- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Problem....
Em imam edin problem...Nosq o4ila..Bix iskala da popitam dali mom4etata izbqgvat takav tip momi4eta i dali izob6to imam 6ans s nqkoi...
![]()
o4ilata ti pridavat inteligenten vid,spoks za mom4etata,ako izglejda6 dobre i se 4uvstva6 dobre nqma da si zadava6 tozi vapros,a i samo tapacite precenqvat po o4ilata![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Съгласна съмПървоначално написано от VerryBerry
+ това сега има толкова готини очила
пък и някои момчета смятат,че момичетата с очила са много по-секси
Спокс
![]()
Споко...едвали е проблем за някой! ...за мен не е...
Мъжът ми иска да му направя свирка с очила![]()
И по темата - аз нося очила пред компютъра и телевизора и когато съм ги носила навън, не е имало мъж, който да ми е казал, че изглеждам зле, даже казват, че съм супер с тях. Ако ти отиват и не са бабешки, разбира се, че няма да е проблем. Друг е въпросът обаче, че ако си по-малка, момчетата ще ти се подиграват. Но такива не ти и трябват.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Нали първо трябва да покажеш, че сте перверзни.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Ха ако не те е срам дай снимка и ще ти кажа как ще ти е по-добре, иначе така неможе да се прецени . Има и лещи за тази работа .![]()
Хаххахаххахаххахахахахахх аха, ще ме спукаш от смях.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ми зависи има момичета на които очилата им седят. Обаче очила които приличат на телескоп на НАСА не са определние за сексапил. Можеш вианги да ложиш лещи.Първоначално написано от Samotno_Angel4e