Цитирай Първоначално написано от Boynce
Цитирай Първоначално написано от drfatt
Цитирай Първоначално написано от w0sh
операция за смяна на пола също е вариант...
Ееее, много кинти...
осрахте ми темата и ве4е никои не пише!Сега напишете нещо компетентно по въпроса за назидание
Добре, нека да започнем с дефиниция на връзката, която имаш. Ти си с мъж, който кръшка. Ти се чустваш ужасно обидена и огорчена от това, всичко това видяхме в предната ти тема. Подтискайки собственото си достойнство, ти продължаваш тази връзка, но срещаш друг. Между вас летят феромони на поразия и изглежда, че има бъдеще за вас.
В този момент ти имаш избор - да приемеш унижението или да правиш това, което ти харесва.
Имаш достатъчно добро основание да зарежеш стария си приятел, след като е кръшкал веднъж, значи ще кръшка пак. Освен това рискуваш да намажеш кондиломи или някой друг лош витамин.
На твое място бих унищожил тотално егото на стария, за да не може да го вдига една година и да плаче като дете пред огледалото и бих започнал да излизам с новия. Аз съм мъж и не мога да се абстрахирам от този факт, може би затова бих постъпил толкова директно.
Но не прави това, което ти е правил той, тъпо е да изневеряваш. Има една поговорка - "ако е гарга, да е рошава".
Смятам, че бях достатъчно компетентен. Помисли и избери.