- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- семена от хавайска роза
Искам да закупя семена от хавайска роза за лична употреба. Ако някой познава човек, който може да ме снабди, ще му бъда благодарен да ме свърже с него. Нека пише на mupoo_86@abv.bg.
P.S. Живея в Стара Загора, така че е за предпочитане 'снабдителя' да е от там, но ако не е - не е проблем
Трудно ще намериш човек, който отглежда хавайска роза, понеже е доста претенциозно растение.По-скоро потърси в нета, некфи онлайн магазини за поръчки на семена..
i az iskam dori moje i da ne sa samena nqkoi ako prodava gramaj sy6to sym navit ako ima oferta da mi pi6e na li4no![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
начи желаещите ставаме повечко.. =Р
поразровете се
http://www.growhigh.co.uk/catalog/pr...roducts_id=931
има интересни неща, салвия ала бала
викам да праим партия и да поръчваме, после се черпиме и сичко ток и жица хахах
ham neshto sam neveja za kakvo se izpolzva tova![]()
junk bate ot de si
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от Whisskas
WHisskas,кажи от къде ги взахте?Аз сега за преди Метрополиса трябва да съм намерила,4е ние на партия 3ма 4овека бяхме и аз имах от кои да взема обаче ко стана нз,из4езна ми тоя и съм бясна!!!в краен слу4аи ще го карам на добрите стари бонбонони.Забравих кви са,някакви тъмно лилави,оба4е заклевам се мажат 3 пъти по-яко от пеперудите.......нещо като 4ервените звезди.....уникалното...
Определно го оспорвамПървоначално написано от Whisskas
Семките са тежки единствено в началото докато хващат и то ако не се приготвят като хората т.е. на чаи.Иначе пробваи 5 грама сухи гъбки ама култивирани а не диви и брани и пак ми кажи кое е по филм
![]()
![]()
После ако си мислиш че и това е слабо в което се съмнявам, си хапни само 3 грама гъбки но ги комбинираи с MAO инхибитор и виж дали това няма да е филма на живота ти......
Май ми са струва,че си от psy маняците...Първоначално написано от Special K
Хващаш ги раотите
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!