- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И тази вечер.
И тази вечер не затиснах моето Мило на някоя пеика.Изоставих я за да играя СтарКрафт.Мноо съм зле признавам си.А Милото ми горкото щеше да се зарадва на малко ласки.Какво да правя...Помощ
реваншираи и секакво толкова ще наваксаш пропуснатата вечер двойно
![]()
Мерси радвам се,че поне един от нас ме разбира.Първоначално написано от thefreak
Абе що направо не зарежеш твоето мило и се лови със СтарКрафт-а ..Я се осъзнай и обръщай повече внимание на момичето докато не е станало късно
![]()
Това че си осъзнал какво си направил е добре като за начало..Защо не и пратиш един смс и да и се извиниш .
![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Tфа бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Любовта няма граници .. :>
Аве глупак такав ко се радваш бе...изтрии играта от компа си. Ще скасате с аверка си и ше сажеляваш. Ти си добре аз от играене на Lineage немога и аверка да си хвана...
Пробвах,кабела не стига.А и милото няма да ме пусне да си замина така лесно.Първоначално написано от Анонимко
Ехх много си забавен .. Евала .. =D>![]()
![]()
Пратих и СМС дано ми прости.Сигорен съм че ще се зарадва.
Що .. падаш ли си по мен?Аз да ... да се женим а?Първоначално написано от BaByLisS
![]()
СигУренУспех , дано ти прости милото
![]()
Да е бачка .. Направу лудо влюбена съм у тебе .. Амаа тихуу , че милото и СтарКрафт-а ще ме чуят и ще стане опасно![]()
Мило-то каза,че прощава.Но каза да не се повтаря.Дано утре момчетата не искат да играем, ще трябва да избирам между нея и компютер-а.За съжеление виждам, че електрония ми приятел ще спечели.
Благодаря ви много за съветите.А за теб BaByLisS Обичам те![]()
Ехх тфа мило .. Не му завиждам с такъф индивид кат тебе ..![]()
Е аз па не те обичам![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Идиот
за обичта -може ли да си толкова тъп така се казва обичам те а по въпроса ебати старкрафта ако избереш старкрафт ше си праиш кефа обаче момичето ще зареже ти ше играеш но после момчетата от старкрафта ли ше ти родат деца ??
![]()
![]()
тиХо Ся
Уха ДЕЦА![]()
Както и да е.Подкрепям те за StarCraft-aGo go go...