- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко ви е била наи дългата връзка?
2г и 5-6 месеца и продължава.
3 месеца![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
20 секунди и после но кънекшън.... беше излезнал бе да го ева![]()
emi 12 godini hodih s edno mom4e ne se ebavam sega san na 22 beh na deset togava i sega re6ihme da se jenim sled 3 godini moje bi 6te sme edno happy femily koy znay
супер, честито!Първоначално написано от Анонимко
4 месеца и 15 дни,пфф колко смешно звучат някакви си месеци до тея години..чак да те хване срам..
![]()
![]()
2 meseca
10 месеца
3 месеца и 1 ден![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Моята по принцип е 2 седмици ама в момента се виждам с едно момче от 2 месеца само че не се виждаме често![]()
Годинка.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
godina i 1 mesec
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
6 meseca
В началото на септември правим 3 годинки.
2 godini i 4 meseca
sega6nata mi vrazka e nai-dalga ve4e 6 meseca
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
1 godina i 1 mesec,koqto vse oshte prodaljava![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Една година с прекъсвания.
От както започна всичко стават горе-долу 8 месеца вече, но има един период, в който бяхме разделени за известно време, въпреки че продължавахме да се виждаме.. та, много се омотах, и аз не знам за колко време се счита това![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
pfffffff,tva sas sigurnost e ebavka!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Година и 7 месеца...Приключи преди почти 2 месеца..Кой знае..живот и здраве може пък да я възстановим някак...![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
xaxa moita "nai-dalga" vrazka e 2 sedmici bez ebavka...neznam 6to,no vse mi pisvat tiq romanti4nite gluposti i ai bb...a be uj se staraq ma ne mi e golqm kef da sum s nqkoi...po4vat da si mislqt 4e mogat da mi kazvat kakvo da pravq ...o-o-o-o da da
Не ПлАчИ Не ПоМаГаТ сЪлЗиТе! сТиСкАй ЗъБи! МъЛчИ! мНоГо МаЛкО в жИвОтА е иСтИнА..нО ПоНяКоГа Тя СъЩо БоЛи!
Малко повече от половин година.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
polovin godina,no ve4e ne se 4uvstavam gotova za seriozna vrazka.....moje bi sled vreme pak 6te imam takava,no v momenta ne![]()