- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тук,покажете снимки на ваши татуси и пиърсинг
хах приятелПървоначално написано от kudravoto
![]()
ee edin 4ovek da znae kakvo zna4i ako imash tova predvid![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ем...на аватара са ми лабретите...ето част от останалото:
любимите черешки
пък това ми е първия татус, скоро ще стане на 2 години и още съм абсолютно влюбена до уши в него
между циците е това, цици просто нямам
шкембе за сметка на тва имам
- ей тва беше ебати красотата
и на милото местенцето -
fake zavijdam ti![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Радея Пуснато на: Нед Окт 14, 2007 7:14 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте на всички,казвам се Радея на 15год. от Бургас.Въпроса за пиърсингите..мн.искам обеца на горната устна..а майка ми за нищо на света не ми дава.От моя клас вече 3 момичета имат!Защо на мен не ми разрешават?!
Emi Radi az te suvetvam da ne se opitva6 da kopira6 nqkogo ami da izgradi6 svoi stil.Spored men 6tom 3 momi4eta imat piursing tam zna4i kopirat edna ot druga.Az iskam da si dup4a ezika i su6to se sbluskvam s "roditelskoto tqlo".Pogovori s maika ti i i obqsni 4e tova naistina ti haresva i do nqkakva stepen te izrazqva kato li4nost.Ako ne se suglasi se opitai da stigne6 do nqkakuv kompromisen variant.Ili piursut da e na po-delikatno mqsto ili da go napravi6 lqtoto.Ako e vtoroto po-golqm e 6ansut da se navie i posle da te ostavi i za drugata godina.Uspeh!!!![]()
Съвършена в своето несъвършенство...
Казвала ли съм ти колко ме възбужда тази снимка?Първоначално написано от fаke
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
благодаря,но всащтнос аз не искам да копирам някой..просто ми харесва много.Примерът със съученичките ви го дадох просто защото тяхните родителли им дават...но можеби ще оставя за по нататък!![]()
Не че подстрекавам към дупчене, но не знам някой родител да е дал на детето си да се продупчи. Начинът да го приемат е да ги представиш пред свършен факт и да държиш на своето - че няма да го махнеш. Разбира се, е добре да се поинтересуваш от пиърсинги и да им обясниш, че от това не се умира, че може да се махне, че не е нещо отвратително, че си отишла в студио да се продупчиш и ще се грижиш за него /както е добре да направиш/.
мхм...много ви благодаря!![]()
Emi to az sum v dobri otno6eniq s na6te i te mi imat doverie.Spored men ne e na4ina da gi postavq pred svur6en fakt.Ba6ta mi mi e kazal dve ne6ta "Gospod ti e dal dostatu4no dupki.Pove4e ne ti trqbvat!" i "Napravi6 li si piusting bez da znam 6ti mahna obicata bez da q otkop4avam!!!"...A i mislq 4e samata ti 6te si po-spokoina ako ti razre6at.Pogovori s neq i i kaji 4e vse pak si ve4e dostatu4no ymna i golqma za da ti ima doverie i da ti razre6i...
В добри отношения си с тях, но те заплашват - противоречиш си. И пак няма да И дадат най-вероятно, което е нормално.
ми наистна ще съм много по спокойна ако имам тяхното разрешение...но в крайна сметка като наварша 18Благодаря ви още веднъж за вниманието!
Emi kakto vijda6 ima ysmivka...Nari4a se buzikBa6ta mi ima stranno 4uvstvo za humor...
И моят, обаче не беше навит да си продупча лицето...и въпреки това го направих. Е, имах 18![]()
И като одъртеете кой знае как ще ви стоят татусите. Те след 5 години няма да ви подхождат на личността, защото ще сте се променили като хора, ама като одъртеете сигурно ще стане грозна картинка.
А пиърсингите може да не ми харесват (с изключение на веждата), ама те зарастват и изчезват и не съм против тях.
Татуса не е нещо,което само ще ти 'подхожда на личността" а и ще ти напомня за определено събитие или период от живота ти или символизира нещо по-специално...Така че ако си го избрал от подобни съображения а не щото в тоя момент 'тфа ти се струва якоо' дори и някой ден да не ти харесва вече като рисунка винаги ще си е нещо ценно за теб и няма да искаш да го махаш.Първоначално написано от Мо6no
Дали само теб?Първоначално написано от `Death`Whore``
А местенцето си ее....ххмм...![]()
За теб е ясно.
Ауууу, сетих се за зърната на Митко...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, от къде знаеш?
Можеше и да не ми харесваОма ли дрешка отгоре обачее.....
![]()
Еми....неНе ме влече нещо. Гадно е, където и да е
Някак за момче...
Ще се дупча, ама при татуист![]()
П.П. [23:49:54] bulgarche-to каза: мило, ще ме продупчиш ли?
[23:50:05] zlo каза: ne
[23:50:13] zlo каза: щот знам че се ебаваш![]()
А ти кога ще се дадеш в жертва?!Първоначално написано от exploitedteen
Saatana vittu perkele hate crew!
Бе не зърната. Мъжко е гадно там.
Нещо друго да си измислиш...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Кажете яко място и може аз също да се прижаля
Ае няма шанс
Гледах за едни които се...бяха позаклещили някакси, щот...той си сложил пиърс "долу"Пак че...на мен не може да ми се случи, сигурно е кофти да ходиш в болница така (то и не ходиш, а те носят даже)
![]()