- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем
Аз съм едно обикновено момче на 14 години, да уточним не съм девствен и точно това ми е проблема. Сигурно ранното започване на полов живот ме направи по-разгонен. И сега проблема ми... Имам много секси леля, облича се доста предизвикателно, с къси поли /с дължината на коланче/, дълга черна коса, кожени обувки с доста високи токчета, големи и стегнати гърди... Искам да я чукам, желанието ме изгаря от вътре, нямате си и понятие колко пъти съм мастурбирал, мислейки си за нея. Още повече, че онзи ден я видях да излиза от банята... Можете ли да ме посъветвате нещо?
Предварително благодаря!
Съветвам те да станеш евнух. Думата я има в тълковния речник.
'2Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
геронтофил
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ХахахахаПървоначално написано от rebel_kid
![]()
![]()
Няма нищо лошо в това-мойта леля е грозна и пълничка,ама кат съм надървен пак съм си мислил разни работи...![]()
Стига нищо да не правиш,си ОК
Според мен,трябва да свикнеш да гледаш красиви жени...
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
уоууулеля ти на колко е . Ам ко да ти кажа кажи и 4е са обли4а тварде секси \
/
Ами леля ми е на 23...
ti si izvraten be....ujasno![]()
хах толкова ли няма с кой,че на леля си посягаш,пък и не мисля,че ще се зарадва като разбере с какви мисли гледаш на нея ..абе твоя си работа
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Найш ли ко?...ми аз ше прасна леля ти а ти през тва време ше мастурбираш!навитак ли си?![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?