- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отвратителен проблем ;(
Значи проблема е следния имам 1 приятелка , която е гадже с моя най-добър приятел. С него мога да си споделям всичко и никога не искам да си го изгубя . Проблема е там , че напоследък гаджето му ме заглежда и аз се плаша . Да вярно е , че тя е превликателна , умна и добра и ме привлича , но знам , че ако тръгна с нея много ще си нараня приятеля и сигурно няма да иска да ме види . А това ще е направо убийствено за мен![]()
Той ми е много ценен . Та проблема е там какво да направя ... той много я обича ... какво да направя , че тя да гледа само него и като цяло да му помогна . Не искам да му е тъжно и си го искам за приятел . Сега ми е ужасно ... Моля за съвет . Благодаря Ви предварително !
![]()
Приятел vs. Женска
Мисли като мъж![]()
![]()
Ами ако толкова държиш на приятеля си просто не и обръщай внимание![]()
Ами не знам... казах че ме превлича . Може би не чак колкото за гадже . Аз просто не я познавам чак толкова добре а той ми е като брат , като част от семейството .. и ще ми е много мъчно ако му се случи такаПървоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
При мен я имаше подобна история . Значи първото поговори с нея и обясни колко той е ценен за теб , после и кажи ако го обича да не се заглежда по други , а ако не го обича предпазливо да скъса с него с възможно най-малко рани . Защото щом както ти казваш той я обича , значи ако скъсат тъга няма начин да няма![]()
Дръж се мъжката и не се намесвай в отношенията им.Ако тя продължава,говори с нея насаме и и обясни,че нямаш чувства към нея и че поведението и спрямо най-добрия ти приятел не е правилното.
I ROCK!!!!!
Като види, че не и обръщаш внимание ще спре да се занимава с теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не и обращай внимание! Може би ще спре и 6те остане с приятеля ти!![]()
Да изгубиш приятел заради женско ?!
Това е недопустимо.Така или иначе ще те зареже след няколко дена,за кво да го губиш???
Олее,ти сам трябваше да си отговориш на въпроса.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Няколко съвета от мен:Първоначално написано от Анонимко
1. Не я изчуквай
2. Ако тя недвусмислено ти покаже, че иска нещо повече от приятелство с теб, препоръчвам ти веднага да я ”изпееш” на приятеля си. Той заслужава да знае истината.
3. Ами, 1 и 2 са достатъчни, ама исках да са 3 за късмет![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Дръж се по-студено с нея. Не и обръщай внимание.Като казвам не й обръщай внимание нямам впредвид да не и говориш... но все пак и приятеля ти трябва да знае , че тя ти е хвърлила око, а не после да ти каже-''глей къф си приятел...
![]()
![]()
Еми просто не й обръщай внимание на тая кукла , а ти не трябва да го правиш , ако наистина приятеля ти е толко ценен колкото казваш .. Тя след като види , че не те интересува и държиш на приятеля си ще те остави .. ако не те остави сподели с приятеля си за палавите очички на приятелката му ..
Любовта няма граници .. :>
абе аз, не че нещо, ама те ходят, ако тя ти се пуска, докато ходи с най-добрият ти приятел е боклук, а ти само ще спасиш горкия човек от нея
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм съгласен.Тя така може после и на други да се пуска.Ако продължи тряя да гледаш не как да ги задържиш заедно а как да си избавиш фр-да от неяПървоначално написано от alice sw
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Хммм незнам какво да те посътветвам ако тая гълта я изчукаи и я караи да гълта. Приятеля ти ще те разбере ако не караи го и тои да гълта. Тои гълта ли?
не предавай приятелството![]()
Свинско ще бъде да правиш каквото и да е било с нея. Кажи И го и И кажи, че ако е с приятеля ти, ще бъде само с него, че ти пука за него и че ако тя не го обича, да го зареже и толкова.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не си заслужава заради 1 момиче да развалите приятелството си.![]()
Първоначално написано от Rocko_perka
Препрочете ли го?Първоначално написано от Анонимко
Или др-а ти не ти е толкова ценен... Или се измъчваш напразно.
Не си струва заради едно такова момиче, да зарежеш човек, на когото държиш'
Ако те е харесала наистина(а това,че те е заглеждала не означава много),рано или късно ще скъсат...Чакаш да му мине на приятеля ти и действаш![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!