- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една голяма любов
Эдравейте всички..
Пиша тук,эащото искам да споделя с някого,когото не поэнавам..някак си раэлично е.Энам,че не можете да ми помогнете,но някой съвет и малко подкрепа не са иэлишни![]()
Става дума эа едно момче,с което се эапоэнах преди няколко години.Срещнахме се и пламна любов,но эа съжаление много скоро угасна..само от негова страна.Прекъснахме всякакъв контакт,но напоследък отново кумоникираме.Октана ми само един път към него-Скайп.Отчайващо е ,но е така..
А и винаги аэ го поэдравявам,един път не се сети...!Проблема е ,че когато поговоря с него,макър и эа малко се чувствам по-добре.Иначе се е стигало до доста кофти състояниядари съм повръщала..!
Е моля ви даите съвет.Да прекъсна ли контакта си с него (не энам как ще го направя,ще се поболея),или да продължа да се унижавам и да го търся...
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви много
![]()
![]()
![]()
Покажеш ли ми или му кажеш, че си вюбена в него ще те върти кат пупал. Вкарай малко женски хитренки. Скъси полата, покави бюуст. Вкарай малко женско хитренки, за да разбере кво е изпуснал. От обяснения в любов никое момче не се трогва baby \/
Ей я горе главата.Щом вече чувствата ви не са взаимни ( от негова страна ) какъв е смисъла да продължаваш по този начин...ако той не те харесва , няма как да го накараш насила да го направи.Просто не мисли за него , поне се опитай , колкото и да е трудно , ако си силна ще успееш.Не си губи времето в нещо , което няма смисъл.Айде успех.
Мене ако ме питаш хич не се занимавай
Let The BEAT Control Your Body
Аэ пък те съветвам да не спираш да му пишеш!След като това те прави щастлива по някакъв начин,какво лошо има?Не мисли глупости,а просто действай.Поне е някаква утеха...
Tova deto pravish ne e hubavo pravi se na nedostypna ostavi shtom ne ti obrashta vnimanie pravi i ti taka nqma da se unijavashMomcheto ne e nishto poveche ot teb.Ostavi go po dobre che taka kato vidi kakvo pravish za nego moje da ti se kachi na glavata i ako stane neshto m-u vas moje da se stigne i do po losho.Taka che smelo napred shte vidish che moje i bez nego.
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Еммм не е човек ,който заслужава вниманието ти.Заеби го![]()
И една голяма илюзия.. блокни го в скайп и порасни.
в почти същото положение съм знам колко е трудно и какво изпитваш......единствено ще ти кажа....бъди силна! ще търпиш болката!.........ще боли....ще боли...но ще дойде един момент и вече болката няма да ти прави особено впечатление....т'ва е майна![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!