не й бях звънял,защото исках да видя дали тя ще се сети за мене ... Но ... явно не .... нито кликаше - нито нищо.Снощи си чатихме с нейната приятелка по скайп и аз казах:
-Ми ..аз не съм й се обаждал от много време...
-Ааа...знам вчера /събота/ цял ден карахме колело заедно.
И аз просто изкукуригах.... Разбрах,че ме е излъгала....
Според нейната приятелка "Тяхните й се караха и я е срам да каже,че не я пускат да ходи до Стара Загора".
Аз не повярвах...Снощи ми е кликала към 2:30 ,но явно Плами - нейната приятелка - й е казала....Днес й звънях 5 пъти,но не дига...дано още да спи...Уф,хора...ще изкрейзам...Не ми е,че няма да я видя никога или нещо такова... майната му ... но защо й е да ме лъже О.о ...