.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Hybrid View

Guest
    a e nazdrve xlapaci s edna kofa airqn

kofti e macka na men mi se slu4i su6toto samo 4e ne 1 put a 2 i az hodeh s mom4eto... gadno e ... no nqma zna4enie 4e ti e biv6...tupo e taka da postupva... Az produljih da sam priqtelka s tova momi4e no ne i kakto predi... tq mi kaza 4e go obi4ala... i t.n....sega ne sme mn dobri priqtelki...prosto ne se polu4ava...taka 4e... macka az bih q zarqzala.. az mn se karah s moita priqtelka...i sega sme samo na Zdravei Zdrasti...
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

И това ти било най-добра приятелка ?! Не се залагваи не ти е определено !!!!
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Щом ти е бил бивш не виждам проблема.Всеки има право да си изразява чуствата и да прави секс с този с когото реши.Не мога да разбера ти май искаш да контролираш бившия си или какво? Той си решава с кой да спи както и най-добрата ти приятелка.
    Ти си много добра приятелка, щом толерираш подобни неща.
    Не ги толерирам просто съм на мнение,че тя и да иска не може да им забрани да правят нещо което искат и двамата.(дори да иска). Не съм казала,че аз бих постъпила така..има разлика
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Guest
    i kfo ot tfa kat sa go pravili.nali sa kazva6 4e e bokluk togaa kfo ti puka s koi sa e e*ala.tfa 4e ti ne go takova6 ne zna4i 4e drugite nemoat.

Ще я последва дълга и мъчителна смърт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си