.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

Отвратителен проблем ;(

Значи проблема е следния имам 1 приятелка , която е гадже с моя най-добър приятел. С него мога да си споделям всичко и никога не искам да си го изгубя . Проблема е там , че напоследък гаджето му ме заглежда и аз се плаша . Да вярно е , че тя е превликателна , умна и добра и ме привлича , но знам , че ако тръгна с нея много ще си нараня приятеля и сигурно няма да иска да ме види . А това ще е направо убийствено за мен Той ми е много ценен . Та проблема е там какво да направя ... той много я обича ... какво да направя , че тя да гледа само него и като цяло да му помогна . Не искам да му е тъжно и си го искам за приятел . Сега ми е ужасно ... Моля за съвет . Благодаря Ви предварително !

Фен
    Град
    Интернационалист
    Приятел vs. Женска

Мисли като мъж

Guest
    Ами ако толкова държиш на приятеля си просто не и обръщай внимание

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Приятел vs. Женска

Мисли като мъж
    Ами не знам... казах че ме превлича . Може би не чак колкото за гадже . Аз просто не я познавам чак толкова добре а той ми е като брат , като част от семейството .. и ще ми е много мъчно ако му се случи така

При мен я имаше подобна история . Значи първото поговори с нея и обясни колко той е ценен за теб , после и кажи ако го обича да не се заглежда по други , а ако не го обича предпазливо да скъса с него с възможно най-малко рани . Защото щом както ти казваш той я обича , значи ако скъсат тъга няма начин да няма

Град
    in the heart of the city
    Дръж се мъжката и не се намесвай в отношенията им.Ако тя продължава,говори с нея насаме и и обясни,че нямаш чувства към нея и че поведението и спрямо най-добрия ти приятел не е правилното.

I ROCK!!!!!

Като види, че не и обръщаш внимание ще спре да се занимава с теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не и обращай внимание! Може би ще спре и 6те остане с приятеля ти!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Да изгубиш приятел заради женско ?!
    Това е недопустимо.Така или иначе ще те зареже след няколко дена,за кво да го губиш???
    Олее,ти сам трябваше да си отговориш на въпроса.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Отвратителен проблем ;(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи проблема е следния имам 1 приятелка , която е гадже с моя най-добър приятел. С него мога да си споделям всичко и никога не искам да си го изгубя . Проблема е там , че напоследък гаджето му ме заглежда и аз се плаша . Да вярно е , че тя е превликателна , умна и добра и ме привлича , но знам , че ако тръгна с нея много ще си нараня приятеля и сигурно няма да иска да ме види . А това ще е направо убийствено за мен Той ми е много ценен . Та проблема е там какво да направя ... той много я обича ... какво да направя , че тя да гледа само него и като цяло да му помогна . Не искам да му е тъжно и си го искам за приятел . Сега ми е ужасно ... Моля за съвет . Благодаря Ви предварително !
    Няколко съвета от мен:
    1. Не я изчуквай
    2. Ако тя недвусмислено ти покаже, че иска нещо повече от приятелство с теб, препоръчвам ти веднага да я ”изпееш” на приятеля си. Той заслужава да знае истината.
    3. Ами, 1 и 2 са достатъчни, ама исках да са 3 за късмет

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Асеновград, България
    Не и обръщай внимание.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    СофиЯ
    Дръж се по-студено с нея. Не и обръщай внимание.Като казвам не й обръщай внимание нямам впредвид да не и говориш... но все пак и приятеля ти трябва да знае , че тя ти е хвърлила око, а не после да ти каже-''глей къф си приятел...

Град
    Far Away .. :>
    Еми просто не й обръщай внимание на тая кукла , а ти не трябва да го правиш , ако наистина приятеля ти е толко ценен колкото казваш .. Тя след като види , че не те интересува и държиш на приятеля си ще те остави .. ако не те остави сподели с приятеля си за палавите очички на приятелката му ..

Любовта няма граници .. :>

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    абе аз, не че нещо, ама те ходят, ако тя ти се пуска, докато ходи с най-добрият ти приятел е боклук, а ти само ще спасиш горкия човек от нея
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    абе аз, не че нещо, ама те ходят, ако тя ти се пуска, докато ходи с най-добрият ти приятел е боклук, а ти само ще спасиш горкия човек от нея
    Аз съм съгласен.Тя така може после и на други да се пуска.Ако продължи тряя да гледаш не как да ги задържиш заедно а как да си избавиш фр-да от нея
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest
    Хммм незнам какво да те посътветвам ако тая гълта я изчукаи и я караи да гълта. Приятеля ти ще те разбере ако не караи го и тои да гълта. Тои гълта ли?

не предавай приятелството

Цитирай Първоначално написано от McGreaN
    заради п*тка
    п*тка не ставай !
    +1

Свинско ще бъде да правиш каквото и да е било с нея. Кажи И го и И кажи, че ако е с приятеля ти, ще бъде само с него, че ти пука за него и че ако тя не го обича, да го зареже и толкова.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не си заслужава заради 1 момиче да развалите приятелството си.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Rocko_perka
    Дръж се мъжката и не се намесвай в отношенията им.Ако тя продължава,говори с нея насаме и и обясни,че нямаш чувства към нея и че поведението и спрямо най-добрия ти приятел не е правилното.

Супер фен
    Град
    Венера

Re: Отвратителен проблем ;(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Препрочете ли го?
    Или др-а ти не ти е толкова ценен... Или се измъчваш напразно.
    Не си струва заради едно такова момиче, да зарежеш човек, на когото държиш'

Град
    Филипиновци
    Ако те е харесала наистина(а това,че те е заглеждала не означава много),рано или късно ще скъсат...Чакаш да му мине на приятеля ти и действаш
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Просто не и обраштаи внимание бе ...
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на koalka
    Не си рискувай приятелството.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си