Бате, излагаш се. Как очакваш да имаш връзка с една жена, като те е страх да я докоснеш. Липсва ти едно много важно качество, което пъха в задния си джоб и външния вид, и парите, и остроумието. Липсва ти увереност. Няма нищо по-сексабилно за една жена от уверен мъж с добро самочуствие. Повтаряш грешката, която аз правех на 16-18 години, а именно - оставяш момичето да определи рамката в отношенията ви и приемаш евентуалния успех едва ли не като награда, която ще получиш. Обаче цветята и славата обира най-добрия, останалите се хилят тъпо и завиждат. Затова промени някой детайли в отношенията си с нея и ще имаш успех(надявам се да си струва).

1. Повече действие, по-малко приказки. Няма да я чакаш да ти каже "целуни ме", директно я хващаш и й пускаш един език по врата, без да се оливаш и да правиш смучки. След това няколко бързи целувки по устните, пускаш й език и нататък работата потича...

2. Доминирай! Мъжете са създадени да доминират, жените - да бъдат доминирани. Ин и Янг. Не позволявай жената да определя хода на отношенията ви, нищо не отблъсква повече жените от женствен мъж(изключвам Денди модата, ама там ти трябват много кинти).

3. Контролирай рамката. Отношенията между хората протичат по определени правила, които в съвкупност образуват рамката на една връзка. Ако оставиш мацката да нагласи рамката не само няма да я наебеш, ами ще си нанесеш сериозен удар върху собственото самочуствие. Ти си готин, ти си умен, не забравяй това и за секунда.

С малко късмет и постоянство ще си уредиш гадже, регуларен секс, свирки, в най-лошия случай ще придобиеш ценен опит, който ще ти е от полза в бъдеще. Но запомни от мен - изгубиш ли инициативата, си чао. Умната и не позволявай някой случаен коч да наебе мацката, която е твоя по право!