- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Незнам какво става
Хора може да си мислите че се базикам но не е така...от 2 сни се случва нещто много странноСърби ме...и ме боли П*тката ... то4но около вагината много
Същто така и зърната ме болят и сърбят ужасно много ... какво да правя ;( Дали ми няма нещто..
![]()
ili se izkypi ili se naebi !
Koлкото и тъпо да звучи.. Той е правПървоначално написано от trt1989
П.П. Вземи си бебешки сапун, може да си развила някаква алергия или просто там с каквото се къпеш дразни кожата ти.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ам ебете се с всеки 2ри без капути и ща сърби не путката ам носа и гъзъ ще почнат да те сърбят скоро... по тоя ник дето го имаш ми се струва че поне 17 момчета са та ебали без презерватив от своя страна те са ебали други без а те други без и така... един вид спала си с половин българия как няма да те сърби путката!?
Трябва да почнеш да гълташ! Това помага!
Я млъквай, девственико.Първоначално написано от Несампотребител
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
хаха памучно-коте сигурен сам че сам на 2 пъти повече години от теб и не сам дествен от около 15 години за толкова години ти прецени дали сам бил само с една не се изтъквам или хваля защото пиша като гост просто ме забавлявате в тоя саит вие сте лекари сексолози психолози и какви ли не още.... аиии приятно даване на савети на другите памучно-коте
Ще ти повярвам, че си на повече от 13 на кукуво лято. Защото показваш точно такова ниво на интелигентност с тия безмислени ругатни и псувни. Това че ти си курвар мен не ме интересува. Вярвам, че това не интересува никой тук. Ние поне се опитваме да помогнем, а не само да се фукаме колко лоши думички знаем.Първоначално написано от Несампотребител
Ако не се къпеш много често......може и от тва да е [-o<
kypq se absolutno vseki den ... no ima nqkfo mnoy gadno 4uvstvo...edna moq fr-ka mi kaza su6to 4e se e 4uvstvala taka![]()
кога?.....кат се къпеш ли?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
да не е заразно?![]()
Вагина и п***а е едно и също! Може би искаш да кажеш около влагалището ... И да,послушай съветите на останалите и се изкъпи!Първоначално написано от Gangsta_pichka
Отиди на преглед, нищо няма да ти стане! ТАМ НЕ ХАПЯТ ... най-много да ти помогне.![]()