- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми не ме пускат до късно навън....
оххх, какво да направя, за да започна да се прибирам по-късно!?върша почти цялата домакинска работа вкъщи, а наште са толкова досадни и консервативни, на 15 ме пускат до 22 часа навън!!!!!!всичките ми приятели могат да останат навън до колкото си искат, а аз 10 без 15 трябва да си тръгвам откъдето сме се събрали, за да мога 10 да съм си в нас!!!
отвратително е!!! вече ме хваща срам, на 15 години да се прибирам в 10!!!! и то когато съм по квартала, ако съм някъде на дискотека, също 10 трябва да съм си вкъщи, но тогава трябва да тръгвам 21.30 , за да стигна навреме!!!!
а се прибирам колкото са ми казали, каквото ми кажат правя, но родителите ми са толкова заухави, че сигурно когато стана на 18 ще мога да се прибирам половин час по-късно. помощ!!!!!!!какво да им кажа, за да стане вечерния ми час повече???!!!вече не знам какво да правя....
![]()
![]()
a az sam na 14 i moq ve4eren 4as e 9 ujas ! nqkoi pat mi idva da ne sa prebera nikoga unas ama... se pak sa mi roditeli trevojat sa u6 :Paz ve4e sfiknah ama f na4aloto i az bqh tei kato teb :P
....
Говори с тях, обясни им, но с нормален тон. Междодругото гадно си е наистина, когато сте се събрали компания и да трябва да си тръгваш в най веселата част..
и аз имах същия проблем миналта година и аз тогава бях на 15 и бях до 10 и 30 и се чудех защо е така а то щото съм пушела и пиела и некфи такифа глупоти и аз казах на наще кво като се прибера толко рано тфа значи ли че няма да пуша бе и си говорихме е не спрях цигарите де хаха ам са ми имат поече доверие :P и са си се прибирам кога си искам ам не точно така щот аз сам от божурище и последния автобус ми е в 11 хаха ам пак си се прибирам кога си искам тряа ваще да ти вярват
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
em macko, otiva6 pri maika si i kazva6 "Mamo taka i taka ima edno mom4e koeto idva kam 22 nav1n i az mnogo go haresvam i i skam da se poebem malko taka 4e moje li da ostana malko do po k1sno"
A sega seriozno, emi edinstveniq na4in e da pogovori6 s va6te za tova, nqma dryg na4in
те ми вярват, но просто се тревожат твърде много да не ми се случи нещо навън. 1000000 пъти съм има казвала, че съм с компания, не се разхождам сама по нощите естествено, но в такъв случай ми казват, че после трябва да си ходя сама, защото се събираме малко далече от наща къща. но поне приятелите ми са готини и все още не ми се смеят, не дай Боже, и ме изпращат. и това съм им го казвала, но те наще не разбират просто!!!!!!!!![]()
Същото е и при мен.Понякога се чувствам тъпо, но няма какво да направя, все пак на тази възраст е нормално да се притесняват и да не ме пускат до късно, но както и да е...Първоначално написано от tita
Както казаха по горе поговори с тях, кажи им, че могат да ти имат доверие и т.н.
10 часа е нормален час за ученици. Май-малкото защото ако часът ти е 12, няма да можеш да се прибереш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Това е защото им пука за теб.Първоначално написано от Анонимко
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
S pravo se trevojat horata! Sveta stana tolkova opasen,4e da te e strah da se pokaje6 navankaKato bqh na 16 imah sa6tia problem,mn se draznih na na6ti i vapreki ve4ernia si 4as se pribirah kogato si pojelaq, segarazbira se sajelqvam. Na 22 sum i me e strah da skitam kakto sum pravila edno vreme! Sega ne gi razbira6,4udi6 im se kak taka ne te puskat... no povqrvai mi po-d0bre e za teb i kato pootrasne6 malko 6te gi razbere6 i 6te im blagodari6!!!! Taka 4e ne se tra6kai mnogo, prosto si pogovori s tqh ot vreme na vreme da se pozabavq6 i dano te razberat! Kamet!
pritesnqvat se za teb,pokaji im 4e opravdava6 tehnite o4akvaniq i moje da si smenqt re6enieto
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
normalno e da ne te puskat a i ti ne si 4ak tolkova golqma kato ima6 i ti deca su6to nqma da gi puskat da stoqt do 1 4asa
i az sam kato teb na 14 i moq vecheren chas e do![]()
![]()
UJAS! kazax na nashte che mogat da mi imat doverie che sam s priateli no te neta ne!
![]()
pisna mi da se darzat s men kato s dete. vsichkite mi priateli stoqt do kogato si iskat a az ne! priatelite mi ne mi se podigravat no az se sramuvam. znam che gi e griza za men no prekaleno me pazqt. kato provedoxme tozi razgovor az se opitax da im obqsnq spokoino che nqma strashno i da me puskat i do 9 10. no te ne moze shte te otvlekat i tem podobni. znam che gi e griza za men no ne osaznavat che taka me otchuzdavat i mi prechat da si gradq imig. vsichkite mi priateli mi kazvat che sam stranna no v dobra smisal no drugite mi poznati koito sa poveche momcheta mi kazvat che sam zadrastena i trq po da se otrakam. a nashte ne mi davat. ne mi davat da nosq kasi poli rokli a az imam xubavo tqlo i iskam da go pokazvam na xorata e ne da se razgolvam a s xubavi drexi. ne savsem oskadni no kakvo losho ima v edna pola ili roklq. molqq POMOGNETE!
Колкото и да ти имат доверие,не могат да имат доверие на пианиците по улиците,пък и не само на тях.Има хора които стоят специално за това.
Never let the fear of
striking out keep you
Аз на 15 можех само да си мечтая в 22.00 да съм си в нас...Това беше само,когато съм на рожден ден или нещо такова...И аз винаги изтървах най-интересното,ама като се замисля не е било по-хубаво от сега,затова няма за какво да съжеляваш,имаш предостатъчно време да стоиш до късно![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Хах, има и по-зле..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз съм на 14 и правя квото си искам прибирам се към 1,2 и неми пука като се пробват да ми подвикнат "подвиквам" и аз![]()
Няма за какво да съжеляваш ..казавам ти го защото след време когато ще си излизаш до колкото искаш няма да ти е интересно ..аз съм на 14 и ме пускат най-много до 11 но да ти кажа се прибирам и по-рано ..просто виждам че след време няма да ми е интересно когато излизам ако съм видяла всичко и се запозная с всички тъй като живея в малък град..но може да ги помолиш поне 30 мин повече да оставаш ..кажи им че всички остават до толкова и ще те разберат
В момента съм в лозен и е голямо селото и имам още мноо да се запознавам с хора !
еми мисля че вечерният ти час ако има такъв трябва да е да 12 поне ами и аз нз поговори със тях ..............опитай се да ги обедиш кажи че си със приятели и нищо няма да ти се случи се пак има мн момчета в тайфата нали така..............мене никога не са ми правили проблем за часът......![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami pritesnqvat se za teb,vse pak kato e kasno i tamno vsi4ko moje da ti se slu4i,kazvam go za6toto naskoro edna moq fr q bqha iznasilili ta ve4e da vidi6 kolko rano se pribiram
Az sashto sam na 15.Ve4erniqt mi 4as e do 10 i 30 nai-kasno,ama nai-kasno.I to tova be6e sled kato edna fr pogovrila sa maikami da me pusne do kam 10 i 30 za denq prosto shtoto shtqhme da izlizame i taka 1 den 2 den i taka...a do togava maiko mila?Revane vikane trashkane "mnogo li si golqma 4e da stoish do 10 4asa na vun?".Ta az v na4aloto na lqtoto bqh do 9!!!I vupreki 4e ega sam do 10 i 30 pak mi e malko zashtoto to4no kato si tragvam i e zapo4va nai qkotono bashat mi se pravi na mn zagrijen(vij tema vtoriqt mi bashta mi provali jivota....az q pusnah),a ne mu puka.Trqbva da namerish nqkoi fr na vashte k oito da im kaje 4e taka si istarvash vs hubavo v god si!Zashtoto 4inkata na bashta mi taka beshe kazala i maika i povqrva za tova sigurno mi ydaljiha 4asa(tq maiak de),golqma vikanica be6e togava xaxxaxa.No i trqbva da zapoznaesh fr s tvoite roditeli da gi znat prosto ...Yspeh!
Забрвих само да кажа че родителите ти с основание се притесняват..преди 2 дни когато си тръгвах от кафето с една приятелка , минахме по една уж позната улица .. и една кола спря точно до нас ..от там слязоха двама гърци мисля околко 30-35 годишни започнха да говорят нещо и да се приближават а бяхме само ние на улицата ..така се излашихме че започнахме да тичаме ..размина ни се но си предствям какво можеше да стане ако ни бяха настигнали ..просто си е и опасно от тогава сами само не излизаме вечер
И това повод за гордост ли е?Първоначално написано от bLiNdchY
Never let the fear of
striking out keep you
Не се оплаквай толкова има мн мн по зле от теб!!! Пак си до 10 ... наще ме пускат докато не стане тъмно, което по това време на годината е 8.30-8.40!!! Преди 1-2 месеца ме пускаха до 10 ама викат че тогава 10 часа още било светло. В момента бих дала всичко да ме пускат есента и зимата до 10 както ваще те пускат. И моите фр нямат вечерен час ама не мога да се оправя с наще. Едва ли и те ще можеш. Като ти стане кофти се сравнявай с мен и се успокоявайПървоначално написано от Анонимко
![]()