- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да направя ли тази грешка или ... ?
Рд-то ми е във Вторник ... всъщност защо ни завиждаш , като аз поне се отчаях ... мъча се да и покажа колко е специална , но незнам дали го разбира или не ... не искам направо да си разкрия чувствата.. Защото 1 път го направих , получи се , но след 4 дена се разпадна това вълшебство![]()
Ами, казах ти, давай възможност да прави съзнателни избори. Ако сте се събрали да гледате филм и тя седне на леглото, ти не се чучвай на някой стол, а попитай "Може ли?" и се настани до нея. Чувствата няма да разкриваш като й кажеш, ама аз те обичам, а като я докоснеш, погалиш, погледнеш я нежно в очите... Ако ти отврърне със същото, направо си и я гушни и така... Колкото до р.д. не я питай иска ли, а й кажи, че ти много ИСКАШ и би много би се радвал тя да дойде.
А защо ти завиждам ли, защото поне не правиш сложни еквилибристики със спомените и чувствата си от 4 години насам. Не изпускай шансовете си.
Ами всъщност няма какво да правя съпоставка със стари чувства , просто защото съм нямал такива... Интересното при мен е , че това е единственото момиче , което досега ми е харесвало , а аз пък взех че започнах да се влюбвам в нея ... мерси за съветите ... жалко че тази седмица няма да може да гледаме филмИли нищо не се знае ... ох с нетърпение очаквам 6 часа ...
![]()
Всъщност написах 1 нещо , точно когато скъсахме и и споделих , че съм го написал , а тя искаше да го види ... чудя се дали да и го покажа... в него има много много тъга ... и отчаяние
Честно казано, не знам. Ти как искаш?
Ами незнам ... хем искам хем не ... незнам как ще реагира ... Ако така покажа чувствата си , може би ще е по-добре ...
Ами, ти си решаваш. Но недей да се страхуваш от чувствата си. Ти говориш за тази любов сякаш е най-ужасното и срамно нещо. Дръж се, както в началото - смело, позитивно... Дори да те отхвърли, в което се съмнявам, ти ще спреш ли да я обичаш? Едва ли. Но тя ще знае, че едно забавно, позитивно настроено и мило момче я обича. Това не е никак малко. Прави й комплименти, благодари й за приятното време заедно, тя ще разбере, не се съмнявай. Не се спичай само защото един път по стечение на обстоятелствата, магията се развалила. Представи си, ако тогава е било само харесване, а сега е влюбване, не отиват ли нещата към по-добро.
Мисли позитивно. Ти си решаваш, но вече ти казах, по-добре едни отношения от типа "колко ни е хубаво заедно", отколкото "мрън, аз не знам, не съм сигурен/на".
Представи си, че сега е началото, не мисли толкова за преди, ок?
Мерси , за красивите думи ... Сигурно си права , но чакането ме убива... , чакането до 6 часа ... и съм сигурен , че когато се видим ще мине времето супер бързо.. Ако имаше начин да се превърти часовничето ...
Колкото повече мисля , толкова повече се измъчвам , но немога да спра да мисля...
Още 1 въпросче , кога ще кажеш на някое момче че е "странна птица, че е уникален " ???
Познай! Когато му се радваш, разбира се. Е, зависи и от тона и от повода, но помисли, дали някой би прекарвал с някого толкова време, ако мислеше, че е странен в лошия смисъл.бтв, кажи как мина днес, ако искаш, де.
може и на лични, ако drfatt няма да се обиди, че преди и той беше много активен по темата. :P
Дали е лични или не , все тази аз си излях душата , а за 2-3 часа повече няма нищо да ми стане... колкото до drfatt , сега той не е активен толкова защото си пишем по скайп.. ( ако имаш и ти няма нужда да тролим форумчето)
Ами как мина , отидох да я взема малко по-рано , а тя когато излезна ми прошепна " Ей сега идвам " , все едно ме криеше ... , оказа се че няма да сме сами , както винаги , дойде и нейната приятелка ( то май е и моя ... ) Разхождахме се и се държеше някак странно , все ме избягваше , ако застане по случайност до мен , отиваше от другата страна на А. ( да я наречем така приятелката и ) , в 8 трябваше да ни остави сами , гаджето на А. товага свършва работа , отидохме там и я оставихме , таман я попирах защо така ме избягва и телефона звъни "А. се обажда да се върнем , защото шефа на гаджето на А. иска да почерпи П. ( така да наречем момичето което ми харесва) защото му е помогнала ( работеше 3 часа вместо него , защото имаше агажимент , който неможе да се отложи ) , отидохме там и стана така че аз бях излишния ... П. ме попита дали съм и сърдит задето ме оставя , а аз и казах "не" ( но по интунацията можеше да се усети .... ) , нещо се заприказвахме и гаджето на А. я извика , останахме пак сами ( макар и за няколкоо мин . ) , а тя ме попита как така ме е избягвала и аз се наложи да и обясня , и тя мисли мисли и накрая каза че не го е правила нарочно ... а защото да сме се чували по добре с А. ( защото само ние 2мата говорихме ... П. не си отвори устата или си я отвори , само за да се съгласи или нещо да попита , но само толкова , за да се знае че и тя е там ....) , аз и казах няма нищо нали , а тя пак ме попита дали съм и се сърдил задето ме оставя сам ... Аз казах и да кажа "да" променя ли нещата , а тя каза ако кажеш "да" няма да ходя... и в този момент А. дойде да ни съобщи , че се отлагало за утре , защото там незнам си какво си ( не е интересно ) , и ние тръгнахме да се разхождаме и да си говорим ... , а преди това забравих да спомена , че ги поканих на рожденния ден и те казаха че ще се постараят да дойдат.. ( не стана както исках , но ... ) , а после докато бяхме сами , казах на П. че ако не я пуснат случайно , ще поговоря с родителите и , и ще се постарая да дойде... Поканих я в нас да гледаме филм утре , т.е днес , а тя каза ами А. и аз какво да правя и казах че и тя може да дойде... ами прекарах си страхотно , макар че 1 час само бяхме сами ...
О.М.Г. Ами, А., ами Б.? Аз тука вече почвам да давам фира, не стига сичко, ми и А. За к'во се натриса?
Бтв, пробвай да ме намериш на Magrat_v, иначе аз скайп много, много не ползвам или, ако ползвам е само като чат, а ве, аз съм от CQ- поколението, ама...
Пич, никакви приятелки повече. Тя се чуства по-спокойна като има някой около нея, ама не ти трябва гувернантка... сещаш се. Планирай повече срещите ви и оправи бравата на проклетата си врата.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Първоначално написано от drfatt
Бравата става ... но ключа го изгубих ...
Казваш никакви приятелки , как да я разкарам??? Ето нов проблем и ако наистина я разкарам , дали П. се би съгласила пак да излизаме така... "сами"
Ако не се навие, значи си чао.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Какво искат женитеВ този случай момиче . Не искат ли точно това , да са харесвани , някой да им обръща повече внимание...
В момента съм спрял да мисля и немога да измисля повече , но мисля че схванахте идеята
Не си ти човекът, който трябва да разкара приятелката. Излизайте си тримата, както досега, после А. си отива при гаджето, вие си оставате. Мисля, че това е едно приятелство, което не трябва да застршаваш, защото ще си навлечеш само неприятности. Бъди най-чудесното същество - кавалер, мил, добър, когато са двете, но с подчертан интерес към П., за да се чувства наистина специална. После си излизайте двамата. Дори когато нещата станат сериозни, А. ще продължава да движи с вас. Но само П. може да ограничи времето, което прекарва с нея. Спокс, нещата ще се подредят.![]()
Леле немога да си влезна в профила ... От 2-3 дена насам имам този проблем , някой път става, някой път не ... Имам чувството , че само П. неразбира какво става... на А. и е прекалено ясно ... може би съм твърде прозрачен ...
Ами, ние няма как да знаем какво точно се случва в главата/сърцето на П. Ще ти кажа само, че аз лично някои намеци, ако мога така да ги нарека, ги зацепвам по-късно или си въобразявам, че въпросният ми приятел (remember?) ми е сърдит или че му е скучно с мен... Подчертавам, че това си го въобразявам. А ве, сложна е ситуацията.
Както вече казах, не ни трябва да се хващаме за всяка дума и за всяко настроение. Важна е общата картина, щом се виждате всеки ден, че и оставате насаме, всичко е ок. Ти изобщо как се държиш като сте сами?
Немога да се определя... зависи , например последната ни среща говорихме за това как се е държала с мен , после я помолих да се разходим по-дълго и тя се съгласи , говорихме също до колко е възможн да не я пуснат на рд-то ми , и че ако не я пуснат ще отида да говоря с тях и тн , после говорихме за думичката "незнам" ( Бяхме 5 мин на асансиорната врата... )
Как трябва да се държа... Немога да си определя държанието ...
Хубаво, хубаво. Добре е. Изпращай я до вратата, ако досега не си... И аз не мога да си вляза в профила.
Аз влезнах ... по някаква случайност ...Влезни в скайп , ако имаш възможност ...
Хмммм...Тази яко те върти на малкия си пръст.Дай и ултиматум от сорта на "Или Мен Или повече никакво писане и излизане с мен"!
Лол , нещо и стана на нея... (Усмихна ми се щастието) , сега ми звъни по телефона , обеснява ми се че много държала на мен , дори и приятелката и незнае какво става с нея , но това което става с нея ми харесва, след рд-то ми все едно гръм я порази
Щом в интервал на 3 дена ми звъни всеки ден ( по GSM-a , а принципно аз и звънях) и дори ме посрещна на вратата когато се прибрах от вилата ... нещо е станало ... ще видим
Времето ще покаже
![]()
![]()