.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    !!!!!
    Guest
    Успех бате!!! Ти го заслужаваш!!! След толкова мъчения най-накрая да се получи всичко!!!
    Пиши после какво е станало

Фен
    Град
    Kazanlak
    abe az ob6to zeto ne razbrah koi na kogo kavo kazal pisal i haresval kato priqtel ili ne.... use6tam samo 4e istoriqta ti e ebati obyrkanata
    You're a looser. But I'm not.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от class
    Мерси за милите думи , но ето и малко критика от моя страна

1. Да прав си ... много говоря... трябваше да я целуна тогава... грешка , ще го направя на рд-то ми ...

2. Как да го направя , когато постоянно мисля за нея... самочувствието ми е есктра , но само когато съм с нея...

3. Рамката се прави и от 2мата ... контрола се определя от същността на връзката ...

И като заключение мога да ти кажа " не искам да си уреждам гадже , а искам това момиче... Въпроса не е че искам гадже ... искам да я разбера ... ако ми беше само до секса , свирката или т.н. досега щях да съм изчукал половината София... Скоро да си попадал на човек , който е отказвал секс от красиво момиче , само защото е пияно ? Ако не си виждал , ето стоя пред тебе , макар и визуално ... Имам различно ( изкривено ) виждане за това което става около мен и в мен ... ". А да и за сведение още не съм се целувал , което не ми е проблем , проблема е че се държи странно ... хем така хем така...
    аз също мога да се похваля, че съм 0тказал секс от пияно МН красиво момиче... не си сам, пич и успех
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен
    Град
    София
    И става все по-заплетена... (То аз дори вече си мисля че съм в някой филм)

Бате, ти изобщо имаш ли някаква идея какво да правиш с мацката, като си с нея? И не забравяй - една лястовичка пролет не прави, постоянство и силна храна.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Повече от фен
    Град
    София
    Да , но когато видиш лястовичка знаеш че лятото е дошло

Повече от фен
    Град
    София
    Нямам достатъчно красив съсед...

ПС: Днес съм решил да и направя 2 подаръчета: Роза и целувчица , но се чудя как точно да и ги поднеса

Мислех си за нещо от сорта когато я взема от тях да и кажа че днес е късметлийка , защото имам 2 подаръчета... голямо и малко - да си избере кое първо да и покажа ... подарявам и розата с комплиметче и после и казвам че за другия подарък трябва да си затвори очите , но точно тук ми куца малко.... аз искам да я целуна по устните , но май ще си я целуна по бузата После зависи как реагира може и

Джиа
    Guest
    Перфектно. Аз викам да забравиш за бузата, другите к'во мислят?

мдам, бузата е боза...
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    kadeto iskam
    Zle zle

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    По устните бе ква бузка
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Guest
    Mislq, che po ustnite dosta she byde dosta svejo

Ami vij v zaglavieto na temata ti sam kazvash che tovae " greshka". Sudeiki po napisanoto ot teb neq q vee vqtura na bql kon, iska da opita s kogo li ne i kato gledam ne i lispvat kandidati. Dori i da se saberete ne vqrvam da izdurjite dulgo vreme zaedno zashtoto tq ne zvuchi kato chovek koito moje da sedi na edno mqsto. Spred men prosto trqbva da opitash da q spechelish otnovo shtom tolkvoa ti haresva, no shte e mnogo trudno da q zadurjish. Uspeh
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest
    Не съм много наясно , но кандидати няма за сега много ... имаше 1 но го отряза грубичко ... Тия другите не са кандидати , а просто нещо и свирнал Цоньо и си мисли че го харесва... като я питам какво и е допаднало в него , тя незнам , но знам само че не е за мен и дран дран , на следващия ден може този да е друг... вчера нестана така както го бях запланувал , заради тъпата ми сестра , но все пак и подарих розата пред много хора ... , снощи докато си говорехме нещо аз и викам нещо че има 2 вариянта така да се даржи към мен : да ме манипулира , което е изключено ( охвърлих го пред нея , веднага щом го казах ) и другия е да се срамува . Тя се хвана на първия вариянт и ми вика така ли си мислиш , аз там говорих и че не си мисля че е такава и дран дран и тя каза да не е това , а аз и викам тогава остава че се срамуваш от това какво изпитваш , а тя нищо не отговори. Аз си млъкнах и си стоях да видя какво ще каже , попита ме какво ми има и аз и викам че ми е гадно от това че искам по-често да сме насаме , а тя ми вика готово ... Ай сега иди я разбери , мисля че не е възможно това което ми се случва... как може хем да иска да сме приятели , хем да се държи все едно иска нещо друго...

Единственото което ми остава е да я целуна ...

хм... просто е от добрите момичета, които си играят малко несъзнателно с момчетата...уж от добри чувства и да не им разбият сърцето но кво ти говоря, пробвай да я целунеп и ше видиш сам кво ще стане
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Джиа
    Guest
    Само на мен ли думичките "манипулира" и "срамува" ми звучат пресилено? Изобщо що подхващаш такива теми? Не може ли просто да й е приятно с теб? Забавлявай я, прави й комплименти, ала бала... Стига си настоявал да се изяснявате... Иначе съм на 100% съгласна с heartless*charm.

Повече от фен
    Град
    София
    Gia много добре знаеш че излизаме всеки божи ден ... забавляваме се , но някой път ми се прииска да я прегърна , да си излея чувствата ... Иначе мога да си се държа приятелски , но ако се държа незнам ... пфф аз си се държа така както си се държа просто немога да я разбера... Да седнем на пейка , но не каква пейка ако може да е на най-тъмното и закънтено място ... като каже малко ми е студено вече незнам кавко да правя... знаеш ли колко пъти протягам ръка и се спирам... Хем така хем така... приятелката и ме съветва да и дам време... тя от 1 месец така прави .. Какво предлагате ... като сме сами за каквото и да си говорим стигаме до нас 2мата ... и като ме попита с това "как си ?" "Защо си намусен " " защо се сърдиш" какво да и кажа... то хем така хем ... ако и кажа че съм добре , държа се че ми е добре , тя ще види че и без нея съм добре... а вътрешно аз ще съм развалина ...

Guest
    бате или доминираш ( както каза един умен човек ) или и играеш по свирката ... наслука

Повече от фен
    Град
    София
    брей това ли било философията? Цяла вечер се майтапя с нея с изрази от любими песни и после ми позволи да я прегърна... Ех та то тогава било лесно ... защо , как и какво ? На кого му пука ... Бих пийнал 1 секс он дъ биийч Ай със здраве ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си