Здравей.. значи аз мисля че имах подобен проблем.. на мен не ми казаха какво точно акне имах, но ми казаха, че е сериозно.. изглеждаше подобно на твоето.. имах петна по двете бузи и то мнооого петна.. пъпки де.. но ми се излекуваха за една седмица, което най-много ме учуди.. аз ходих на лекар да ми предпишат разни неща..
мога да ти кажа какво правих аз..
вечер:
1.пия едно хапче "Дермабион"
2.правя си компрес на лицето със черен чай (за 15-20мин.)
3.Мажа се с маска за лице (специално предписана и направена за моя случай)
сутрин:
1.след ставане се мия със сапун СЕБАМЕД (има го в аптеките, препоръчвам ти го като ежедневен сапун за миене на лицето)
2.След това си чистя лицето с едно лосионче (пак предписано и приготвено на място в аптеката)
3.мажа се с ИМЕКС, лекарство в съвсем малка тубичка.. съдържа фон дьо тен и лекува пъпките
4. Пия едно хапче "Дермабион"
Това бяха процедурите по моето лечение сутрин и вечер и ми минаха пъпките, после останаха само белезите, които почти махнах след като изхабих една опаковка "Финацеа Гел", останалата част от белезите ще изпека сега на морето като отида
А ако искаш най-добре си вземи едно направление за дерматолог и отиди при тази лекарка, която ме излекува мен.. Др-Андреева, на втория етаж на 22ра Поликлиника.. а 22ра поликлиника е до Плиска (улицата, по която върви автобус 72 при Плиска.. не се сещам как точно се казваше)
Но засега ти препоръчвам да си вземеш сапунчето и Имекс-а, но най-добре да отидеш направо на лекар и да ти предпишат нещо Успех и ако има нещо кажи