Да, за такова докосване става въпрос. Малко са се размили нещата, но ти недей да обмисляш всяка дума и всяко действие, може и тя да не знае защо ги е казала. Остави го това кой какво защо казал, започни все едно от началото, когато е било хубаво и всичко се е случвало естествено. Не му мисли толкова. Ако и тя така анализира всяка дума, през нейната призма кой знае как изглежда историята. В крайна сметка drfatt май ще се окаже прав за детайлите: погледнато отгоре, тя търси компанията ти и й харесва да сте заедно. Гледайте повече да се забавлявате заедно и да ви е хубаво, а не да спичате за кой какво бил казал. Моля те, покани я ти утре да излезете, но не така подчертано приятелски, а намек за нещо повече: като историята с филма, когато тя те е поканила.
П.С. Нали се оплаках, че един от моите хора не е активен, ей ся ме покани утре на разходка, разтуптя ми сърчицето. Преди две седмици аз измислях не мога да ти кажа к'ви неща, само за да му изпратя смс. Преди два дни ми заяви, че бих била чудесна майка за децата му... Вие поне сте млади, ами ние....
Хайде пиши как се развиват нещата. Всичко ще е ок.