.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Незнам какво става

Хора може да си мислите че се базикам но не е така...от 2 сни се случва нещто много странно Сърби ме...и ме боли П*тката ... то4но около вагината много Същто така и зърната ме болят и сърбят ужасно много ... какво да правя ;( Дали ми няма нещто..

Guest
    ili se izkypi ili se naebi !

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    изкъпи се
    Koлкото и тъпо да звучи.. Той е прав

П.П. Вземи си бебешки сапун, може да си развила някаква алергия или просто там с каквото се къпеш дразни кожата ти.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    изкъпи се
    Естествено. Можеш да си пукиш шампоан, за интимна хигиена.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Несампотребител
    Guest
    ам ебете се с всеки 2ри без капути и ща сърби не путката ам носа и гъзъ ще почнат да те сърбят скоро... по тоя ник дето го имаш ми се струва че поне 17 момчета са та ебали без презерватив от своя страна те са ебали други без а те други без и така... един вид спала си с половин българия как няма да те сърби путката!?

Трябва да почнеш да гълташ! Това помага!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Несампотребител
    ам ебете се с всеки 2ри без капути и ща сърби не п****та ам носа и гъзъ ще почнат да те сърбят скоро... по тоя ник дето го имаш ми се струва че поне 17 момчета са та ебали без презерватив от своя страна те са ебали други без а те други без и така... един вид спала си с половин българия как няма да те сърби п****та!?

Трябва да почнеш да гълташ! Това помага!
    Я млъквай, девственико.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Несампотребител
    Guest
    хаха памучно-коте сигурен сам че сам на 2 пъти повече години от теб и не сам дествен от около 15 години за толкова години ти прецени дали сам бил само с една не се изтъквам или хваля защото пиша като гост просто ме забавлявате в тоя саит вие сте лекари сексолози психолози и какви ли не още.... аиии приятно даване на савети на другите памучно-коте

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Несампотребител
    хаха памучно-коте сигурен сам че сам на 2 пъти повече години от теб и не сам дествен от около 15 години за толкова години ти прецени дали сам бил само с една не се изтъквам или хваля защото пиша като гост просто ме забавлявате в тоя саит вие сте лекари сексолози психолози и какви ли не още.... аиии приятно даване на савети на другите памучно-коте
    Ще ти повярвам, че си на повече от 13 на кукуво лято. Защото показваш точно такова ниво на интелигентност с тия безмислени ругатни и псувни. Това че ти си курвар мен не ме интересува. Вярвам, че това не интересува никой тук. Ние поне се опитваме да помогнем, а не само да се фукаме колко лоши думички знаем.

Ако не се къпеш много често......може и от тва да е [-o<

Guest
    kypq se absolutno vseki den ... no ima nqkfo mnoy gadno 4uvstvo...edna moq fr-ka mi kaza su6to 4e se e 4uvstvala taka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kypq se absolutno vseki den ... no ima nqkfo mnoy gadno 4uvstvo...edna moq fr-ka mi kaza su6to 4e se e 4uvstvala taka
    кога?.....кат се къпеш ли?
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

да не е заразно?

Re: Незнам какво става

Цитирай Първоначално написано от Gangsta_pichka
    Сърби ме...и ме боли П*тката ... то4но около вагината много
    Вагина и п***а е едно и също! Може би искаш да кажеш около влагалището ... И да,послушай съветите на останалите и се изкъпи!

Отиди на преглед, нищо няма да ти стане! ТАМ НЕ ХАПЯТ ... най-много да ти помогне.

:D
    Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си