.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Rossian
    Guest

Какво искате да се случи когато станете студенти....

Е всичики имат мнение....Ако имахте властта какво бихте променили , предложили да се случи или премахнете от годините на висше образование...какви активитети бихте искали да присъстват и с какви хора бихте искали да се срещнете бидейки студенти....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Интересна тема.Като за начало,бих се постарала да се подобри качеството на образование в България като цяло,а не в частност,ВУЗОВЕТЕ. Също така,бих вложила повече финанси в това,да се направят по-хубави общежития.От образованието на младежта,зависи и бъдещия просперитет на страната ни.Бих насърчавала талантливите деца,да развиват дарбите си в различните цели.Според мен студентските години,крият и своето очарование.ма една приказка,че не е хубаво да си правим дългосрочни планове,при положение,че не сме господари и на утрешния ден,но все пак аз с нетърпение,очаквам момента,когато ще завърша гимназия и ще продължа да уча,но вече като студентка по право.Това ми е мечтата,дано се осъществи.Съжалявам,че се отклоних от темата,но все пак това дали ще си добър студент или не зависи и от това какъв ученик си бил,или поне в повечето случаи е така.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Интересна тема.Като за начало,бих се постарала да се подобри качеството на образование в България като цяло,а не в частност,ВУЗОВЕТЕ. Също така,бих вложила повече финанси в това,да се направят по-хубави общежития.От образованието на младежта,зависи и бъдещия просперитет на страната ни.Бих насърчавала талантливите деца,да развиват дарбите си в различните цели.Според мен студентските години,крият и своето очарование.ма една приказка,че не е хубаво да си правим дългосрочни планове,при положение,че не сме господари и на утрешния ден,но все пак аз с нетърпение,очаквам момента,когато ще завърша гимназия и ще продължа да уча,но вече като студентка по право.Това ми е мечтата,дано се осъществи.Съжалявам,че се отклоних от темата,но все пак това дали ще си добър студент или не зависи и от това какъв ученик си бил,или поне в повечето случаи е така.
    Написаното от теб е генерално и почти неизпълнимо...Някак си , за да се промени цулата систева на образование из основи ще трябва време....
    Това което си мисля че автора пита е ако ти \ давам пример \си студентка днес и студентския съвет те пита какво искаш да се случи с твоя факултет примерно какво би дала като идея....
    Аз като се замисля бих организирал акции заедно с други колеги от други специалности с идеята да направим нещо голямо в подкрепа на нещолллИма толкова дати за борба с някакви пороци и зависимости и глад и каквото се сетиш.....
    Знам ли...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Написаното от теб е генерално и почти неизпълнимо...Някак си , за да се промени цулата систева на образование из основи ще трябва време....
    Това което си мисля че автора пита е ако ти \ давам пример \си студентка днес и студентския съвет те пита какво искаш да се случи с твоя факултет примерно какво би дала като идея....
    Аз като се замисля бих организирал акции заедно с други колеги от други специалности с идеята да направим нещо голямо в подкрепа на нещолллИма толкова дати за борба с някакви пороци и зависимости и глад и каквото се сетиш.....
    Знам ли...
    Мерси,че ме светна,на мен твоята идея ми допада,явно не ги разбирам тези работи....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си